....All you've ever wanted,
Was someone to truly look up to you.....
Opiši pjesmom kako se osjećaš
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9921
Re: Opiši pjesmom kako se osjećaš
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
...
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

A brt...kada nesto napisah o migrantima, sjetih se u kakvom stanju je muslimanski svijet. Ispade, muslimani su divljaci jer se samo u njihovim zemljama ratuje. Medjutim, vecina nas zna ko proizvodi te ratove. Te se sjetih, koliko smo nisko pali.
Pa se sjetih ovog Osmanskog heroja (iako u naslovu pise "Turkish", u Osman Pasinoj vojsci je bilo vojnika raznih etnickih pripadnosti). Kada se muslimani nisu bojali umrijeti. Ova bitka je bila "Pirova pobjeda" Rusije, Rumunije i nesto Bugara. Strateski, Osmanska pobjeda, jer, tu je zaustavljeno dalje rusko napredovanje. Osman Pasa, iako je ovu bitku izgubio (i znao je da ce), stekao je slavu koju su mu i neprijatelji priznali.
P.S.
Znam da ovo mozda nije za ovdje, ali, ipak pise "kako se osjecas". Evo, ovako.... I pazite na komentare, vidim da cesto zaboravite da sam kao neki moderator.
Pa se sjetih ovog Osmanskog heroja (iako u naslovu pise "Turkish", u Osman Pasinoj vojsci je bilo vojnika raznih etnickih pripadnosti). Kada se muslimani nisu bojali umrijeti. Ova bitka je bila "Pirova pobjeda" Rusije, Rumunije i nesto Bugara. Strateski, Osmanska pobjeda, jer, tu je zaustavljeno dalje rusko napredovanje. Osman Pasa, iako je ovu bitku izgubio (i znao je da ce), stekao je slavu koju su mu i neprijatelji priznali.
P.S.
Znam da ovo mozda nije za ovdje, ali, ipak pise "kako se osjecas". Evo, ovako.... I pazite na komentare, vidim da cesto zaboravite da sam kao neki moderator.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
2
2
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
0
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
0
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
0
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
0