E ja tati vicem jelde ovo veliko je stakor, on meni jeste pacov ja reko pa ja stakor, a on opet jeste pacov je
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
2
2
To za tempo se slažem.Podrinjac je napisao/la: ↑12 jun 2021, 19:39Pa dobro, za milione igraju. Nema sta.
Ali, brate, zar nije tempo prejak? Čim se klupsko takmicenje zavrsi, dolazi nacionalno. Još izmisljaju nekakve Lige nacija, Superlige, lige one lige ove, samo zarad novaca. Odmora minimum. A organizam ne moze da izdrži. Nakon prevelikih intenzivnih višemjesečnih treninga i aktivnosti, organizmu treba bar mjesec da se odmori i dohaviza.
Bojim se ako bude srce, da mu je karijera pod znakom pitanja.
Mada nešto se bitno ne mijenja ako bolje pogledaš... Vodeće lige su odavno sa 18, 20 klubova, u euro natjecanju nastupas samo u jednom...... Reprezentacije su i prije igrale kvale i prijateljske... Prvenstva su na 4 godine.
Ali pogledaj nešto drugo... Koliko sad više običnih ljudi ima problema sa srcem (uz ostale probleme)
Ritam, hrana, voda, zrak... Ja bih tu tražio problem, a ne u 5, ili 10 tekmi eventualno više na godišnjoj bazi...
A nisu zanemariva ni neka "sredstva za opravljanje" za brzu rekuperaciju, bolji performans, pogotovo kod mladih sportaša.
Ne mislim na doping konkretno, ali i obično gatorade, isostar su pomoć izvana, mogu malo narušiti kemijski sklad... A tek oni agresivniji dodaci sportske prehrane...
Veliki su pomaci u zdravstvenoj skrbi profesionalnih sportaša, da li i dovoljno, to je pitanje...
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31172
Moram poslati ukucane na neki odmor da se naduvam.
5
4
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Stigao mi je kut danaas prelijepo izgleda
momci sklopili za 10 minuta.. i posli da sklapaju komodu kad fali im neki dio neki sarafi tako nesto.. netko tko je pakirao to nije spakovao
i tako da mi regal jos nije sklopljen, doci ce neki drugi dan
bas sam se razocarala bila 
1
1
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31172
ja sam brt prije neki dan na dobrinji u parku, da se prisjetim starih vremena haha
2
2
1811
Ko fol nisu spakovaliEvelyn je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:11 Stigao mi je kut danaas prelijepo izgledamomci sklopili za 10 minuta.. i posli da sklapaju komodu kad fali im neki dio neki sarafi tako nesto.. netko tko je pakirao to nije spakovao
![]()
1
1
Ne razumjem.. mislis da su lagali? To se ovdje ne smije.. napisali su da dio fali i da moraju doci opet i ja sam potpisalaAtomic je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:15Ko fol nisu spakovaliEvelyn je napisao/la: ↑12 jun 2021, 21:11 Stigao mi je kut danaas prelijepo izgledamomci sklopili za 10 minuta.. i posli da sklapaju komodu kad fali im neki dio neki sarafi tako nesto.. netko tko je pakirao to nije spakovao
![]()
![]()
0
Draze bi mi bilo 30 krugova oko zgrade sad da obidjem nego ovaj poziv al haj sta se mora mora se
1
1
Ja laprdam puno tada, pa moram biti sam.
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!

1