pa lajkali smo
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
1
1
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31173
jesam li i ja onda zastitar kad stitim zadnji par na listicu igrajuci kontru
2
2
1811
Inace ja ih jedno 3 puta dnevno dok radim vidjam kako one zastave raspetljavaju... stavili tri zastave gore negdje na visini 4 5 sprata a vjetar puse stalno pa sto ih oni razmotaju one se smotaju opet
2
2
Ma salabajzerski pos'o. Mislim da njih na intervjuu pitaju koliko se mogu razapeti, prakticni dio je isto rasirivanje. Ako imaju intervju uopste. 
Prije ce biti stranacku knjizicu.
Prije ce biti stranacku knjizicu.
2
2
A najcudnije mi je bilo to sto je jedan recepcioner postao domar (valjda se tako zovu ovi sto rade na odrzavanju) i lik presretan. Prije ono bio u odijelu, kosulja, sako, kravata, sad ima crvenu uniformu i bas je simpatican i vidi se da mu je prijala promjena radnog mjesta i koliko sam cula od drugih da je on to trazio tu promjenu...
2
2
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31173
bolja plataAriel je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:41 A najcudnije mi je bilo to sto je jedan recepcioner postao domar (valjda se tako zovu ovi sto rade na odrzavanju) i lik presretan. Prije ono bio u odijelu, kosulja, sako, kravata, sad ima crvenu uniformu i bas je simpatican i vidi se da mu je prijala promjena radnog mjesta i koliko sam cula od drugih da je on to trazio tu promjenu...
2
2
1811
Treba raditi ono sto volis,domar je kul posao.Ja bih ga u Svabiji rado radioAriel je napisao/la: ↑10 jun 2021, 23:41 A najcudnije mi je bilo to sto je jedan recepcioner postao domar (valjda se tako zovu ovi sto rade na odrzavanju) i lik presretan. Prije ono bio u odijelu, kosulja, sako, kravata, sad ima crvenu uniformu i bas je simpatican i vidi se da mu je prijala promjena radnog mjesta i koliko sam cula od drugih da je on to trazio tu promjenu...
1
1
Pogledaj na Hoću da kažem.
Pukla sam.
Fulam teme :face
Pukla sam.
Fulam teme :face
5
5
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran