No mimo ove ne mogu..
Slovenci pretvorili tour de France u tour de slovenie
Ubise ih Primož I Tadej...

Jao imam frenda.. Richard, rođak od frenda mi tu, i dodje ovamo svake godine. Prije živio u Winnipegu, sad je Calgary...Socrates je napisao/la: ↑25 jun 2021, 17:06 Montreal Canadiens u Stanley Cup finalu.
Prvi put nakon 1993. To je ujedno bila i zadnja godina kad je kanadski tim osvojio Stanley Cup.
U finalu će igrati protiv pobjednika sedme utakmice između Tampa Bay Lightning i New York Islanders, koja se igra večeras.
Nažalost, Montreal već gubi 3:0. Tampa Bay u svemu bolji. Sutra je vjerovatno kraj. Metla.storm je napisao/la: ↑25 jun 2021, 18:17Jao imam frenda.. Richard, rođak od frenda mi tu, i dodje ovamo svake godine. Prije živio u Winnipegu, sad je Calgary...Socrates je napisao/la: ↑25 jun 2021, 17:06 Montreal Canadiens u Stanley Cup finalu.
Prvi put nakon 1993. To je ujedno bila i zadnja godina kad je kanadski tim osvojio Stanley Cup.
U finalu će igrati protiv pobjednika sedme utakmice između Tampa Bay Lightning i New York Islanders, koja se igra večeras.
Čim je priča o hokeju čovjek je živčan, sizi, postane neartikuliran
You know bro ... Desert... Fckn desert... They play hockey in bloody fckn desert
Uglavnom nije nikad preživio neka preuzimanja klubova od amera, selidbe i dominaciju...![]()
E finale cope ću nadam se pogledatiSocrates je napisao/la: ↑06 jul 2021, 04:50 Brazil jedva dobio Peru u dosadnoj utakmici. Ali idu u finale na Marakani. Sutra Argentina ispuni ono što se očekuje od njih, i biće veliko finale u subotu.
Meanwhile in Canada
Tampa Bay - Montreal, četvrta utakmica ode u produžetak. 2:2 i Tampa Bay ima igrača više prve tri minute produžetka. Sigurno da ovo ne mogu preživjeti. Ako prežive, preživjeće sve.![]()