aaaaa
kombinerkama?
:mmm

DruzeBuki je napisao/la: ↑28 aug 2020, 06:27 Ma ljudi ovdje je raj Tite mi ... nema toga sa cunama, mislim ima ali se odmah izjasne. Tacnije ima ovdje jedna aplikacija, otvoris je i tu su sve zenske koje se nude, a i ove sa cunom i fino napisu "Not real girl" pa ako hoces nazovi i izj...co'eka. :hohoho
Dame fino napisu za sta su, "x on x" ili "service" znaci da su na raspolaganju, popricas, sve dogovoris i pravac hotel. Kakvih ima da ti mozak stane, kakva Angelina ili ova nova sto je Brad Pit krpi, ma ni blizu ... stavio bih vam slike sa te stranice ali nije tema da ne zacatavam, a i pobudalicete pa vas eto ovamo na kredit.![]()
Jedan moj jaran kad dodje na vodu i cim nekog sretne prvo kaze "Jutros dvaput zveknem zenu i kontam mogao bih sad malo i u ribu ..." - da preduhitri one koji pocnu sa "ko peca ne moze" i "Sta ti zena radi dok ti pecas".mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:28 Druze
Vidis li ti sta je tema
Ribolov
A znas sta kazu za ribare da ne mogu...
Cuj dosli bi
Cuj na kredit
Ko da je nama interesantna
Amidja moj rahmetli koji me i zarazio sa ovim sportom. Cim neko kaze ko ide u ribu nemere to. Odmah mu kazeBuki je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:39Jedan moj jaran kad dodje na vodu i cim nekog sretne prvo kaze "Jutros dvaput zveknem zenu i kontam mogao bih sad malo i u ribu ..." - da preduhitri one koji pocnu sa "ko peca ne moze" i "Sta ti zena radi dok ti pecas".mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:28 Druze
Vidis li ti sta je tema
Ribolov
A znas sta kazu za ribare da ne mogu...
Cuj dosli bi
Cuj na kredit
Ko da je nama interesantna
:mmm![]()
E, nekako je to od tvog rahmetli Amidze doslo i do mene.mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:54Amidja moj rahmetli koji me i zarazio sa ovim sportom. Cim neko kaze ko ide u ribu nemere to. Odmah mu kaze
Nagyzi se da vidis sto nmgu
Evo ga frišak iz vode..Fatih je napisao/la: ↑28 aug 2020, 20:22E, nekako je to od tvog rahmetli Amidze doslo i do mene.mad_max_ba je napisao/la: ↑28 aug 2020, 07:54
Amidja moj rahmetli koji me i zarazio sa ovim sportom. Cim neko kaze ko ide u ribu nemere to. Odmah mu kaze
Nagyzi se da vidis sto nmgu
:mmm![]()
4

mad_max_ba je napisao/la: ↑30 aug 2020, 14:01Evo ga frišak iz vode..
Ovo je onaj kad ga izvalis pa sjedes zapalit
Otava je napisao/la: ↑30 aug 2020, 15:31mad_max_ba je napisao/la: ↑30 aug 2020, 14:01
Evo ga frišak iz vode..
Ovo je onaj kad ga izvalis pa sjedes zapalit
:mmmdobar komad,samo nemoj da vidi Fatih,kosta ce te ko da je zlatna ribica
![]()

1
1