Covid-19 Vakcine
Re: Covid-19 Vakcine
AZ je imala samo jaku protukampanju, i to je dotuklo.storm je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:57 I još sam nešto htio iznijeti
Nisam mogao da ne popricam jučer sa odgovorima tamo...
Sve su nuspojave, kod svih cjepiva u promilima razlike, samo što Astrazeneca ima jako loš PR, nisku cijenu, i pomalo se glupo ponašaju na tržištu... Ostali pak imaju jako lobiranje, i znaju kako se igrati.
Za usporedbu, cijena doze az je još uvijek 1,79 €, dok je moderna podigla sa 17€, na 24€ za dozu...
Pfizer sa 12€ na 18€..
Pa ti budi pametan...
Zasticenost nakon prve doze je 95%, od nas 50 najmanje 40 je imalo jake simptome nakon prve doze.
Druga će proci ok.
za pfizer i kinesku je obratno, druga odnosno revakcinacija je malo jača.
svaka je dobra, mislim da je nako malo komplikacija od bilo koje vakcine.
drugog izlaza nemamo svakako
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja nisam ni pitao, sa čime če me cijepiti...Miss Y. je napisao/la: ↑20 maj 2021, 10:34AZ je imala samo jaku protukampanju, i to je dotuklo.storm je napisao/la: ↑20 maj 2021, 07:57 I još sam nešto htio iznijeti
Nisam mogao da ne popricam jučer sa odgovorima tamo...
Sve su nuspojave, kod svih cjepiva u promilima razlike, samo što Astrazeneca ima jako loš PR, nisku cijenu, i pomalo se glupo ponašaju na tržištu... Ostali pak imaju jako lobiranje, i znaju kako se igrati.
Za usporedbu, cijena doze az je još uvijek 1,79 €, dok je moderna podigla sa 17€, na 24€ za dozu...
Pfizer sa 12€ na 18€..
Pa ti budi pametan...
Zasticenost nakon prve doze je 95%, od nas 50 najmanje 40 je imalo jake simptome nakon prve doze.
Druga će proci ok.
za pfizer i kinesku je obratno, druga odnosno revakcinacija je malo jača.
svaka je dobra, mislim da je nako malo komplikacija od bilo koje vakcine.
drugog izlaza nemamo svakako![]()
Na kraju mi dali Phizera...
3
1
2
2
Zadnja izmjena: Mehaning, dana/u 20 maj 2021, 11:35, ukupno mijenjano 1 put.
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Crvena Nit
- Etablirani član

Napisala si komentar tik ispod mog, zato sam pretpostavila da su povezani ili nisu
Zbunjena sam, bježim sad
1
1
Ne znam kako je u drugim regijama ali veneto dobro napreduje s vakcinama.. 
1
1
Neka ljubav caruje..
Ja sam prosle sedmice primila drugu dozu pfizera i sve ok.
2-3 dana sam spavala jako puno nakon vakcinacije, ne znam ima li to ikakve veze.
2-3 dana sam spavala jako puno nakon vakcinacije, ne znam ima li to ikakve veze.
0
ne bi trebalo koliko ja znam ali cjepivo je novo , i imunoloski odgovor razlicit individualno. to je nista, odspavala si bar
Ako smijem da primjetim, ne pise se pHizer.
@Iskra u sta gledas
@Iskra u sta gledas
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31191
EKSKLUZIVNO : Hanka Paldum: Kada uzmeš abdest i padneš Allahu na sedždu, ne treba ti nikakva vakcina u životu
Kada uzmeš abdest i padneš Allahu na sedždu,o nda ti ne treba nikakva vakcina u životu. To je vakcina iznad svih vakcina. Sve ovo što se dešava su radnje protiv dragog Boga. Ne daju nam u džamiju, crkvu, katedralu… Strašno“.
Kada uzmeš abdest i padneš Allahu na sedždu,o nda ti ne treba nikakva vakcina u životu. To je vakcina iznad svih vakcina. Sve ovo što se dešava su radnje protiv dragog Boga. Ne daju nam u džamiju, crkvu, katedralu… Strašno“.
0
1811
Nije Iskra postavila anketu, nego ja.
Kasno sam primjetio grešku.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Ne izmisljajHannibal je napisao/la: ↑20 maj 2021, 19:33 EKSKLUZIVNO : Hanka Paldum: Kada uzmeš abdest i padneš Allahu na sedždu, ne treba ti nikakva vakcina u životu
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31191
hanka rekla hahaIskra je napisao/la: ↑20 maj 2021, 20:33Ne izmisljajHannibal je napisao/la: ↑20 maj 2021, 19:33 EKSKLUZIVNO : Hanka Paldum: Kada uzmeš abdest i padneš Allahu na sedždu, ne treba ti nikakva vakcina u životu
Kada uzmeš abdest i padneš Allahu na sedždu,o nda ti ne treba nikakva vakcina u životu. To je vakcina iznad svih vakcina. Sve ovo što se dešava su radnje protiv dragog Boga. Ne daju nam u džamiju, crkvu, katedralu… Strašno“.![]()
0
1811