sad neću nikad znati jesam li dobar
Je li vaš partner dobra osoba?
Re: Je li vaš partner dobra osoba?
Čuo sam da je gandi spav'o medj curama gol' da testira kušnju a on kanom bio dobar
2
2
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
Re: 11 znakova da je vaš partner dobar čovjek
jauci su neizbježni, nikoga neće zaobići, a junak je rijedak....srećom, ima ih i (pre)poznaju se.
0
- lejlamo
- Komorebi

mislila sam na altruizam kao suprotnost egoizmu.MarlboroGold je napisao/la: ↑22 jun 2021, 15:21 Empatija svakako i ona je jedan od temelja. Altruizam je već upitan i tu ipak treba biti oprezan jer može vrlo lako preći u patološki oblik.
svakako da bi se dalo na tu temu, no, nemam inspiracije, a i ok mi je ovo što već napisah...
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10668
Ovo pod 8. je apsolutno nemoguće ostvariti (a da se ne dese neki manji incidenti i svađe tokom braka, pod ovim ne podrazumjevam fizičko i psihološko nasilje), osim ako nisi na kakvim bobama, pa si dobrila povazdan i preferiraš toksičnu pozitivnost.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Opsuje ti neki majku ili slicno i ti iskuliras,ko fol ti si bolji od njega,neces se spustat na njegov nivo.Ma udriSleepy Joe je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:28 Ovo pod 8. je apsolutno nemoguće ostvariti (a da se ne dese neki manji incidenti i svađe tokom braka, pod ovim ne podrazumjevam fizičko i psihološko nasilje), osim ako nisi na kakvim bobama, pa si dobrila povazdan i preferiraš toksičnu pozitivnost.
1
1
Tesko je biti finSleepy Joe je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:28 Ovo pod 8. je apsolutno nemoguće ostvariti (a da se ne dese neki manji incidenti i svađe tokom braka, pod ovim ne podrazumjevam fizičko i psihološko nasilje), osim ako nisi na kakvim bobama, pa si dobrila povazdan i preferiraš toksičnu pozitivnost.
0
Ali fakat šta znači "upotrijebit će snagu svog karaktera"?
Pa snažni karakteri su obično temperamentni, dominantni i koji ti odbruse na prvu i to baš može biti itekako nasilno, a ti se nakon toga možeš slikati - nebitno da li se radi o muškarcu ili ženi. Određeni dijelovi tačke 8. su kontradiktorni. U prevedenom značenju žena se postavi u smislu "prihvati me ovakva kakva sam" ili ono poznato "ako me ne podnosiš u najgorem ne zaslužuješ me ni u najboljem izdanju", a što je čisto opravdanje da se mogu ponašati kako ne bi trebale i vele ti imaš "snagu karaktera" da se suočavaš sa time. Nonsens. Odmah noga pa ti tako kod matere i oca budi malo malo u najgorem izdanju i drndaj njima živce.
Ovo majke mi pišu kojekakvi balavci.
Pa snažni karakteri su obično temperamentni, dominantni i koji ti odbruse na prvu i to baš može biti itekako nasilno, a ti se nakon toga možeš slikati - nebitno da li se radi o muškarcu ili ženi. Određeni dijelovi tačke 8. su kontradiktorni. U prevedenom značenju žena se postavi u smislu "prihvati me ovakva kakva sam" ili ono poznato "ako me ne podnosiš u najgorem ne zaslužuješ me ni u najboljem izdanju", a što je čisto opravdanje da se mogu ponašati kako ne bi trebale i vele ti imaš "snagu karaktera" da se suočavaš sa time. Nonsens. Odmah noga pa ti tako kod matere i oca budi malo malo u najgorem izdanju i drndaj njima živce.
Ovo majke mi pišu kojekakvi balavci.
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10668
Neću da budem u potpunosti fin, hoću da bude istinski ja.Iskra je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:56Tesko je biti finSleepy Joe je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:28 Ovo pod 8. je apsolutno nemoguće ostvariti (a da se ne dese neki manji incidenti i svađe tokom braka, pod ovim ne podrazumjevam fizičko i psihološko nasilje), osim ako nisi na kakvim bobama, pa si dobrila povazdan i preferiraš toksičnu pozitivnost.
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- lejlamo
- Komorebi

Iskra je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:56Tesko je biti finSleepy Joe je napisao/la: ↑22 jun 2021, 19:28 Ovo pod 8. je apsolutno nemoguće ostvariti (a da se ne dese neki manji incidenti i svađe tokom braka, pod ovim ne podrazumjevam fizičko i psihološko nasilje), osim ako nisi na kakvim bobama, pa si dobrila povazdan i preferiraš toksičnu pozitivnost.
Ko bi ljudima ugodio.
Najgluplji taksista u gradu mjerilo finoce, a frizerka Azra nezahvalna supruga?
Savrsen par iz mahale.
Skoro ko furiozna bolnicarka i salterski sluzbenik, ili priuceni konobar.
Isprazne veze i nesretni brakovi za koje i jedni i drugi nikada nisu osjecali nista.
Nekada su jarani i jaranice odrzavali i unistavali lazne kompromise, razorna samounistavanja i lazi u bracnim posteljama, danas su to socijalne mreze.
U stara vremena, kada covjek osjeti u nekoj zeni svoju sudbinu, bila su dva zagrljena tijela u sobi. Danas je cijeli svijet namjesten, zene su vulgarne, muskarci uplaseni, i sve su konverzacije postale prazne i blesave.
Jedino do cega im je iskreno stalo je validacija.
1
1
Kako se pise "Ti si idiot"?