"Dobila sam poziv o današnjem terminu da primim vakcinu Pfizer, koju mi onkološki pacijenti jedinu smijemo primiti."
Procitah ovo,zboh cega samo pfizer?
Moja kućna doktorica dobila Pfizer. Inače po Beču na improviziranim punktovima može se bez registracije i bilo kakve najave dobiti Astra i Jonson.
Jonson daju samo jednu i to je kraj. Revakcinacije nema. Astra će se revakcinisati Pfizerom ili Modernom.
Ko dobije naš certifikat od zzo obavezno provjerite ima li gramatičkih grešaka. Danas kad sam printala slučajno vidjeh u prezimenu mi na kraju stavili č. Smote smotane ne znaju ni prepisati
Baš kao da su znali da volim Č
Potvrda Srbije bez greške
4
4
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
Poceli su fercerati ovi zeleni pasoši. U HR mama doletjela sa mnom u subotu i ja joj skinula na tel. Na granici Hr policija samo skenira i dovidjenja. Tako da znate. Sad ne znam kako se skida u drugim drzavama aplikacija, ali u Austriji je totalno jednostavno i bogami ucinkovito za put.
dmr je napisao/la: ↑12 jul 2021, 18:56
Vazi i nas otadžbinski zeleni karton u HR, otvoriš pdf na mobitelu i pičiš. Sreća pa ima i ingliš, s ћирилицом bi bezbeli bilo problema
Kul. Hvala Bogu da je to sve uvezano. Ja iduce sedmice po povratku u Bec idem po Pfizera.
ja sam nosila isprintano za svaki slucaj srbijanski zeleni certifikat
nisu nista skenirali, samo citali i hrvati i slovenci i austrijanci i to je to...
2
2
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
smajlic je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:43
ja sam nosila isprintano za svaki slucaj srbijanski zeleni certifikat
nisu nista skenirali, samo citali i hrvati i slovenci i austrijanci i to je to...
Ja sam isprintala u 5 primjeraka za svaki slučaj, a imam i na mejlu u pdf-u...opremljena max
3
21
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.