Feminizam
- hani_jong_un
- Pjur seks

- Reactions: 31153
Re: Feminizam
Ne znam za tebe al ja ovo slusam svaki dan
Dobro ne za vazektomiju
1
1
I say what I think, I think what I say
- lejlamo
- Komorebi

- Reactions: 13994
evo nešto novo na al džaziri..
baš me zanima organizacija i kako će se razvijati ovaj projekat...
Marina Riđić, televizijska novinarka Al Jazeere Balkans, uskoro će se naći u malo drugačijem formatu kao voditeljica feminističkog podcasta "ONE", koji je prozvan "pokretom koji ženama vraća moć".
Feministički podcast "ONE" premijerno će biti prikazan u srijedu, 29. septembra, na Facebook i YouTube kanalu Al Jazeere Balkans, a kreiran je s ciljem mijenjanja narativa u kojem su žene žrtve i objekti priča.
klix.ba"Posebno me zanima liderstvo kod žena, odnos prema moći i novcu, iskorjenjivanje nasilja u svim oblicima i transgeneracijska trauma koja je neizostavan dio našeg DNK", kaže autorica.
4
4
Ne znam sto zene idu sve vise na plasticne operacije,da sebi budu lijepe ili da privuku nekog bogatog medu 
1
1
E jes vala.
Napušu usne, napušu guzove, meću silikone u sise, zatežu kožu, usisavaju masno tkivo…
Jebalo majku da je upitaš jednom za analni seks - “aaaj nemoj boli”.
Pa ko je onda lud?
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Nema od toga selameta sve dok kod nas vlada mahalamentality.lejlamo je napisao/la: ↑27 sep 2021, 19:37 evo nešto novo na al džaziri..
Marina Riđić, televizijska novinarka Al Jazeere Balkans, uskoro će se naći u malo drugačijem formatu kao voditeljica feminističkog podcasta "ONE", koji je prozvan "pokretom koji ženama vraća moć".
Feministički podcast "ONE" premijerno će biti prikazan u srijedu, 29. septembra, na Facebook i YouTube kanalu Al Jazeere Balkans, a kreiran je s ciljem mijenjanja narativa u kojem su žene žrtve i objekti priča.klix.ba"Posebno me zanima liderstvo kod žena, odnos prema moći i novcu, iskorjenjivanje nasilja u svim oblicima i transgeneracijska trauma koja je neizostavan dio našeg DNK", kaže autorica.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.

2