Pa nisam ni rekla da mi branis.
Nana Fata: Tukli je, sudili, čekali da umre, govorila da s njom neće lahko završiti
Re: Nana Fata: Tukli je, sudili, čekali da umre, govorila da s njom neće lahko završiti
0
Re: Nana Fata: Tukli je, sudili, čekali da umre, govorila da s njom neće lahko završiti
Ovakvi u ratu i prave najvece pokolje nad civilima.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
To nisam ni tvrdila.John Cleese je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:23Ta tvrdnja ne cini manje istinitim ono sto sam napisao.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:16
Imala je podršku tokom cijelog procesa, a isto tako , ne znamo tko je sve utjecao na nju.
Iz cisto ljudske vizure.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ma nema zrna pobjede, to je ispolitiziran proces.Socrates je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:09 Pa šta bi imalo naročit značaj? Žena pogubila sve što se ima izgubiti. Na kraju, barem je malo ponosa sačuvala.
Svako ima pravo donositi odluke šta raditi sa svojom privatnom imovinom. Da je odlučila da proda zemlju, to je isto njeno pravo. Ovo je pobjeda normalnosti. Koliko se može pričati o normalnosti u RS-u i šire.
0
Crvena nema uopste svoj stav,cilj joj je samo isprovocirati gdje god moze.Ne primajte se.
Jednom sam se samo ukljucio u raspravu jer se sprdala s vjerom,a to nisam ni s kim za 12 godina forumanja.
Jednom sam se samo ukljucio u raspravu jer se sprdala s vjerom,a to nisam ni s kim za 12 godina forumanja.
0
Čuj ispolitiziran.
A može li biti neispolitiziran nakon genocida i bespravne gradnje na privatnom zemljištu žrtve?
Inače, sve je politika, pa je i sve ispolitizirano. Fraza je suvišna u bilo kojem konfliktu između pojedinca i države, a i u dobrom dijelu svih drugih odnosa među ljudima.
A može li biti neispolitiziran nakon genocida i bespravne gradnje na privatnom zemljištu žrtve?
Inače, sve je politika, pa je i sve ispolitizirano. Fraza je suvišna u bilo kojem konfliktu između pojedinca i države, a i u dobrom dijelu svih drugih odnosa među ljudima.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- Crvena Nit
- Etablirani član

Tko je tebe pitao za mišljenje o mojim stavovima?
Nisi u pravu i prestani pisati o meni!
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Poanta je bila vezana za dužinu trajanja procesa!Socrates je napisao/la: ↑05 jun 2021, 22:57 Čuj ispolitiziran.
0
Preletih malo preko komentara na portalima. U cijelom izrazaju, samo saka pravoslavaca je obdarena razumom i moralom.
0
Herojina u svakom smislu riječi, kao i zaslužena pravda. Da je više ljudi poput nje u BiH možda bismo imali bar trunku bolju pravnu državu.
2
2
Ja ne kontam neke mentalne sklopove, i tu kolektivnu amneziju.
Porušeno u bliskoj prošlosti, koliko ono cca 600 džamija?
I onda utrce sa komentarima :"bog će vam suditi?"
Kako to tako
A vrlo je jasno, da je i ta crkva sagrađena, prvo kao kruna jednog progona, genocida, etnickog čišćenja, a drugo, kao nelegalna gradnja na tuđem zemljištu. Onako bahato, u pokazivanju mišića, sad ćemo mi njoj crkvu sagraditi u avliji... Ma odjeb.
1
1
Istina.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jun 2021, 21:18Neče joj ni ovo rijsenje vratiti mrtve, na žalost !
Imam prijatelje iz istog dijela , ubijeno 17 članova porodice.
Njena nesreća će ostati ista.
Ali neće imati crkvu u svojoj avliji.
0
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- Crvena Nit
- Etablirani član

Da li sinoć gledala njen intervju/izjavu? O tome pišem.Bella_ je napisao/la: ↑06 jun 2021, 08:52Istina.Crvena Nit je napisao/la: ↑05 jun 2021, 21:18
Neče joj ni ovo rijsenje vratiti mrtve, na žalost !
Imam prijatelje iz istog dijela , ubijeno 17 članova porodice.
Njena nesreća će ostati ista.
Ali neće imati crkvu u svojoj avliji.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

https://avaz.ba/region/crna-gora/657052 ... uslimanimaKakva je to crkva koja, kada je bogomolju već podigla na njenom, od te žene nije zatražila oprost i sama uklonila objekat? Kakva je to crkva koja nije učinila isto što i Islamska zajednica BiH u Bradini? Tamo je, naime, počinjen stravičan zločin nad Srbima. Najmanje pedeset srpskih civila pobijeni su a njihove kuće i crkva spaljeni. Tamo je 1994, na zemlji ubijenog Srbina, podignuta džamija. Islamska zajednica je saopštila da je to strašna hipoteka za nju i naložila rušenje džamije. Srušena je 2008.
0
A kako bi ti to na njenom mjestu reagirala?
0
Neka ljubav caruje..