Je li vaš partner dobra osoba?
Re: 11 znakova da je vaš partner dobar čovjek
Odavno je dobar covjek izasao iz mode. dvotackakava
1
1
Najgore mi...pišu o životu oni, koji ga nisu iskusili u svim svojim čarima (mislim u negativnom kontekstu)MarlboroGold je napisao/la: ↑21 jun 2021, 17:59Ma ovo su sve neke idealne situacije kad je sve pod koncem i sve štima... uostalom dosta od navedenog je upravo usko vezano za muškost, a koja nikad prije nije bila ovoliko na udaru.
Znamo mi svi kako bi trebalo, i kako bi bilo najbolje....ali mnogo je tih "kako bi"
Znao sam se okrenuti, progutati...i nije bio dobar osjećaj ni meni ni bližnjem.
Iskustvo mi kaže, da se lakše nositi sa onim što si uradio, nego sa onim što nisi uradio...bez obzira trebalo to u tom trenutku ili ne...
3
3
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Upravo tako. Jednostavno moraš proći kroz sito i rešeto da bi imao realnu sliku stanja, a ne da zamišljaš sve kao da si u oblacima. Nismo ni svi isti. Neke se ježe na džentlmentske poteze po pitanju izmicanja stolice, otvaranja vrata i slično, a neke to očekuju da ćeš uraditi. Slično je i kod ostalog. Nema tog recepta dok ga sam ne nađeš ili kako kažu "kad legnete jedno drugom".storm je napisao/la: ↑21 jun 2021, 18:50Najgore mi...pišu o životu oni, koji ga nisu iskusili u svim svojim čarima (mislim u negativnom kontekstu)MarlboroGold je napisao/la: ↑21 jun 2021, 17:59
Ma ovo su sve neke idealne situacije kad je sve pod koncem i sve štima... uostalom dosta od navedenog je upravo usko vezano za muškost, a koja nikad prije nije bila ovoliko na udaru.
Znamo mi svi kako bi trebalo, i kako bi bilo najbolje....ali mnogo je tih "kako bi"
Znao sam se okrenuti, progutati...i nije bio dobar osjećaj ni meni ni bližnjem.
Iskustvo mi kaže, da se lakše nositi sa onim što si uradio, nego sa onim što nisi uradio...bez obzira trebalo to u tom trenutku ili ne...
0
Upravo tako. Zato sam.i rekla, , meni sve nekako stane u stavku 9.
Sve ostako se podrazumjeva..
1
1
Sta kazu, ima li nekih znakova da je partnerica dobra zena? 
1
1
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27533
Ne brinite za druge.
Ucite, oblikujte se I budite dobri partneri.
Ucite, oblikujte se I budite dobri partneri.
1
1
Bogami ne bih da zvuci kliše ali sam bome sretna po svim stavkama, hvala Allahu.
Jedan od milijun
Jedan od milijun
5
5
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27533