Protivnik sam naleti na lakat
EURO 2020 - Evropsko prvenstvo u fudbalu
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25263
Re: EURO 2020 - Evropsko prvenstvo u fudbalu
1
1
abysmal depths are flooded
A i to znači puno.. da.. Euforija maksimalno prisutna jer igraju na svom...
Nego ja sam nešto drugo mislila..
Pretjeruješ mada jesu malo generalno foliranti (a vala ništa posebno više od ostalih) I uzimaju na vremenu kad vode..
Sinoć je sudija suzdržao žutih i Španiji (ili ja nisam dovoljno neutralna
I onda fol nešto balansir'o..
Što se bona srdiš toliko na It..
Mancini je superiska trener.. I lijep je samo kad se smije
0
Neka ljubav caruje..
Busquets je trebao crveni dobiti, kad smo već kod prljavosti.
Španci su odigrali vrhunsku utakmicu, ali vrijeme im je bilo za ispadanje. Oni su na ovom prvenstvu četiri utakmice odigrali neriješeno i dvije dobili, a jednu od tih dobijenih u produžetcima. Nije to dovoljno ni za šta.
Španci su odigrali vrhunsku utakmicu, ali vrijeme im je bilo za ispadanje. Oni su na ovom prvenstvu četiri utakmice odigrali neriješeno i dvije dobili, a jednu od tih dobijenih u produžetcima. Nije to dovoljno ni za šta.
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
Ne pretjerujem.ina je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:17
Pretjeruješ mada jesu malo generalno foliranti (a vala ništa posebno više od ostalih) I uzimaju na vremenu kad vode..
Sinoć je sudija suzdržao žutih i Španiji (ili ja nisam dovoljno neutralnaa uz to i poćorava ) i It što su ne male disciplinske greške...
Mancini je superiska trener.. I lijep je samo kad se smijeDa nije i njega, ne bi čizma ni do finala
Govorim istinu.
Italijani prednjace u foliranju.
Jednostavno vole prljav fudbal.
A ja volim da istaknem mane.
0
Tvoje tvrdnje ili istine i nisu tačne koliko ih takvim ovaj mah (iz sebi poznatih razloga) želiš provući..MunDzi je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:26Ne pretjerujem.ina je napisao/la: ↑07 jul 2021, 18:17
Sinoć je sudija suzdržao žutih i Španiji (ili ja nisam dovoljno neutralnaa uz to i poćorava ) i It što su ne male disciplinske greške...
Mancini je superiska trener.. I lijep je samo kad se smijeDa nije i njega, ne bi čizma ni do finala
Govorim istinu.
Italijani prednjace u foliranju.
Jednostavno vole prljav fudbal.
A ja volim da istaknem mane.![]()
No hajde, neka ti bude..
0
Neka ljubav caruje..
- East_side
- Etablirani član

- Reactions: 3738
Talijani vec imaju dva poraza u svoja posljednja dva finala na Eurima. Pa nece valjda postati reprezentativni Juventus
A Englezima bi ovo bilo prvo finale ikada na Euru. Danci su vec jednom bili prvaci. To im je ujedno bilo (do sada) prvo i posljednje finale.
Ako je vjerovati zakonu velikih brojeva. ovaj put je red na Talijane
1
1
Nikada ne gasi svoje svjetlo samo zbog toga što nekima ide u oči.
Eh naslov Danske je bio priča.East_side je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:49Talijani vec imaju dva poraza u svoja posljednja dva finala na Eurima. Pa nece valjda postati reprezentativni Juventus![]()
A Englezima bi ovo bilo prvo finale ikada na Euru. Danci su vec jednom bili prvaci. To im je ujedno bilo (do sada) prvo i posljednje finale.
Ako je vjerovati zakonu velikih brojeva. ovaj put je red na Talijane![]()
![]()
SFRJ je rasturila kvalifikacije za euro 1992, igrane 1990/91...no zbog događaja, koji su počeli te godine biva izbačena. Danska upada kao drugi iz grupe, i odlazi do kraja...
Ja naginjem Englezima.
Jer ako ćemo o velikim brojevima, vala i njima bi se trebalo jednom poklopiti.
Zbog kakvih su sve kikseva i gluposti ljudskog faktora znali ispasti, ušlo je u udžbenike
No pričekajmo večeras
2
2
- East_side
- Etablirani član

Englezi imaju neopisivo luzerstvo vec godinama. Zapravo vazda su bili luzeri osim 66. godinestorm je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:03Eh naslov Danske je bio priča.East_side je napisao/la: ↑07 jul 2021, 19:49
Talijani vec imaju dva poraza u svoja posljednja dva finala na Eurima. Pa nece valjda postati reprezentativni Juventus![]()
Ako je vjerovati zakonu velikih brojeva. ovaj put je red na Talijane![]()
![]()
SFRJ je rasturila kvalifikacije za euro 1992, igrane 1990/91...no zbog događaja, koji su počeli te godine biva izbačena. Danska upada kao drugi iz grupe, i odlazi do kraja...
Ja naginjem Englezima.
Zbog kakvih su sve kikseva i gluposti ljudskog faktora znali ispasti, ušlo je u udžbenike
No pričekajmo večeras![]()
Imam neki cudan osjecaj da bi ih Danci veceras mogli sokirati... bez obzira sto nemaju primljen gol do sada i sto sve nekako naginje u njihovu korist, Wembley i td...
Ne moraju ni veceras primiti gol. Moze biti, recimo, 0-0 pa da izgube na penale
1
1
Realno...ni 66.te nisu trebali osvojiti...naknadne analize su pokazale, da lopta Geoffa Hursta nije prešla gol crtu cijelim obujmomEast_side je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:21Englezi imaju neopisivo luzerstvo vec godinama. Zapravo vazda su bili luzeri osim 66. godinestorm je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:03
Eh naslov Danske je bio priča.
Ja naginjem Englezima.
![]()
Imam neki cudan osjecaj da bi ih Danci veceras mogli sokirati... bez obzira sto nemaju primljen gol do sada i sto sve nekako naginje u njihovu korist, Wembley i td...
Ne moraju ni veceras primiti gol. Moze biti, recimo, 0-0 pa da izgube na penale![]()
2
1
1
1
- East_side
- Etablirani član

To im se zato vratilo bas protiv Njemacke na SP 2010 (1/4 finale cini mi se???) kada je Lampard zabio cist gol ali je ponisten jer lopta "nije" presla gol crtustorm je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:24Realno...ni 66.te nisu trebali osvojiti...naknadne analize su pokazale, da lopta Geoffa Hursta nije prešla gol crtu cijelim obujmomEast_side je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:21
Englezi imaju neopisivo luzerstvo vec godinama. Zapravo vazda su bili luzeri osim 66. godine![]()
Ne moraju ni veceras primiti gol. Moze biti, recimo, 0-0 pa da izgube na penale![]()
![]()
0
Kad ih je Island onda šokirao što ne bi ovakva uigrana Danska? Šanse su 50-50... ne bih ja Englesku svrstavao u favorita.
Da hoće upravo Danska osvojiti Euro. Navijam za njih. Iako navijam za Arsenal englesku reprezentaciju ne mogu smisliti.
Da hoće upravo Danska osvojiti Euro. Navijam za njih. Iako navijam za Arsenal englesku reprezentaciju ne mogu smisliti.
0
Storm kao i uvijek glas razuma.storm je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:03
Ja naginjem Englezima.
Idemo englezi. :sacir
1
1
A što mi onda ljutka stavljašMunDzi je napisao/la: ↑07 jul 2021, 21:17Storm kao i uvijek glas razuma.storm je napisao/la: ↑07 jul 2021, 20:03
Ja naginjem Englezima.
Idemo englezi. :sacir
Analizirali su ono ...nije bio gol
ISTO OFFSIDE NIGERIJA
0
jaoj storm
ides u moj mali crveni tefter na prvu stranicu
na sami vrh
ides u moj mali crveni tefter na prvu stranicu
na sami vrh
2