znaci mijesaju ih kod vasvjesticanametli je napisao/la: ↑04 jun 2021, 10:32astra jbg medu prvima sam ovde vakcinisana
a neki dan moderna
ma nema veze, koja god da je
samo nek' si dobro podnijela hB
znaci mijesaju ih kod vasvjesticanametli je napisao/la: ↑04 jun 2021, 10:32astra jbg medu prvima sam ovde vakcinisana
a neki dan moderna
Hvala-:)

Kako se osjecas dva dana nakon vakcine? Jesi ok?

Mješaju cjepivavjesticanametli je napisao/la: ↑04 jun 2021, 10:32astra jbg medu prvima sam ovde vakcinisana
a neki dan moderna
Pa iskreno nisam,jeste malo bolje od jucer ali jos uvijek me drzi ta neka nemoc i samo mi se spava :face

Ti si Pfizer primila?

Da jesam,pa kod nas daju tu od 30/40 god starosti.

Hvala tiLana je napisao/la: ↑04 jun 2021, 14:06Da jesam,pa kod nas daju tu od 30/40 god starosti.
Pa ja sam nesto bila prehladjena prije vakcine,ali sam kontaktirala da pitam da li jos mogu da primim i rekli su da je ok da ne smeta.
Cim sam dobila vakcinu nakon sat vremena groznica me uhvati i onda sve jedno po jedno nakon par sati sam uzasna bila.
Ali su mi rekli da je to sve normalno da sve zavisi kako ko podnese.
Ne znam kako kod vas u bosni jel mozete da birate koje zelite vakcine ili sta.
Ali ova kazu da je jedna od boljih![]()
super
Bile su samo dvije opcije u tom domu zdravlja, kineska ali ne znam tačno koja i pfizer.
ali ste vi sebi izabrali pfizera?
Jesmo. Samo zato što planiram ljetos u jednu posjetu van BiH a tamo ne priznaju kineske. Inače bi mi bilo svejedno koja je. No, kad se može birati neka se malo i foliramo
jok