Sarajevo Pride 2021
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31149
Re: Sarajevo Pride 2021
ja se osjecam ko peder u neku ruku od kad sam krenuo u teretanu. ocekivo sam da ce me cure napadat kad se nabildam a ono mi se samo muski javljaju, koliko dizes na bendzu, koji ti je obim ruke, sta pijes, natekla ruka...
1
1
1811
Da bilo ko paradira protiv Mitra, Gojka i Zivorada zbog toga sto rokcu i njezno se guraju ko svinje iza plota…ima li za takve negatore nase stogodisnje zaostalosti pozdrava za mater?Ommadawn je napisao/la: ↑14 aug 2021, 18:44 Ama da bilo ko paradira protiv muslimana bilo gdje i veli “Klanjajte među svoja 4 zida, nosite burku među svoja 4 zida” - ja mu yebem mater!
Da bilo ko paradira protiv Židova - ja mu yebem mater!
Da bilo ko paradira protiv kršćana - ja mu yebem mater!
Pustite ljude na miru yebote…
2
2
Kako se pise "Ti si idiot"?
Ima pozdrav za mater svakome ko protestira protiv normalnih ljudi koji žele da budu to što jesu a da time ne ugrožavaju živote drugima.grunf je napisao/la: ↑14 aug 2021, 23:44Da bilo ko paradira protiv Mitra, Gojka i Zivorada zbog toga sto rokcu i njezno se guraju ko svinje iza plota…ima li za takve negatore nase stogodisnje zaostalosti pozdrava za mater?Ommadawn je napisao/la: ↑14 aug 2021, 18:44 Ama da bilo ko paradira protiv muslimana bilo gdje i veli “Klanjajte među svoja 4 zida, nosite burku među svoja 4 zida” - ja mu yebem mater!
Da bilo ko paradira protiv Židova - ja mu yebem mater!
Da bilo ko paradira protiv kršćana - ja mu yebem mater!
Pustite ljude na miru yebote…![]()
Je li sad jasnije?
0
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Izazovi i dileme Sefike Rondic. Dr Sanja Vorkapic ili Tik Tok.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
Ali...
Ima nade za Bosnu
Pride je tiito.
Ništa nije od kraja 80ih ujedinilo Bošnjake, Hrvate, i Srbe, kao jedan Pride...
Makar kao he(j)teroseksualce...
Divno!
Ima nade za Bosnu
Pride je tiito.
Ništa nije od kraja 80ih ujedinilo Bošnjake, Hrvate, i Srbe, kao jedan Pride...
Makar kao he(j)teroseksualce...
Divno!
0
Desilo se tu još dešavanja koja su ih ujedinila ali u biti - ti ljudi ipak biraju najgluplje razloge za razjedinjavanje.
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
"Neki" nisu vidjeli, Ariel. To je sada cak i krivicno djelo (iako, u zavisnosti od konteksta). Ali ne znam nijednog moderatora koji to ne bi izbrisao.
1
1
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Neki jesu vidjeli pa nisu htjeli izbrisati, ali hajde nebitno, bitno da je uklonjeno
2
2
Max nije htio da izbriše iako ga je Ariel lijepo zamolila.
Ja htio da urgiram kod drugih moderatora, drug Socrates je bio brži i izbrisao.
Nemojmo se sad praviti ovdje budale.
2
1
1
1
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Nisam upucen, niti sam isao da trazim, posto sam vidio da je obrisano. Zaista nije lako pratiti cijeli forum, zato su prijave najbolji nacin, posto dolaze do svih moderatora.
2
2
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Znam, jasno je da je teško upratiti.
Ali zato sam ja vidio i kažem šta i kako je bilo.
Ali zato sam ja vidio i kažem šta i kako je bilo.
2
2
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Odosmo u off-topic.
Ja bih licno pokusao sprijeciti svakoga ko bi htio da na bilo koji nacin uvrijedi/povrijedi nekoga iz ove grupe, iz naslova teme. I verbalni napad je napad.
Sto se mene licno tice, ja sam volio da je bila samo anketa "za", "protiv", svejedno mi je", jer ne bih morao da objasnjavam mnogo. Ali, ovdje se radi o necemu, o cemu svako moze imati stav, te se tako moze napisati i jedna recenica, bez da se mora obrazlagati.
Tek da se utefteri i moj stav, protiv sam ovih povorki.
P.S.
Ne odgovoram na pozive za argumentaciju.
Ja bih licno pokusao sprijeciti svakoga ko bi htio da na bilo koji nacin uvrijedi/povrijedi nekoga iz ove grupe, iz naslova teme. I verbalni napad je napad.
Sto se mene licno tice, ja sam volio da je bila samo anketa "za", "protiv", svejedno mi je", jer ne bih morao da objasnjavam mnogo. Ali, ovdje se radi o necemu, o cemu svako moze imati stav, te se tako moze napisati i jedna recenica, bez da se mora obrazlagati.
Tek da se utefteri i moj stav, protiv sam ovih povorki.
P.S.
Ne odgovoram na pozive za argumentaciju.
3
3
Kona, sa svojih 72 godine, je, od strane policije, kod vojne bolnice, upućena da kruži čak na Pofaliće, kako ne bi ometala povorku na svom putu kući, koja se nalazi na Grbavici. Kona, naravno, im j**e sve po spisku, s punim pravom.
I onda dođu moralisti i toj sedamdesettrogodišnjoj ženi poturaju LGBT krevet pod nos, uz priču: "Ti si zaostala, tebi smeta nečija seksualna orijentacija!"
To može reći samo gomila seljaka, koja čini i gura ovu povorku, ubijeđeni da se ljudi sa njima ne mogu slagati samo oko jedne stvari - njihovog kreveta, kojeg svakom guraju pod nos, da bi pravdali svoja mnogobrojna sranja, koja veze sa krevetom nemaju.
I onda dođu moralisti i toj sedamdesettrogodišnjoj ženi poturaju LGBT krevet pod nos, uz priču: "Ti si zaostala, tebi smeta nečija seksualna orijentacija!"
To može reći samo gomila seljaka, koja čini i gura ovu povorku, ubijeđeni da se ljudi sa njima ne mogu slagati samo oko jedne stvari - njihovog kreveta, kojeg svakom guraju pod nos, da bi pravdali svoja mnogobrojna sranja, koja veze sa krevetom nemaju.
2
1
1
1