On ne zna sebe slikati..a da mene jos slikaje...
Da se požalim
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Re: Da se požalim
Objavio je danas sliku na instagramu i komentirala mu neka Blendina
Stavila u komentar vatricu (kao plamen) i srce i on joj lajkovao taj komentar. I ja mu se javila na wzp i rekla mu blendini se svidja tvoja slika, kaze on to je moja stara radna kolegicaa
A to je namjerno napisao jer sam ja njemu neki dan rekla da idem s kolegom sa posla na pice. I on je cijeli dan dan u jednom zoloskom vrtu i sve storije postavlja al nikako da uslika s kim je
Stavila u komentar vatricu (kao plamen) i srce i on joj lajkovao taj komentar. I ja mu se javila na wzp i rekla mu blendini se svidja tvoja slika, kaze on to je moja stara radna kolegicaa
A to je namjerno napisao jer sam ja njemu neki dan rekla da idem s kolegom sa posla na pice. I on je cijeli dan dan u jednom zoloskom vrtu i sve storije postavlja al nikako da uslika s kim je
1
1
ne brini, sigurno nije samEvelyn je napisao/la: ↑13 jun 2021, 20:08 Objavio je danas sliku na instagramu i komentirala mu neka Blendina![]()
Stavila u komentar vatricu (kao plamen) i srce i on joj lajkovao taj komentar. I ja mu se javila na wzp i rekla mu blendini se svidja tvoja slika, kaze on to je moja stara radna kolegicaa![]()
A to je namjerno napisao jer sam ja njemu neki dan rekla da idem s kolegom sa posla na pice. I on je cijeli dan dan u jednom zoloskom vrtu i sve storije postavlja al nikako da uslika s kim je![]()
6
6
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
Za nadati se, da su bili majmuni...Evelyn je napisao/la: ↑13 jun 2021, 20:08 Objavio je danas sliku na instagramu i komentirala mu neka Blendina![]()
Stavila u komentar vatricu (kao plamen) i srce i on joj lajkovao taj komentar. I ja mu se javila na wzp i rekla mu blendini se svidja tvoja slika, kaze on to je moja stara radna kolegicaa![]()
A to je namjerno napisao jer sam ja njemu neki dan rekla da idem s kolegom sa posla na pice. I on je cijeli dan dan u jednom zoloskom vrtu i sve storije postavlja al nikako da uslika s kim je![]()
3
3
A ovo sam ja njemu neki dan rekla i zato ovako sad namjerno vraca.. a ovo sam napisala zato jer me uvijek odgodi i pomjeri za neki drugi dan kad treba da se vidimo.. uvijek mu nesto iskrsne kao.. i reko oke ja cu onda danas s jednim kolegom na kavu i sad on meni isto napisao.
1
1
Zadnja izmjena: Evelyn, dana/u 14 jun 2021, 05:53, ukupno mijenjano 1 put.
I ja mu se javila na instagram story jel sad s tom kolegicom i on nista jos odgovorio nije
Mozda ceka opet 6-7 sati pa ce onda odgovoriti
1
1
Zadnja izmjena: Evelyn, dana/u 14 jun 2021, 05:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne bi pitala kad bi crkla 
3
3
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Ja kad ne bih pitala ja bi crkla
Koliko se ruzno osjecam sada i ako je stvarno s nekom curom bas bih mu glavu razbila sad
1
1
bravo!
@Evelyn ne moze tebi konkurencija biti neka tamo blendina ba. trebala si ga iskulirati skroz. pogrijesila si cim si mu spomenula tu "kolegicu" jer si tako potvrdila da mu je plan uspio...
3
1
1
1
1
1
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
A sestra mi je rekla cim sam joj ispricala za taj komentar kaze nemoj slucajno da bi mu se javila da pitas ko je to i ja se javim logicno. 
1
1
I to mi jos nakon 6 sati vraca na poruku i citav daan ignorise me a uziva u tom zoloskom vrtu boga pitaj s kim :face
0
Zadnja izmjena: Evelyn, dana/u 13 jun 2021, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132
Sad si se samo ponizila jos ces cekati na odgovor, to se malo drukcije radi :haya
I ne znam dje letile da odmah otvarate storyje :face
Vala i on igra igrice s 37god.
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran