Hoću da kažem! (2020. - 2025.)
Re: Hoću da kažem!
Meni se i na compu desi da me izbaci i da nemam ono back, mislim imam back ali ne ostaje u cashu šta sam pisao...
1
1
I say what I think, I think what I say
Jao dražesna!
Bas lijepa riječ, hvala ti
E jesam blentava, sta mene usreci...lijepa riječ
Bas sam.cudan insan, jede @Username mrgude nas ljupki
0
aha
dobio sam Celjske Ovlasti
eh
:trlja
2
2
ma ti si neuračunljiva dok si tako dražesna
nego tragom onog mog jučerašnjeg sna, haman je negdje na televiziji bilo, a mali prevrno na te vijesti.. neko je spominjao da je krenuo rat, zove me dijete se prepalo suza suzu goni..
i sad čitam ovo:
Nakon brojnih istupa člana Predsjedništva BiH, Milorada Dodika o navodnom otcjepljenju entiteta RS, stigle su i brojne kritike, kako vlasti, tako i opozicije, ali i međunarodne zajednice.
Reagovao je i bivši ministar sigurnosti BiH, Dragan Mektić.
"Šta god naši političari na obe strane mislili i govorili kako rata neće biti, pouzdano znam da se ratne strategije razrađuju na obe strane. U tome računaju na mlađe generacije.
Roditelji čuvajte i ne dajte svoju djecu", poručio je Mektić putem Twittera te dodao:
"Brčko je najspominjanije mjesto u svim strategijama".
Slovenijo zemljo obećana
0
@Mehaning
ima bujruma u Piranu??
nmgu gore blizu alpa, dosta mi mojih brda

ima bujruma u Piranu??
nmgu gore blizu alpa, dosta mi mojih brda
0
Kod mene tata vec plan evakuacije sire familije sprema.
Kaze ne spava sto sam.ja ovdje.
Ko ce razovati, za sta, ko ce svoje dijete poslati u rat? Da vidim tu budalu. Pusti bolan. Kad Bakir Jasminu pošalje , jer bilo je zena u ratu to se zna, il Mile Igora onda nek.idu svi.
Kaze ne spava sto sam.ja ovdje.
Ko ce razovati, za sta, ko ce svoje dijete poslati u rat? Da vidim tu budalu. Pusti bolan. Kad Bakir Jasminu pošalje , jer bilo je zena u ratu to se zna, il Mile Igora onda nek.idu svi.
0