:tada
nije bio ofsajd
:ha
:tada
Nije bio penal....Socrates je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:37 Jbt, Italijani su svjetska prvenstva osvajali zahvaljujući nevjerovatnim odlukama sudija (gledaj Australiju 2006), a sada se kuka i motika digla jer su Englezi došli do finala velikog takmičenja prvi put nakon 55 godina.
Da ostane zapisano, Juve je dobio crno-bijele dresove od Notts Countija. I treba pročitati ranu istoriju Intera i Milana. Toliko o tri najveća italijanska kluba.
Hvala Englezima što su nam podarili ovu prelijepu igru.![]()
Uvijek se dizala kuka i motika na sudjenje u tom momentuSocrates je napisao/la: ↑08 jul 2021, 11:37 Jbt, Italijani su svjetska prvenstva osvajali zahvaljujući nevjerovatnim odlukama sudija (gledaj Australiju 2006), a sada se kuka i motika digla jer su Englezi došli do finala velikog takmičenja prvi put nakon 55 godina.
Da ostane zapisano, Juve je dobio crno-bijele dresove od Notts Countija. I treba pročitati ranu istoriju Intera i Milana. Toliko o tri najveća italijanska kluba.
Hvala Englezima što su nam podarili ovu prelijepu igru.![]()
Kod slobodnjaka, povreda je primicanje danskih igrača tik uz engleski živi zid, tačno prije nego što je ovaj šutirao. Pravilo je da ako živi zid ima tri i više igrača, napadač mora biti barem metar udaljen od njega. Moj tata je tu povredu primjetio uživo. Trebao je i sudija. A pošto se radi o flagrantnom kršenju jasno napisanog pravila, VAR soba je trebala poništiti gol.
Moze li slika u trenutku suta?Socrates je napisao/la: ↑08 jul 2021, 14:38Kod slobodnjaka, povreda je primicanje danskih igrača tik uz engleski živi zid, tačno prije nego što je ovaj šutirao. Pravilo je da ako živi zid ima tri i više igrača, napadač mora biti barem metar udaljen od njega. Moj tata je tu povredu primjetio uživo. Trebao je i sudija. A pošto se radi o flagrantnom kršenju jasno napisanog pravila, VAR soba je trebala poništiti gol.![]()

Osvaja italija na penaleina je napisao/la: ↑08 jul 2021, 15:12 Kako su ljudi brzi.. I nevjerovatno dobro su igrali..
Žao mi je Danske.. Onaj penal im nije trebao..
Mogli su uzeti i pobjedu da su bili nešto sretniji..
Svidjela mi se utakmica...![]()
Pročitah da Englezi do sad nisu nikad osvojili UEFA pa mi ne bi bilo krivo ni da im bude prvi put.. A navijam logično za: Forzaaaa azzurri![]()
1
1