ne znam kako se zove kafic, bukvalno je preko puta pozorista, je li to taj? doduse, i nisam bas mjerodavan za kafice u zadnje vrijemeMarlboroGold je napisao/la: ↑05 okt 2021, 17:46Zadnji put sam bio tu u Oskaru... ništa posebno. Bolje su gore na Stupinama u kafićima nego u gradu, ali su i tu počeli brljati.
Njeno visočanstvo Kafa ♡
Re: Njeno visočanstvo Kafa ♡
0
Ima ih više. Ima i onaj sa velikom baštom, a to je Sydney... sa fontanom. Pretpostavljam da si mislio na taj.dmr je napisao/la: ↑05 okt 2021, 17:51ne znam kako se zove kafic, bukvalno je preko puta pozorista, je li to taj? doduse, i nisam bas mjerodavan za kafice u zadnje vrijemeMarlboroGold je napisao/la: ↑05 okt 2021, 17:46
Zadnji put sam bio tu u Oskaru... ništa posebno. Bolje su gore na Stupinama u kafićima nego u gradu, ali su i tu počeli brljati.![]()
0
nisam, mislim da je taj veliki u krugu pozorista, ovaj se zove friends, sad sam nasao na google maps, kafa julius meinl, fakat dobra. tu idem s vremena na vrijeme s kolegama, nemam veze s ljudima, da ne ispadne da reklamiramMarlboroGold je napisao/la: ↑05 okt 2021, 17:54Ima ih više. Ima i onaj sa velikom baštom, a to je Sydney... sa fontanom. Pretpostavljam da si mislio na taj.
1
1
Joj u Sidneyu nikad nemaju sitno.
Ima jedan kafić tamo blizu Solnog trga, tamo su imali dobru kafu ali to je bilo davno. Slučajno tu uletio.
Ima jedan kafić tamo blizu Solnog trga, tamo su imali dobru kafu ali to je bilo davno. Slučajno tu uletio.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Isplatilo bi se otvoriti Starbucks u Tuzli.
Ako već nema.
Ako već nema.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ne mora Starbucks, može i Second Cup. Oni su kanadski. 
0
Nemamo. Kod nas su otvorili McDonals pa su ga zatvorili nakon par mjeseci.
Neće raja da plaća 5-6KM za cheeseburger koji stane u oko kad može dodati 2 KM i uzeti kilu bureka. Vjerujem da bi Starbucks bolje prošao
Neće raja da plaća 5-6KM za cheeseburger koji stane u oko kad može dodati 2 KM i uzeti kilu bureka. Vjerujem da bi Starbucks bolje prošao
0
Za hranu i ima smisla da nema prođu. Pogotovo kad je u pitanju McDonalds i slično.
Što se kafe tiče, mislim da dobro pretjeruju sa tim da je bosanska kafa najbolja na svijetu. Nije ni blizu. Razumijem naviku na određenu vrstu kafe, ali, pretjerivanje je pretjerivanje.
Što se kafe tiče, mislim da dobro pretjeruju sa tim da je bosanska kafa najbolja na svijetu. Nije ni blizu. Razumijem naviku na određenu vrstu kafe, ali, pretjerivanje je pretjerivanje.
0
Ne prznite mi po temi 
Kafu neku postavite ili preporučite i to
Kafu neku postavite ili preporučite i to
4
1
1
2
1
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Starbucks je precijenjen.
0
Ja zene alahu. Pa o kafi pricamo.
0
Ma ne može Starbucks biti precijenjen u onome šta radi. Postoje različite vrste rada u industriji kafe. Postoje različita tržišta, ko, kad, i gdje pije kafu.
I meni je draže otići u italijanski mali kafić i popiti najbolji dupli espresso na svijetu, ali Starbucks se i ne takmiči sa njima.
Za Bosnu bi doduše bilo najbolje da se pokrene biznis koji spaja tradiciju pijenja kafe sa modernim tokovima i vrhunskom tehnologijom, dati mu specifično ime, i to bi vjerovatno zaživjelo.
Ali ne na način da imaš logo i ime slično Starbucks-ovom, pa da na najjeftiniji način manipuliraš tržištem. Negdje sam i o tome pročitao vijest prije par godina, samo nisam siguran u kojoj se zemlji regiona desilo.
I meni je draže otići u italijanski mali kafić i popiti najbolji dupli espresso na svijetu, ali Starbucks se i ne takmiči sa njima.
Za Bosnu bi doduše bilo najbolje da se pokrene biznis koji spaja tradiciju pijenja kafe sa modernim tokovima i vrhunskom tehnologijom, dati mu specifično ime, i to bi vjerovatno zaživjelo.
Ali ne na način da imaš logo i ime slično Starbucks-ovom, pa da na najjeftiniji način manipuliraš tržištem. Negdje sam i o tome pročitao vijest prije par godina, samo nisam siguran u kojoj se zemlji regiona desilo.
0
ima u sarajevo city centru kafic s plagiranim logotipom starbucksa.
1
1
Probao sam Starbucks i nisam nesto imponiran - najiskrenije.
Doduse ja pijem filter kafu i espresso.
Eh sad to sto zovu bosanska kafa je zapravo verzija turske kafe. Ja bosansku kafu pijem iskljucivo u Bosni i to tamo gdje je sluze - prije je to bilo na Bascarsiji, kasnije u nekim restoranima ili starim kafanama. Neki mi je cejf.
Nescaffe ne mogu smisliti ni na trailu. Prijatelj me stalno kudi sto nosim svoju mocca-dzezvu i kafu u konzervi, ko eto tesko mi ali - cejf je cejf.
Doduse ja pijem filter kafu i espresso.
Eh sad to sto zovu bosanska kafa je zapravo verzija turske kafe. Ja bosansku kafu pijem iskljucivo u Bosni i to tamo gdje je sluze - prije je to bilo na Bascarsiji, kasnije u nekim restoranima ili starim kafanama. Neki mi je cejf.
Nescaffe ne mogu smisliti ni na trailu. Prijatelj me stalno kudi sto nosim svoju mocca-dzezvu i kafu u konzervi, ko eto tesko mi ali - cejf je cejf.
1
1
Eh tako brate pustite mi se bureka i mcD 
0
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

šta fali mc donaldsu, najbolji makijato na svijetu? 
3
3
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.

8
7
1
1
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.