Covid-19 Vakcine
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27287
Re: Covid-19 Vakcine
Nema. Pogrdna rijec.
I ne govori mi sta da radim.
Kad napises "nasi" prepoznat ce se tvoji.
0
fino i uljudno ti kazem il izbrisi skroz il ne diraj nikako, lahko za shvatiti.
0
- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27287
gdje su isli?
mi smo bili u Uzicu i rekla nam je doktorica da nazovemo prije, da vidimo za termin jer je moguce da nema vakcina...
druga doza nam treba u subotu biti...
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
aha
nista cudno za nase
dobro ikako i imaju

0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
Bolesti naša balkanska... Da se malo povezu, dignu te telefone i srede stvar...
Ovdje se stiglo do nekih 50% procijepljenosti, i teško će nešto više postići... U vrh glave do 60-65% kako se predviđa...
A trenutno je oko 500.000 doza na zalihi... I stiže tjednom dinamikom...
Eto, sve sam rekao.
Ovdje se stiglo do nekih 50% procijepljenosti, i teško će nešto više postići... U vrh glave do 60-65% kako se predviđa...
A trenutno je oko 500.000 doza na zalihi... I stiže tjednom dinamikom...
Eto, sve sam rekao.
1
1
Kod nas ni prioritetni slučajevi ne mogu doći na red. Komšinica kod nas imala karcinom, srčani bolesnik sa bypass-om, šećeraš... odavno na spisku.
6 mjeseci je niko nije zvao da bi od nekog poznanika čula da već masovno vakcinišu svijet u Tuzli, ali se o tome ne priča. Na kraju je otišla u naš Dom zdravlja i napravila teško sranje. Isti dan su je zvali da dođe na vakcinu... kaže ja došla kad neki ljudi i mnogi mlađi svijet u punoj snazi već dolazi na revakcinu sve što je bilo preko štele, a ja kao prioritet tek sad vakcinu nakon napravljenog sranja.
6 mjeseci je niko nije zvao da bi od nekog poznanika čula da već masovno vakcinišu svijet u Tuzli, ali se o tome ne priča. Na kraju je otišla u naš Dom zdravlja i napravila teško sranje. Isti dan su je zvali da dođe na vakcinu... kaže ja došla kad neki ljudi i mnogi mlađi svijet u punoj snazi već dolazi na revakcinu sve što je bilo preko štele, a ja kao prioritet tek sad vakcinu nakon napravljenog sranja.
5
4
1
1
Ma nista ova app zzo-a ne valja. NistaMarlboroGold je napisao/la: ↑22 jun 2021, 18:10 Kod nas ni prioritetni slučajevi ne mogu doći na red. Komšinica kod nas imala karcinom, srčani bolesnik sa bypass-om, šećeraš... odavno na spisku.
0
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25358
and now I wonder...how do you know kako zenički spid radi ?
2
1
1
1
abysmal depths are flooded
- Moonlight
- Menadžerska legenda

- Reactions: 15632
@Ariel @dmr jeste li dobili mailom termin za revakcinaciju ili ste samo otisli?
0
Control + Alt + Delete
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
| Control Yourself | Alter Your Thinking | Delete Negativity |
Ja sam dobio mailom termin u nedjelju a otisao sam u subotu. Kolege su isli u cetvrtak a isto dobili nedjelju. Niko i ne gleda kad ti je zakazano a kamoli da pravi problem zbog toga . A naravno isto je i za one koji hoce da se vakcinisu prvi put. Popunis formular i ulazis.
0
Zadnja izmjena: dmr, dana/u 23 jun 2021, 07:05, ukupno mijenjano 2 puta.
Mi smo samo otisli ali je tata zvao da pita za svaki slucaj i rekli su da dodjemo. Nama su rekli, bar tata tako kaze, termin za revakcinaciju da je 17.06. i mi smo tad i otisli. Nismo dobili nikakav mail za termin ali eto on tvrdi da su rekli 17.06.
0