Ma garant.
Ti da nisi postala ljekar, zaposlili bi te kao prevodioca Aci Lukasu kad se našmrče.
Ma garant.
1
1
E superrrrr...bas mi je drago da je opet kao prije..Hvala Bogu, lijepo da je pocela opet sa aktivnostima...smajlic je napisao/la: ↑25 sep 2021, 17:48ej kokoloko![]()
dobro je hB
cujemo se svaki dan, seta sama, bascu sredjuje
bio je brat prosle sedmice kod nje pa su isli za DE, jedva ceka da hoda
ne sakriva se i nema onog straha vise
ma ista kao prije![]()
samo pola miligrama tablete za smirenje pije i to navece
bas su joj smanjili terapiju a ide svaki drugi mjesec psihijatrici![]()
hvala ti sto pitas![]()
Nemam pojma, iako dosta blizu živimo, ne znamo se u reali...
Dehidracija, možda kamenje u bubrezima, upala, svakako doktoru...
Tako je kolega

jedino da ti politički odgovorim na pitanjeradostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:46 imal ko da se malo jebačimo na "politici"?
meni dosadilo ovo lizanje na "ljubav i moda"...

ma nema ovdje "pacijenata", lako bi ja našao zajedničku i polaznu tačku...Max je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:49jedino da ti politički odgovorim na pitanjeradostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:46 imal ko da se malo jebačimo na "politici"?
meni dosadilo ovo lizanje na "ljubav i moda"...
![]()
ma prijatelju, ja sam umoran od govnara (političara) i da branim ili kontriram nečije političke stavove nemam ni kuveta a ni moždanih vijuga.radostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:52ma nema ovdje "pacijenata", lako bi ja našao zajedničku i polaznu tačku...![]()

pa ja se nikad nisam raspravljao sa mišlju da ću nekog nešto da ubjedim, uvjerim...uvijek je priritet bila zajebancija i danguba.Max je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:54ma prijatelju, ja sam umoran od govnara (političara) i da branim ili kontriram nečije političke stavove nemam ni kuveta a ni moždanih vijuga.radostan dan je napisao/la: ↑29 sep 2021, 16:52
ma nema ovdje "pacijenata", lako bi ja našao zajedničku i polaznu tačku...![]()
PotrošiJo na preživljavanje.....