Hoću da pitam..
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31150
Re: Hoću da pitam..
ma ne šprdam ba
svega u Božjoj bašči
:ha
2
2
I say what I think, I think what I say
ja bih ti htjela reci da nije istina sve sto procitas na internetu
3
3
Zivot se desava sada, a ravan stomak nam ne treba da ga zivimo. 
taman sam htio pitat a kako jedu špagete
:ha
1
1
It is not that Canada has banned forks in total, but they do have plans to ban plastic forks this year.

3
2
1
1
Svu plastiku i treba zabraniti.
Što će ti maršal na kraju rečenice?
Što će ti maršal na kraju rečenice?
1
1
Tražili smo se po prethodnim životima
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25327
ej brtovi
ja obišo boga oca terena, neđe sam nogu syebo al ne znam đe, našo sam dvi sunčanice, ni otrovnice nema nema ništa
i ima poskok i njega sam vidio, pozdravio vas sve
anyway, mešćini da treba kiše još da pada
idem sutra na dom, 2 dana, bgm opet se ode zadat, odoh do Bitovinje se popet, nako eto...
moja lokacija tada je bila između Lopate i Inča, bgm, kad sam ti vidio sliku, vjeruješ da sam pomislio da si tudak neđe pa sam se stao derat maaaaaaaaxxxxx isto zlogodina ali odgovora nije bilo
3
3
abysmal depths are flooded
Jesu ove dvije suncaniceRusski je napisao/la: ↑10 sep 2021, 18:26ej brtovi
ja obišo boga oca terena, neđe sam nogu syebo al ne znam đe, našo sam dvi sunčanice, ni otrovnice nema nema ništa
idem sutra na dom, 2 dana, bgm opet se ode zadat, odoh do Bitovinje se popet, nako eto...
moja lokacija tada je bila između Lopate i Inča, bgm, kad sam ti vidio sliku, vjeruješ da sam pomislio da si tudak neđe pa sam se stao derat maaaaaaaaxxxxx isto zlogodina ali odgovora nije bilo
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ne bih rekao, sudeći po struku.Max je napisao/la: ↑13 sep 2021, 07:43Jesu ove dvije suncaniceRusski je napisao/la: ↑10 sep 2021, 18:26
ej brtovi
![]()
Struk mora da ima kao crnu mrežicu preko sebe i kad je ubereš mora da bude šupljikav.
Ima vrsta, nedavno sam saznao, što je slična sunčanici ali je otrovna. Ne smrtonosna ali poželiš nakon dužeg sjedenja na wc šolji da te fakat nema.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
pa vidiš da su neubraneOmmadawn je napisao/la: ↑13 sep 2021, 08:22Ne bih rekao, sudeći po struku.
Struk mora da ima kao crnu mrežicu preko sebe i kad je ubereš mora da bude šupljikav.
Ima vrsta, nedavno sam saznao, što je slična sunčanici ali je otrovna. Ne smrtonosna ali poželiš nakon dužeg sjedenja na wc šolji da te fakat nema.
zato i
0