Vise puta sam pisao,ni rijec im ne bih rekao ako vidim nekoga zajedno,a kamoli udariti.Medjutim ne podrzavam,pa neka sam zatupljen i zaglavio u srednjem vijeku medju "civilizovanim" svijetom.
Ne pljujem ih,niti sebe uvelicavam.
Vise puta sam pisao,ni rijec im ne bih rekao ako vidim nekoga zajedno,a kamoli udariti.Medjutim ne podrzavam,pa neka sam zatupljen i zaglavio u srednjem vijeku medju "civilizovanim" svijetom.

Ne znam gdje si pročitala ovde bilo kakvo pljuvanje i veličanje sa naše strane nas koji smo protiv ovog održavanja?
Nikome nisam imputirala da je zaglavio u kamenovo doba..ili bilo gdje..a čak i tada homoseksualnost je postojala..
ja sam je drugačije skroz doživio, znamo kako se njegovo završilo, pucnjem u prazno, pa to povezah sa onim anti protestom, kao pucanj u prazno....
Nisam nigdje rekao da bi ih drug @Atomic udarao tako da te fore imputa što praktikuju drugi, ostavi za nekog drugog.
Ma nije pucanj u prazno..
čekaj ba @Ommadawn
Ko je rekao da će ih samo vjernici muslimani napadati?
Ali ne bi smjeli ni mrziti ni osudjivati niti vrsiti nasilje ili se smatrati boljim ili superiornijim jer je i to u suprotnosti s vjerom.Atomic je napisao/la: ↑16 aug 2021, 15:26Vjernici nece nikada smatrati normalnim homoseksualizam jer je to suprotno s vjerom.ina je napisao/la: ↑16 aug 2021, 15:25 LGBT osobe su željele (s pravom) ukazati na loš društveni status.. A taj status u datom podneblju (pogotovo) sigurno nije velikih tolerantnih okvira.. Ljudi ih mrze.
Dovoljno je samo čitati neke internetske komentare.. i protamburati riječi onih koji su bili na strani istovremeno na protestu protiv..
To što nije došlo do incidenata (hvala Bogu) opet ne mijenja njihovu poziciju okruženja..
Nepoželjni su na poslu, kući, komšiliku..itd kao da su najveće zlo koje postoji. A uvijek me iznenade oni koji sebe smatraju vjernicima i zavijenim u vjeru a od toga demonstriraju suprotno..
Jasta bi, takvi lucemjeri su manji od makova zrna kad je tako nesto u pitanju
ma nemoj usporedbe te pravit i generalizirat pretpostavke, nije to tako kako si ti sebi zacrtao, vjeruj mi na riječ.
Od pretpostavke se i počinje da bi se išlo dalje do tvrdnje i potvrde.
Ko ce vikat tekbir?Max je napisao/la: ↑16 aug 2021, 16:17 Ne znam @Ommadawn ali stičem dojam da si ti takvu sliku stvorio o ovome ovde kao da je neka moderna džemahirija u pitanju, pa je cool da se čovjek nacrta i ode na namaz u džamiju, ne kažem da toga nema ali to su zanemarivi brojevi takvih a i takvi budu vrlo brzo provaljeni...
Mali je ovo "grad" u njemu sve se zna
Mali je ovo "grad" laži ne krije......