medvjed23 je napisao/la: ↑07 jul 2021, 22:17
kontam te, brt.. svaki dan kad nisi urađen je propuštena šansa za sreću, neoprostiv grijeh i nepoštivanje dara života..
brt evo još i egzit počinje
spiritualno bogaćenje i dizanje osobne frekvencije nije lako
fala, sokane, što si mi kod storma i kod uefe sredio onaj behar kup.. valjo si mi, gledaću da te ugradim u nagradni iznos, odmjerićemo fin procenat.. poslije ćemo se čuti oko onog tendera i oko šefkijinog malog.. zna ponekad povući ćizu viška, al hairli je, vrijedan, hoće raditi.. gledaćemo da mu završimo diplomu srednje i da ga ubacimo u telekom..
medvjed23 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:56
fala, sokane, što si mi kod storma i kod uefe sredio onaj behar kup.. valjo si mi, gledaću da te ugradim u nagradni iznos, odmjerićemo fin procenat.. poslije ćemo se čuti oko onog tendera i oko šefkijinog malog.. zna ponekad povući ćizu viška, al hairli je, vrijedan, hoće raditi.. gledaćemo da mu završimo diplomu srednje i da ga ubacimo u telekom..
nema na cemu
hoce li biti votke?
mescini da je nesto storm spominjao
0
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo.
medvjed23 je napisao/la: ↑12 jul 2021, 19:56