Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
da te metnu na onu onamo temu. Al dobro si odgovorila.
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
Jos sutra i prekosutra par sitnica da spakujem i to je to. U nedelju spavam u novom stanu aBd.
3
3
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27203
U ponedeljak kad se probudim, otvorim prozor i ugledam brda i sume 
Pa kafica na verandici. Om Shanti i Bismillah, razaberem se i lagano na posao.
Polako.
Ne zurim se.
MA daaa.
Nonslanac.
Oui.
Pa kafica na verandici. Om Shanti i Bismillah, razaberem se i lagano na posao.

Polako.
Ne zurim se.
MA daaa.
Nonslanac.
Oui.
4
4
ajjj
kolko sam se sad pred čovjekom izprovaljivao....
Imaju ljudi koji ti dođu (ja ih zovem energetski vampiri) i iscrpe ti svu energiju..
Ja sam danas imao jednog takvog i nakon njega uopšte ne ferceram u kombinacijama koje inače uvijek imam spremne u glavi...
Došao mi čovjek maloprije, doslovno sam se izprovaljivao kao početnik, rekao za novi model (potpuno novi automobil) facelift, mozak zablokirao da nemam pojma ni koja je cijena u salonu, najgore je što sam ja formirao istu i evo ima pola sata da je čovjek otišao iz salona ja još uvijek patim glavu koja je cijena.... (neću iz inata da pogledam u kojmputeru)....
kolko sam se sad pred čovjekom izprovaljivao....
Imaju ljudi koji ti dođu (ja ih zovem energetski vampiri) i iscrpe ti svu energiju..
Ja sam danas imao jednog takvog i nakon njega uopšte ne ferceram u kombinacijama koje inače uvijek imam spremne u glavi...
Došao mi čovjek maloprije, doslovno sam se izprovaljivao kao početnik, rekao za novi model (potpuno novi automobil) facelift, mozak zablokirao da nemam pojma ni koja je cijena u salonu, najgore je što sam ja formirao istu i evo ima pola sata da je čovjek otišao iz salona ja još uvijek patim glavu koja je cijena.... (neću iz inata da pogledam u kojmputeru)....
3
3
I say what I think, I think what I say
Ima jedna zena koja parkira na istom parkingu kao i ja..Prva je pocela da mi mahne iz auta sa iskrenim osmijehom na licu. I ja njoj uvijek mahnem. Nit ja znam ko je ona i sumnjam da ona zna ko sam ja. Nikad ni cao ni zdravo i godinama tako. 
3
1
1
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Ban. 
2