to ti bio godisnji?
Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27273
Re: Hoću da kažem!
Dvije profesorice sa Stomatološkog fakulteta u Sarajevu pokušale su prokrijumčariti u Bosnu i Hercegovinu implantate iz Istanbula.

1
1
Hahh, nije, ovo sam preko štele uzela par neplaćenih dana jer sam imala nekih obaveza...
Tražila da me stave u drugu smjenu, da to sredim, i bili mi obećali, ali se predomislili...
Znači opet prva
2
2
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
pa sto su se predomislili, mozda su zaboravili

kako ti je sin, jel mu bolje?
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
U današnjem nastavku čitajte:
Nakon testiranja naučnici sa Oxforda su bili zaprepasceni da se corona virus proljepsao nakon neuspjesnog napada na organizam @Lana. Sada slobodno mozemo utvrditi da je virus dobio simptome lijepog laminata sto do sada nije zabiljezeno u historiji epidemioloskih mjerenja.
@Atomic je naucio smrsati lako pitajte ga kako.
@smajlic odkako je kupila crvena kola ne izlazi iz njih te joj je trosak porastao iako je mislila da ce kupovinom boljeg vozila prestati trositi na opravke starog. Nije racunala na to da kada auto nije pokvareno vise se krece samim tim i vise trosi goriva.
Kakoeeee
Nakon testiranja naučnici sa Oxforda su bili zaprepasceni da se corona virus proljepsao nakon neuspjesnog napada na organizam @Lana. Sada slobodno mozemo utvrditi da je virus dobio simptome lijepog laminata sto do sada nije zabiljezeno u historiji epidemioloskih mjerenja.
@smajlic odkako je kupila crvena kola ne izlazi iz njih te joj je trosak porastao iako je mislila da ce kupovinom boljeg vozila prestati trositi na opravke starog. Nije racunala na to da kada auto nije pokvareno vise se krece samim tim i vise trosi goriva.
Kakoeeee
6
6
I say what I think, I think what I say
Ma pohode nas neke inspekcije, plus stigao audit kupca, a njima je najdraže navratiti u drugu smjenu, gdje mene ne bi trebalo biti
Mali je super, hvala Bogu, još mu malo nos curi, ali smo uspjeli otići gdje smo planirali
Planiraš li ti ići tetki uskoro? Negdje sam, čini mi se, pročitala?!
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
i danas kasni, dobro on ikako ima posao 
Jutro svima.
Jutro svima.
4
2
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Dobrim radnicima / produktivnim kasnjenje ja. oprostim... Nadoknade kasnjenje.. tako da.. ja vjerujem da je Čupo takav..
.
2
2
U pravu je Mirnes
Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović podnio je krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH, kako je navedeno u saopćenju stranke, protiv odgovornih lica United Media, Nova BH, Telemach, Regulatorne agencije za komunikacije i Konkurencijskog vijeća BiH, radi izvršenja krivičnih djela iz člana 204. Krivičnog zakona BiH - Povreda ravnopravnosti u vršenju privredne djelatnosti i člana 224. Krivičnog zakona BiH - Nesavjestan rad u službi, a zbog onemogućavanja građanima da prate Evropsko prvenstvo u nogometu, utakmice Nogometne reprezentacije BiH, kao i druge događaje za koje se otkupljuju ekskluzivna prava, a u cilju izbjegavanja diskriminacije građana.
https://www.google.com/amp/s/avaz.ba/vi ... va%3famp=1
Predsjednik BOSS-a Mirnes Ajanović podnio je krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH, kako je navedeno u saopćenju stranke, protiv odgovornih lica United Media, Nova BH, Telemach, Regulatorne agencije za komunikacije i Konkurencijskog vijeća BiH, radi izvršenja krivičnih djela iz člana 204. Krivičnog zakona BiH - Povreda ravnopravnosti u vršenju privredne djelatnosti i člana 224. Krivičnog zakona BiH - Nesavjestan rad u službi, a zbog onemogućavanja građanima da prate Evropsko prvenstvo u nogometu, utakmice Nogometne reprezentacije BiH, kao i druge događaje za koje se otkupljuju ekskluzivna prava, a u cilju izbjegavanja diskriminacije građana.
https://www.google.com/amp/s/avaz.ba/vi ... va%3famp=1
1
1
Pa pitam se sta mene probudih ovako ranoMax je napisao/la: ↑17 jun 2021, 08:03 U današnjem nastavku čitajte:
Kakoeeee
Bolje ti je moli za mene da dobijem negativan nalaz,inace neces nikad ni vidjeti laminat
2
2
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Jutro ostalima 
4
4
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Da vam pokažem kako @Atomic burn calories?
3
1
1
1
1
1
I say what I think, I think what I say
zaspem u 3 ustanem u pola 7. Zaspem u 22.30 ustanem u 5 do 8. kako? :smaja
Jutro ekipa
Jutro ekipa
2