EURO 2020 - Evropsko prvenstvo u fudbalu
Re: EURO 2020 - Evropsko prvenstvo u fudbalu
al mislim da je to do mene.
2
2
Stop askin' me questions, I just wanna feel alive
Until I die!
Until I die!
Italija zasluženo prvak Evrope, i zbog igre u finalu, i zato što su najviše prikazali na čitavom prvenstvu.
Svejedno, odluke koje je Southgate pravio juče su pomalo i nevjerovatne.
Zadnja tri penala mu izvode igrači koji su ispod 25 godina.
. Ja sam svjestan da se izvođači penala unaprijed odlučuju, i da se možda neka promjena može desiti ako se igrač ne osjeća dobro ili samopouzdano prije izvođenja penala, ali ako je istina da su Englezi unaprijed odlučili da im djeca izvode penale, onda je tom timu falilo vođa na terenu. A Southgate je kriv što ih nije isprofilirao.
Gdje su bili Trippier, Shaw, Walker, Stones, Henderson, Sterling kad je nastupio "squeaky bum time", što rek'o Ferguson? Ljudi koji su trebali biti vođe unaprijed odlučili da ne mogu preuzeti odgovornost kod izvođenja penala? Dvojica su čak zamijenjena (Henderson zamijenjen kao zamjena
), da bi ušla djeca da izvode penale.
Dakle, vođe su im falile kad je bilo najpotrebnije. Ne kažem, možda bi isto završilo, ali postoji razlog zašto je iskustvo važan faktor u svim sportovima.
Svejedno, odluke koje je Southgate pravio juče su pomalo i nevjerovatne.
Zadnja tri penala mu izvode igrači koji su ispod 25 godina.
Gdje su bili Trippier, Shaw, Walker, Stones, Henderson, Sterling kad je nastupio "squeaky bum time", što rek'o Ferguson? Ljudi koji su trebali biti vođe unaprijed odlučili da ne mogu preuzeti odgovornost kod izvođenja penala? Dvojica su čak zamijenjena (Henderson zamijenjen kao zamjena
Dakle, vođe su im falile kad je bilo najpotrebnije. Ne kažem, možda bi isto završilo, ali postoji razlog zašto je iskustvo važan faktor u svim sportovima.
2
2
Tražili smo se po prethodnim životima
normalno. Pa ne mozes uvesti u 120minuti dva djeteta u igru da ti pucaju penale. Oni su odlicni igraci, ali mozes li ti misliti koji je pritisak bio na njima?
Pa ko fuli odlucujuci penal kod francuza, Mbappe. Nestvarno dobar igrac, ali nema iskustva.
Pa ko fuli odlucujuci penal kod francuza, Mbappe. Nestvarno dobar igrac, ali nema iskustva.
0
Until I die!
Until I die!
Momci su zaslužili..

Za one koji nisu vjerovali..
Za one koji nisu vjerovali..
11
8
1
2
1
2
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Neka ljubav caruje..
Flojdo ideš na ignore.. Zajedno sa svim onim koji su navijali za Englesku.. A sve sam vas zapamtila 
4
1
1
2
1
2
Neka ljubav caruje..
kontam sestro koliki ti je jezik. 
2
2
Until I die!
Until I die!
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31146
reci mu da slobodno dodje .. necemo ga puno zaYebavati
2
2
Love like you'll never be hurt
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Sing like there's nobody listening
And live like it's heaven on earth
Eto da ne pišem svoj esej, to je to.Socrates je napisao/la: ↑12 jul 2021, 13:20 Italija zasluženo prvak Evrope, i zbog igre u finalu, i zato što su najviše prikazali na čitavom prvenstvu.![]()
Svejedno, odluke koje je Southgate pravio juče su pomalo i nevjerovatne.![]()
Zadnja tri penala mu izvode igrači koji su ispod 25 godina.. Ja sam svjestan da se izvođači penala unaprijed odlučuju, i da se možda neka promjena može desiti ako se igrač ne osjeća dobro ili samopouzdano prije izvođenja penala, ali ako je istina da su Englezi unaprijed odlučili da im djeca izvode penale, onda je tom timu falilo vođa na terenu. A Southgate je kriv što ih nije isprofilirao.
![]()
Gdje su bili Trippier, Shaw, Walker, Stones, Henderson, Sterling kad je nastupio "squeaky bum time", što rek'o Ferguson? Ljudi koji su trebali biti vođe unaprijed odlučili da ne mogu preuzeti odgovornost kod izvođenja penala? Dvojica su čak zamijenjena (Henderson zamijenjen kao zamjena), da bi ušla djeca da izvode penale.
Dakle, vođe su im falile kad je bilo najpotrebnije. Ne kažem, možda bi isto završilo, ali postoji razlog zašto je iskustvo važan faktor u svim sportovima.![]()
Zasluženo i čestitke Italiji.
Sasvim neka druga Italija, u odnosu na onu tradicionalnu, igrali uvijek za zabiti gol dva tri više, a ne kao obično - ne primiti, a naprijed što bude...
Englezi eh... Nisu još sazrijeli, a vrlo je upitno, hoće li ikad.
Ovo je bila prilika, kakvu će rijetko imati. Praktički prvenstvo doma, momčad zastavljena već na wc Rusija... I dalje je to odlična momčad. Pričamo o polufinalistu prošlog svjetskog, i finalistu eura sada. Pucanje penala bolje da ne komentiram, tj šta se zbivalo Southgateu u glavi.
0
Meni se činilo da su igrali kao po običaju Mancinijevih skema.. Jedinu koju su baš ubljuzgali jeste ona sa Španijom..Tu ih nisam prepoznavala..storm je napisao/la: ↑13 jul 2021, 06:27Eto da ne pišem svoj esej, to je to.Socrates je napisao/la: ↑12 jul 2021, 13:20 Italija zasluženo prvak Evrope, i zbog igre u finalu, i zato što su najviše prikazali na čitavom prvenstvu.![]()
Svejedno, odluke koje je Southgate pravio juče su pomalo i nevjerovatne.![]()
Zadnja tri penala mu izvode igrači koji su ispod 25 godina.. Ja sam svjestan da se izvođači penala unaprijed odlučuju, i da se možda neka promjena može desiti ako se igrač ne osjeća dobro ili samopouzdano prije izvođenja penala, ali ako je istina da su Englezi unaprijed odlučili da im djeca izvode penale, onda je tom timu falilo vođa na terenu. A Southgate je kriv što ih nije isprofilirao.
![]()
Gdje su bili Trippier, Shaw, Walker, Stones, Henderson, Sterling kad je nastupio "squeaky bum time", što rek'o Ferguson? Ljudi koji su trebali biti vođe unaprijed odlučili da ne mogu preuzeti odgovornost kod izvođenja penala? Dvojica su čak zamijenjena (Henderson zamijenjen kao zamjena), da bi ušla djeca da izvode penale.
Dakle, vođe su im falile kad je bilo najpotrebnije. Ne kažem, možda bi isto završilo, ali postoji razlog zašto je iskustvo važan faktor u svim sportovima.![]()
Sasvim neka druga Italija, u odnosu na onu tradicionalnu, igrali uvijek za zabiti gol dva tri više, a ne kao obično - ne primiti, a naprijed što bude...
Ovo je bila prilika, kakvu će rijetko imati. Praktički prvenstvo doma, momčad zastavljena već na wc Rusija... I dalje je to odlična momčad. Pričamo o polufinalistu prošlog svjetskog, i finalistu eura sada. Pucanje penala bolje da ne komentiram, tj šta se zbivalo Southgateu u glavi.
I je li ti krivo što si fulio uvjerenja?
Ako jeste, crkni pukni..
2
1
1
1
Neka ljubav caruje..
Ih, zabari ko zabari, podmecu kuke, udaraju zglobove, izbijaju bubrege, zgrabe protivnika za dres s ledja
Englezi su izgubili jer im je selektor napravio najgluplju odluku kad su penali u pitanju.
Dakle on je kriv.
I da. Zao mi je sto nisu englezi pobijedili.
2
1
1
1
Ne znam, koliko si pratila Italiju do sad...ina je napisao/la: ↑13 jul 2021, 15:12Meni se činilo da su igrali kao po običaju Mancinijevih skema.. Jedinu koju su baš ubljuzgali jeste ona sa Španijom..Tu ih nisam prepoznavala..storm je napisao/la: ↑13 jul 2021, 06:27
Eto da ne pišem svoj esej, to je to.
I je li ti krivo što si fulio uvjerenja?
Ako jeste, crkni pukni..Zajedno sa Flojdom i drugaricom Mundzi
![]()
Ja recimo aktivno pravim europska i svjetska prvenstva od 1986 (tad mi je bilo 12 godina - prije ne mogu pod aktivno i ozbiljno svrstati) i onako, upravo sa španjolskom je bila ona klasična Italija... Trt mrt penali i prolazak
Mancini je najzasluzniji za ovo.
Ma joj krivo... Nije mi više krivo kad neki moji ispadnu, a ne neki koje random odaberem da navijam... Jer ipak je bezze gledati bez da navijaš
0
Chiellini jeste pogriješio s onim potezom, to stoji..MunDzi je napisao/la: ↑14 jul 2021, 01:03Ih, zabari ko zabari, podmecu kuke, udaraju zglobove, izbijaju bubrege, zgrabe protivnika za dres s ledja...........zutih kartona koliko hoces. Prljavo igraju.
Englezi su izgubili jer im je selektor napravio najgluplju odluku kad su penali u pitanju.
Dakle on je kriv.
Ne podržavam u bilo kakvom slučaju slične pokrete..
A gledajući generalno.. Ostali igrači UEFA su bili u điru klasičnog baleta..
Navalila si (još od prošli put) nešto posebno na nekorektnost Italije.. Ma hajde molim te.. Smanji ribu..
Mnogi igrači iz selekcije Garetha Southgatea skinuli su srebrnu medalju tokom dodjele nagrada..Nekultura uz utemeljenu aroganciju.. Gdje će oni biti drugi..
Nisu znali pobijediti a ne znaju ni izgubiti.. Tol'ko o vašim korektnim i grandioznim miroljubcima favorita..
Otkako Mancini diriguje tim it.. uopšte nije istina ono što tvrdiš.. Pratim i ja it, no sikiriki..storm je napisao/la: ↑14 jul 2021, 06:27Ne znam, koliko si pratila Italiju do sad...
Ja recimo aktivno pravim europska i svjetska prvenstva od 1986 (tad mi je bilo 12 godina - prije ne mogu pod aktivno i ozbiljno svrstati) i onako, upravo sa španjolskom je bila ona klasična Italija... Trt mrt penali i prolazak
Mancini je najzasluzniji za ovo.
Ma joj krivo... Nije mi više krivo kad neki moji ispadnu, a ne neki koje random odaberem da navijam... Jer ipak je bezze gledati bez da navijaš
Trte mrte je nekad bilo.. A i ako su odigrali jednu utakmicu (protiv Španije) penozno.. Opet su pobijedili s razlogom. Nije im poklonjeno.. Capisci..
1
1
Neka ljubav caruje..
Imam pravo na svoje misljenje, svidjalo se to tebi ili ne.ina je napisao/la: ↑14 jul 2021, 16:02Chiellini jeste pogriješio s onim potezom, to stoji..MunDzi je napisao/la: ↑14 jul 2021, 01:03
Ih, zabari ko zabari, podmecu kuke, udaraju zglobove, izbijaju bubrege, zgrabe protivnika za dres s ledja...........zutih kartona koliko hoces. Prljavo igraju.
Dakle on je kriv.
Ne podržavam u bilo kakvom slučaju slične pokrete..
A gledajući generalno.. Ostali igrači UEFA su bili u điru klasičnog baleta..ili su igrali nogomet i znali biti i bezobrazni..
Navalila si (još od prošli put) nešto posebno na nekorektnost Italije.. Ma hajde molim te.. Smanji ribu..
Mnogi igrači iz selekcije Garetha Southgatea skinuli su srebrnu medalju tokom dodjele nagrada..Nekultura uz utemeljenu aroganciju.. Gdje će oni biti drugi..
Nisu znali pobijediti a ne znaju ni izgubiti.. Tol'ko o vašim korektnim i grandioznim miroljubcima favorita..
Dakle riba ostaje.
Broj zutih kartona govori dovoljno.
0