Sexy šaputanja

Figurae Veneris, i sve što niste znali...
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict
Reactions: 27203

Sexy šaputanja

Post Postao/la Heidi »

Dirty talk” je rezerviran samo za zločeste djevojke u seksi kombinacijama, zamagljenog pogleda, znojna čela i kose raskuštrane od seksualnog naboja. Zaista? Zapravo, “dirty talk”, odnosno “sexy šaputanja” trebali bi se prakticirati u što većoj mjeri, trebali bi, štoviše, biti dio svakodnevne komunikacije. Ne slažete se? Razmislite još jednom.

slika
Imati širok spektar “sexy fraza” koje možete dobacivati svome muškarcu je velika pomoć pri održavanju uzbuđenja u spavaćoj sobi i izvan nje, a i biti ćete sigurni da je vjeran. Naravno, ovo zadnje se ne odnosi na kauboje koji jašu na dva ili više sedla jer im je to “baš skroz super cool” i misle da su zbog toga frajeri ili pak na one mornare koji jednostavno ne shvaćaju da su i veze brodovi, tonu ukoliko je previše putnika! Stoga, ako ste upecale dobrog muškarca i smatrate da vas je vrijedan, onda zaslužuje što više onoga što najviše voli, a to je: sex, sve vezano uz sex i još sexa… i naravno čokoladne kolače, zaista ne znam muško koje ne voli čokoladne kolače…

No dobro…čokolada je afrodizijak, to znamo, a seksipilne fraze djeluju jednako tako, pa ako mu treba dijeta, kolače pecite susjedi, a njemu nanižite nekoliko hvalevrijednih seksi prijedloga i skakutati će kao psić, kojem ste dali, a ne uzeli keksić.

Prvih nekoliko mjeseci veze, nije potrebno previše piriti vatru jer je sama veza friška i još vrela, no što sa seksualnim apetitima nakon početne zaljubljenosti? Oni nikako ne smiju nestati, a svaki poticaj im dobro dođe.

Žene vole komplimente, cijene poklone i jednostavno obožavaju kad im njihov muškarac posveti vrijeme i misli. A muškarci…e pa oni vole, cijene i obožavaju isto to…samo na nešto drugačiji način. Njemu je kompliment vragolasti osmjeh i pogled prikovan za njegove bicepse, poklon mu je kad krenete skidati svoju odjeću, a posvećivanje vremena i misli je sve ono što slijedi kada su vaše tangice na drugom djelu sobe. U spavaćoj sobi “dirty talk” je uvijek dobrodošao, a to je mjesto gdje ga ljudi najčešće i prakticiraju. No, probajte ovo, pošaljite mu poruku dok ste svako na svom poslu, šapnite mu nekoliko smjelih izjavica tik prije no što završite razgovor i on poklopi slušalicu ili neka ga na ulazu u stan dočeka ceduljica koja će ga odvesti do iduće, a ona do iduće, a ona do vas u pjenušavoj kupki, sa čašom žarkog crnog vina u ruci…da vidite iznenađenja, ništa ne prodrma vezu bolje od želje i iščekivanja!

Kako izvesti uspješan “dirty talk” : Mnogo će više uspjeha u zločestim šaputanjima imati žena koja se uživi u to što govori, podiči ćete seksualne tenzije ako muškarac osjeti napetost u vašem glasu i osjeti da vi upravo palite njega iz razloga što on pali vas. Pobrinite se da govorite sporo, čisto, sa naglascima na riječi koje želite posebno istaknuti. Najgore što možete učiniti je šlampavo odraditi posao, pričajući prebrzo, nezainteresirano ili uplašeno. Igra uplašene djevojčice kojoj treba pomoć snažnog muškarca je sexy i vrlo često pali, ali ne ovdje, ovdje govorimo “prljavo”, šapućemo opasno i rastežemo se kao mačke. “Dirty talk” nije nešto što ćete učiti od Taylor Swift sa svojim plavim kečkicama, ali Rihanna…ona je već sasvim druga priča, igrajte ulogu!

Gdje „šaputati prljavo“ : Kao i način, jednako je važno gdje se nalazite u trenutku takvih „prisnih razgovora“. Kada ste sa svojim dragim u krevetu tada vaš „dirty talk“ čini predigru i vodi u vrući seks. No, kada ste zajedno na javnom mjestu gdje ne možete odmah uskočiti pod plahte, koristiti ćete ga kako biste podigli seksualne tenzije i pripremili teritorij za kasniji vrtoglavi užitak.

krenizdravo.hr :oo
1
1 slika
Miss Y.
Tersy blonde
Tersy blonde
Reactions: 21594

Re: Sexy šaputanja

Post Postao/la Miss Y. »

šapćem 24/7.
2
2 slika
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

:missy
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Volite li dirty talk? Sta ne volite cuti? :oo
1
1 slika
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Naravno, ne da se dere ko u bugarskoj skupstini.
3
1 slika 2 slika
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35662

Post Postao/la dmr »

eto ne volimo :keke
2
1 slika 1 slika
make your move :damir
Heidi
Lemon Addict
Lemon Addict

Post Postao/la Heidi »

Odgovaraj za sebe.
0
dmr
Progressed Mars
Progressed Mars
Reactions: 35662

Post Postao/la dmr »

ja to sebi persiram :keke
1
1 slika
make your move :damir
Crvena Nit
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2219

Post Postao/la Crvena Nit »

Heidi je napisao/la: 08 jun 2021, 12:57 Volite li dirty talk? Sta ne volite cuti? :oo
Volim, ali isti se koristi u različitim fazama, ili u nekim fazama.

Meni je najinteresantnij, najsmješniji i kad se on uživi u nekoj pozi, i počne mi se odjednom obračati, u po akta. :hehe Tad znam da nešto dobro radim. :keke

Ne volim tihe muškarce. :moon
1
1 slika
Danny
Player
Player
Reactions: 12416

Post Postao/la Danny »

волим наравно, само ми мало иде на живце што сваки коментар почиње са ммммм или уххх :ooo
1
1 slika
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17152

Post Postao/la Polaris »

0
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17152

Post Postao/la Polaris »

Bas me interesuje sta ko sapuce u sobi :ovaj :ooo
3
3 slika
Crvena Nit
Etablirani član
Etablirani član

Danny je napisao/la: 08 jun 2021, 13:13 волим наравно, само ми мало иде на живце што сваки коментар почиње са ммммм или уххх :ooo
A što ti je smiješno sa mojim komentarom, obrazloži :keke

Ja ne koristim mmmmm ni uh, reknem kad nešto predložim, ili uzviknem kad me oduševi.

Ali on kod tog istog ekstaze, oduševljena počne pričati uh to, oh voliš, priča, ja ni ne pratim uvijek, pa sam pitala kasnije :hehe
0
Crvena Nit
Etablirani član
Etablirani član

Ariel je napisao/la: 08 jun 2021, 13:19 Bas me interesuje sta ko sapuce u sobi :ovaj :ooo
Ja sam preglasna za šaputanje, a nekoliko puta mi je rečeno, zašto sam generalno glasna. :D
1
1 slika
Danny
Player
Player
Reactions: 12416

Post Postao/la Danny »

Crvena Nit je napisao/la: 08 jun 2021, 13:20
Danny je napisao/la: 08 jun 2021, 13:13 волим наравно, само ми мало иде на живце што сваки коментар почиње са ммммм или уххх :ooo

Ja ne koristim mmmmm ni uh, reknem kad nešto predložim, ili uzviknem kad me oduševi.

Ali on kod tog istog ekstaze, oduševljena počne pričati uh to, oh voliš, priča, ja ni ne pratim uvijek, pa sam pitala kasnije :hehe
па ту си елоквентна :Д .. шега ми је то да ти се обрати у по' акта :д
1
1 slika
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Crvena Nit
Etablirani član
Etablirani član

Danny je napisao/la: 08 jun 2021, 13:26
Crvena Nit je napisao/la: 08 jun 2021, 13:20

па ту си елоквентна :Д .. шега ми је то да ти се обрати у по' акта :д
Pa i meni je smiješno, zanese se, meni se obrati, u fazonu, koliko to volim, da volim to, da je on adekvatan u tome, dobar u tome, ha, haha, ali samo što ne počne pjevušiti. :keke
1
1 slika
Russki
prince of idiotism
prince of idiotism
Reactions: 25327

Post Postao/la Russki »

oh god yes
3
3 slika
abysmal depths are flooded