Djeca iz mijesanih brakova
Re: Djeca iz mijesanih brakova
Sta ima Sine, kako ti je sin?
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31196
- hani_jong_un
- Pjur seks

ja kuglu svako jutro vidjam oko pola 8 u parku kod druge gimnazije kako seta pasce, a Sina jos nisam vidijo ☹
1
1
1811
Sin mu je već momak haman, mislim da je prije tebe imao curu 
3
3

- hani_jong_un
- Pjur seks

Pa da dam prijedlog 
0

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
imali smo i mi kobru jednog, neopjevana budala ocm
2
2
abysmal depths are flooded
Imam i ja kobru u gaćama.
:smajlikojikažejustsayin’
:smajlikojikažejustsayin’
2
2
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Endzi je napisao/la: ↑18 maj 2021, 22:22Da, Katar. 3 mjeseca sam bila, dosta vidjela, nekih strasnih ogranicenja u smislu serijatskih odredbi nisam osjetila,osim u odjevanju i ponasanju najavnom mjestu. pokrij ramena,koljena,ne fataj se na ulici i super .
Sve ostalo nema neke velike razlike od Europe, nocni zivot ludilo. Toliko toga za vidjeti u smislu povijesnih znamenitosti , gostoprimstvo savrseno.
I ja sam mislila da su tamo neka stroga ogranicenja ,ogranicavanje slobode zena ali doista nije tako. Mozda tome doprinosi da je Katar krcat strancima, a oni vrlo uvazavaju strance u smislu upraznjavanja vjerskih sloboda recimo.
predivna zemlja kao i ljudi i mnogo slobodnija i liberalnija u odnosu na UAE ili S Arabiju, gdje recimo zene moraju uvijek biti upratnji muza i pokrivene , sta nije slucaj u Kataru.
Ici ces ti opet
Hajd sad pisi Amin .
0
U zadnje vrijeme ovu temu smo preradili dosta puta. Znas da ja mislim da nema potrebe da brines, Dejvidu daj ime kako ti zelis, tetka ce ga ionako zvati kako mi se cefne
On je zacecem dobio i svoju nafaku, u svakom obliku, uz roditelje kakve ce imati, ja se ne brinem bas ni malo.
On je zacecem dobio i svoju nafaku, u svakom obliku, uz roditelje kakve ce imati, ja se ne brinem bas ni malo.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27295
A ja?Iskra je napisao/la: ↑19 maj 2021, 21:45Endzi je napisao/la: ↑18 maj 2021, 22:22
Da, Katar. 3 mjeseca sam bila, dosta vidjela, nekih strasnih ogranicenja u smislu serijatskih odredbi nisam osjetila,osim u odjevanju i ponasanju najavnom mjestu. pokrij ramena,koljena,ne fataj se na ulici i super .
Sve ostalo nema neke velike razlike od Europe, nocni zivot ludilo. Toliko toga za vidjeti u smislu povijesnih znamenitosti , gostoprimstvo savrseno.
I ja sam mislila da su tamo neka stroga ogranicenja ,ogranicavanje slobode zena ali doista nije tako. Mozda tome doprinosi da je Katar krcat strancima, a oni vrlo uvazavaju strance u smislu upraznjavanja vjerskih sloboda recimo.
predivna zemlja kao i ljudi i mnogo slobodnija i liberalnija u odnosu na UAE ili S Arabiju, gdje recimo zene moraju uvijek biti upratnji muza i pokrivene , sta nije slucaj u Kataru.
Ici ces ti opetinshallah
Hajd sad pisi Amin .
![]()
Obecavam da necu postavljati mnogo pitanja
0
Aerodrom
1
1
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27295