Da se požalim
Re: Da se požalim
on je pozvao da idu na jezero a ona mu rekla da ide sa majmunom iz zooloskog.. ukratko
5
3
1
1
1
1
SARAJEVO HORDE BOG I ČARŠIJA
@Arslan_11 prevedi mi 
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Uvijek na usluzi Milady
Ukratko ovo sto je @Malfoy napisao.
On je pitao da idu skupa na jezero.
Ona mu rekla da ne zasluzuje vise niti jednu minutu da provede sa njom. Sta da radi sa muskarcem kojem je majmun interesantniji od nje. Ko ima vremena da mece storije na IG, a nema da odgovori njoj na poruku. Nemam 15 godina i ne volim povrsne fake veze.
3
1
1
1
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Hvala beharko 
Bravo @Evelynka
Bravo @Evelynka
3
1
1
1
1
1
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
leglo mi samo tri i po milje plate
ne znam đe problem
ne znam đe problem
3
2
1
1
abysmal depths are flooded
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31132
Evo njegovog odgovora
Ko da citam svog prvog decka bildera takodjer "opasnog" frajera, kao da me netko u proslost bacio
Cuj ja pretjerujem.. ovakvi tipovi vjerujte mi opce nisu svjesni svog ponasanja ni svojih gresaka u odnosima. U njegovom mozgu on je ubjedjen da nije nista krivo uradio,da ja to sve preuvelicavam i krivicu uvijek prebacuju na drugu stranu. Oni na kraju ispadnu zrtve kojih ti bude zao 
Ko da citam svog prvog decka bildera takodjer "opasnog" frajera, kao da me netko u proslost bacio
3
2
1
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Necu prevoditi. 
6
5
1
1
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Al znaci nije mi jasno.. ako ti netko nije zanimljiv dovoljno, ako nemas volje da odgovoris na poruku po 6 sati, ako ne osjecas nista prema toj osobi, sto ne kazes hvala i dovidjenja i ne prekines to?
Cemu zelja da se tako nesto produzuje kad ti nista ne znaci
2
2
Prevest cu ja posto me stvarno zanima sta imaju da kazu na ovakav odgovor i sta je treba da njemu kazem na ovo
Ti pretjerujes previse ali ok, kako ti mislis. Sta ja trebam uraditi sa zenom koja samnom tako prica. (Kako pricam nije mi jasno?
2
2
pokušavam skontat kao
ona mu govori nemaš ni 15 a on imam dovoljnih 16 to je sve što sam skonto iz ovog
ona mu govori nemaš ni 15 a on imam dovoljnih 16 to je sve što sam skonto iz ovog
3
3
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Seks :hayaEvelyn je napisao/la: ↑14 jun 2021, 22:14 Al znaci nije mi jasno.. ako ti netko nije zanimljiv dovoljno, ako nemas volje da odgovoris na poruku po 6 sati, ako ne osjecas nista prema toj osobi, sto ne kazes hvala i dovidjenja i ne prekines to?Cemu zelja da se tako nesto produzuje kad ti nista ne znaci
3
1
1
1
1
1