javice ti se tamo oko 1, pola 2.. stavi sebi alarm
Da se požalim
Re: Da se požalim
3
3
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
A da se otvori posebna tema - Jadi mlade Evelyn.
Na koju god temu udjem - njeni ljubavni problemi.
Na koju god temu udjem - njeni ljubavni problemi.
3
3
To se fino ugasi net i ide na bjuti slip, nek se mami javi nakon 8h 
4
4
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Boli me guzna kost od sjedenja.
Bukvalno.
Zbog vrucine danas sam cijeli dan polulezeci presjedila.
Bukvalno.
Zbog vrucine danas sam cijeli dan polulezeci presjedila.
2
1
1
1
Javio se kaze bio cijeli dan zauzet.. prvo kaze teretana, onda isao u Zoo, onda u restoran, pa se kupao, onda cistio stan.. Pa Boze mili gdje su 2 sekunde za mene u tom njegovom prezanimljivom danu, samo da na poruku mi odgovori :face Ne znam je li u pitanju stvarno bezobrazluk ili je on takav, distanciran uvijek i ako uziva ne vraca na poruke
2
1
1
1
Zadnja izmjena: Evelyn, dana/u 14 jun 2021, 17:48, ukupno mijenjano 1 put.
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27201
E, pa.... ti ne znas balansirat sa loptom na nosu ko foka, to je interesantnije. 
1
1
Ne znam, ukljucio sam se pred kraj filma
... ali ja bih rekao da mu jednostavno nije stalo

Stvari su najcesce puno jednostavnije nego sto na prvi pogled izgledaju.
Stvari su najcesce puno jednostavnije nego sto na prvi pogled izgledaju.
2
2
naravno, to se mučki pita kad vrijeme odmakne, i to uživo da od muke sve prizna.
ma nadođe se na to godinama.
0

- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Nemoguče je da ne primjetiš da je bezobrazluk.Evelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 06:00Javio se kaze bio cijeli dan zauzet.. prvo kaze teretana, onda isao u Zoo, onda u restoran, pa se kupao, onda cistio stan.. Pa Boze mili gdje su 2 sekunde za mene u tom njegovom prezanimljivom danu, samo da na poruku mi odgovori :face Ne znam je li u pitanju stvarno bezobrazluk ili je on takav, distanciran uvijek i ako uziva ne vraca na porukeJel karakter u pitanju il namjerni bezobrazluk. Mozda se osjeca ljepse kad zna da ja cekam na poruku i kad mi ne vrati po 5 sati
Puma ego mozda sta li
1
1
@Evelyn kako sam upratila od tvojih zadnjih par postova da te ignorise tj poruke.To je njegov karakter,nepostovanje i nekultura vjeruj mi nije vrijedan tvog vremena.
Znaj svoju vrijednost..batali to na vrijeme.
Znaj svoju vrijednost..batali to na vrijeme.
3
1
2
2
Zadnja izmjena: Lana, dana/u 14 jun 2021, 08:38, ukupno mijenjano 1 put.
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
ako ti nakon 6 ili 9 mjeseci ne znas kakav je on i sta je u pitanju onda se zapitaj sta ti radis s njim.Evelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 06:00Javio se kaze bio cijeli dan zauzet.. prvo kaze teretana, onda isao u Zoo, onda u restoran, pa se kupao, onda cistio stan.. Pa Boze mili gdje su 2 sekunde za mene u tom njegovom prezanimljivom danu, samo da na poruku mi odgovori :face Ne znam je li u pitanju stvarno bezobrazluk ili je on takav, distanciran uvijek i ako uziva ne vraca na porukeJel karakter u pitanju il namjerni bezobrazluk. Mozda se osjeca ljepse kad zna da ja cekam na poruku i kad mi ne vrati po 5 sati
Puma ego mozda sta li
meni kažes On mi je dečko moram vidjeti gdje je itd.
Iskreno to meni nije dečko, niti je to veza vrijedna pomena, to je samo usputna šema koja se malo odužila, bez prava i obaveza...
barem je on tako vidi, sudeći po njegovom ponašanju.
Nadam se samo da se previše emotivno ne dajes u to sve i da nećes izaci povrijedjena.
3
2
1
1

može mu se brt :haya
1
1

Ma garant i on ima njekakvih savjetnika....
3
3
I say what I think, I think what I say
Uzmem par dana slobodno, da malo odmorim, prohodam, odem do svojih, jer nam kreće nova narudžba, i to podrazumijeva radne subote, produženo i sl..., pa da iskoristim prije toga ...
A mali pokupi neku hunjavicu, razboli se baš u nedjelju, kiše, šmrče, leži..., ništa od mog odmora i hodanja
A mali pokupi neku hunjavicu, razboli se baš u nedjelju, kiše, šmrče, leži..., ništa od mog odmora i hodanja
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.