A koji je to rokkr... Izbacuje mi ih hrpu?
NBA
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31198
Re: NBA
zadnja aplikacija haha
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
1811
- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

- hani_jong_un
- Pjur seks

Utah ima širok roster. Nema tu nekih velikih zvijezda, ali igraju baš dobro. Sad za njih navijam jer nema Dallasastorm je napisao/la: ↑06 jun 2021, 08:11Ne zaboravimo Utah. Ipak su bili prvi na zapadu. Mislim da će imati gadnih problema sa njima, tko god prošao večeras.MarlboroGold je napisao/la: ↑06 jun 2021, 07:09
Da baš tako. Imao je preko 70% za šut... bolesno. Tihi ubica u svom fazonu![]()
Ako prođu Dallas mislim da ih do finala niko neće moći zaustaviti.
Ma realno, i kad pogledaš roster, kvalitetniji su clippers, ali eto.
Netsi tamo sa druge strane ne bi trebalo da imaju većih problema.
Nego, jesi se prijavio tj kladio na euro behar cup?![]()
Nisam se prijavio. Pogledaću
1
1
Ja imam običaj, ako baš nemam nekih favorita, za one koji su izbacili "moje"MarlboroGold je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:32Utah ima širok roster. Nema tu nekih velikih zvijezda, ali igraju baš dobro. Sad za njih navijam jer nema Dallasastorm je napisao/la: ↑06 jun 2021, 08:11
Ne zaboravimo Utah. Ipak su bili prvi na zapadu. Mislim da će imati gadnih problema sa njima, tko god prošao večeras.
Ma realno, i kad pogledaš roster, kvalitetniji su clippers, ali eto.
Netsi tamo sa druge strane ne bi trebalo da imaju većih problema.
Nego, jesi se prijavio tj kladio na euro behar cup?![]()
![]()
Nisam se prijavio. Pogledaću![]()
Mada ja iskreno za Dallas, samo zbog Doncica... Jbg zemo je zemo
Original sam za Celtics, još od vremena Birda...
1
1
Ako ćemo ići toliko u prošlost onda Bullsi za mene... logičnostorm je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:36Ja imam običaj, ako baš nemam nekih favorita, za one koji su izbacili "moje"MarlboroGold je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:32
Utah ima širok roster. Nema tu nekih velikih zvijezda, ali igraju baš dobro. Sad za njih navijam jer nema Dallasa![]()
Nisam se prijavio. Pogledaću![]()
Mada ja iskreno za Dallas, samo zbog Doncica... Jbg zemo je zemo
Original sam za Celtics, još od vremena Birda...
Dallas tek nekih posljednjih 20 godina... doduše jedno vrijeme mi je i Phily bio drag zbog Iversona.
1
1
Ja krenuo sa Celtics, kasnije mi je i Detroit bio cool (Isiah Thomas)MarlboroGold je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:42Ako ćemo ići toliko u prošlost onda Bullsi za mene... logično![]()
Dallas tek nekih posljednjih 20 godina... doduše jedno vrijeme mi je i Phily bio drag zbog Iversona.
Bullsi mi nikad nisu sjeli, čak ni zbog Kukoča
1
1
Oj oni krkanski Pistonsi sa Laimbeerom, Rodmanom dok je bio kod njih, Vinnie...storm je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:46Ja krenuo sa Celtics, kasnije mi je i Detroit bio cool (Isiah Thomas)MarlboroGold je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:42
Ako ćemo ići toliko u prošlost onda Bullsi za mene... logično![]()
Bullsi mi nikad nisu sjeli, čak ni zbog Kukoča![]()
Sir i kajmak ekipa, pa udri
1
1
Hahahahah jest... Baš dobar opis, onaj Laimbeer komad teletineMarlboroGold je napisao/la: ↑07 jun 2021, 07:49Oj oni krkanski Pistonsi sa Laimbeerom, Rodmanom dok je bio kod njih, Vinnie...![]()
Sir i kajmak ekipa, pa udri![]()
1
1
Realno, Cuban mora graditi noviji tim oko Dončića, da bi možda za par godina, ili tri-četiri, bili kapacitet za osvajanje NBA. Luka je mlad, može čekati na građenje tima. Sad je uprava kluba na potezu.
Juče je Leonard opet bio ključni, iako nije dao toliko koševa kao u šestoj utakmici. Čovjek jednostavno sve oko sebe čini boljim igračima nego što jesu. Izaziva ih da daju doprinos. Klupa im je bila odlična. Što se mene tiče, Leonard je najbolji igrač lige.
Juče je Leonard opet bio ključni, iako nije dao toliko koševa kao u šestoj utakmici. Čovjek jednostavno sve oko sebe čini boljim igračima nego što jesu. Izaziva ih da daju doprinos. Klupa im je bila odlična. Što se mene tiče, Leonard je najbolji igrač lige.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
Nema ovaj Dallas kapaciteta.Socrates je napisao/la: ↑07 jun 2021, 18:25 Realno, Cuban mora graditi noviji tim oko Dončića, da bi možda za par godina, ili tri-četiri, bili kapacitet za osvajanje NBA. Luka je mlad, može čekati na građenje tima. Sad je uprava kluba na potezu.
Porzingis me totalno razočarao u ovoj sezoni.
Treba im play, koji može odmijeniti Luku, jedan centar, jer Marjanovic nije taj kalibar, mada ga zatrpavaju lopatama, pa je nešto i ubacio, i još jedan dobar bek, krilo, koji ima tricu i prodor...
Porzingis ima 220 cm a stalno se izvlači iz reketa, a očito je da Luku ne podnosi. Vidi se to govorom tijela, a često to i ameri komentiraju.
Zato sam napisao, da jedan mora otići.
Luka može dosta bolje. Jest ono 46 koševa, 14 asista, ali užasno los postotak ima generalno. I dosta je toga do ostatka tima, često baca nerezonski, na silu.
Jbg, Jordan kakav je bio, a opet je uz sebe imao barem četvoricu, koji su svaki napad znali odvesti do poentiranja, svaki za sebe... U ovom Dallasu to je tek izuzetak.
3
3
- hani_jong_un
- Pjur seks

porzingis od 220 stoji sinoc u reketu i ljudi pored njega dva puta hvataju ofanzivni skok, u napadu ne pomislja da se spusti do reketa, trci kontru i stade na tricu, opali i promasi, glumi karija sa 220 haha
a u knicksima nije tako igro, iso je puno vise u reket, ne znam sta glumi sad
a u knicksima nije tako igro, iso je puno vise u reket, ne znam sta glumi sad
2
2
1811