Pacijent smještena na UKC-u Srpske ubio se jutros skokom s petog sprata, potvrđeno je iz PU Banjaluka.
"Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, izvršili su uviđaj u ulici 12 beba u Banjaluci na licu mjesta gdje je smrtno stradalo lice inicijala A.H. iz Doboja.
Policijskoj upravi Banjaluka, jutros, u 04,15 časova, od strane dežurnog doktora Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske, prijavljeno je, da je pacijent, lice inicijala A.H. skočilo kroz prozor petog sprata zgrade Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske, te da je na licu mjesta preminulo, saopšteno je iz PU Banjaluka.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.
Izvor: ATV
6.samoubistvo u UKC u u Banjaluci
Re: 6.samoubistvo u UKC u u Banjaluci
Ne znam kako je to moguće, šta i koga prati osoblje?
Ne skoči neko iz čista mira sa 5. kata, eto prahnulo mu...
Ne skoči neko iz čista mira sa 5. kata, eto prahnulo mu...
0
Bog samo zna u kakvim su uslovima, počinje biti ozbiljan problem, kako se tretiraju pacijenti covid odjeljenja...
Ja ne znam da je igdje bilo više samoubidtava, za tako malo vremena...
Ja ne znam da je igdje bilo više samoubidtava, za tako malo vremena...
0
Bude to svugdje,ni nas niko nije kontrolisao na onkologiji.Ja sam bio super kakvih je bilo slucajeva,vecinu vremena provodio na terasi.Desava se nekad i u Tuzli,mada ovoliki broj nisam nikad cuo
0
Ja koliko sam vidio do sad bolnice, oni obični odjeli, ako se može tako reći, imaju prozore koji se otvaraju.
Onkologija u Ljubljani, staklo bez kvake.
Ali nije tu samo pitanje fizičke mogućnosti samoubistva...nego bi osoblje trebalo upratiti stanje pacijenta.
Paliativna njega pogotovo, kad je ishod izvjestan, tj pacijentu nije više dugo preostalo..
Mada sa druge strane, nekoga tko je naumio, teško je i u zatvoru spriječiti, kamo li u bolnici...
0
Paprikovac
Više klaonica nego bolnica.
Nema razlike između medicinskih sestara i leševa. Jer i na jedne i na druge se pale bolesnici.
Više klaonica nego bolnica.
Nema razlike između medicinskih sestara i leševa. Jer i na jedne i na druge se pale bolesnici.
1
1
Nista kao dama koja te oralno zadovoljava. Hem suti, hem pusi kurrac