aha dvOput
Hoću da pitam..
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13916
Re: Hoću da pitam..
@storm moze li se i gdje otvoriti tema Intervju.
Ponekad pročitam poneki zanimljiv, a ne ide.mi bas u Vijesti.

Ponekad pročitam poneki zanimljiv, a ne ide.mi bas u Vijesti.
0
Imamo ovdje temu "intervju"
https://www.beharforum.si/viewtopic.php?f=45&t=565
Možda bi trebalo prebaciti iz exyu u društvo...
1
1
Šta bih mogla uzeti protiv žgaravice..?.ubi me... (A da nije soda bikarbona ).. 
1
1
Malo sirceta u vodi razmuti... Dodaj i medaTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:55 Šta bih mogla uzeti protiv žgaravice..?.ubi me... (A da nije soda bikarbona )..![]()
Imaš gdje kupiti donat mg?
1
1
Sladoled.Teta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:55 Šta bih mogla uzeti protiv žgaravice..?.ubi me... (A da nije soda bikarbona )..![]()
1
1
Ne znam.Teta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:55 Šta bih mogla uzeti protiv žgaravice..?.ubi me... (A da nije soda bikarbona )..![]()
1
1
Sad ću probati to sa sircerom i medom, a Donat mg ima kupiti, sutra ću otići uzeti jednu flasicu...storm je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:07Malo sirceta u vodi razmuti... Dodaj i medaTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 19:55 Šta bih mogla uzeti protiv žgaravice..?.ubi me... (A da nije soda bikarbona )..![]()
Imaš gdje kupiti donat mg?
1
1
Ali pomalo sa donat mg... Prekomjerna upotreba ima silovite nuspojaveTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:19Sad ću probati to sa sircerom i medom, a Donat mg ima kupiti, sutra ću otići uzeti jednu flasicu...![]()
1
1
@Teta Razapeta evo ti inf iz prve ruke, od dr...badem i mlijeko.
Ja sad pitala
Ja sad pitala
1
1
Ah...ne podsjećaj me na prvu flašu te vode ..storm je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:21Ali pomalo sa donat mg... Prekomjerna upotreba ima silovite nuspojaveTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:19
Sad ću probati to sa sircerom i medom, a Donat mg ima kupiti, sutra ću otići uzeti jednu flasicu...![]()
![]()
1
1
Hahahahah bome istjera svu floru i faunu iz tebeTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:24Ah...ne podsjećaj me na prvu flašu te vode ..užasno je ako nisi kući...
![]()
1
1
A ja još veliku flašu uzela, a godila mi...sama cijelu popila....kasnije se pokajala..više ne kupujem velike flaše...samo flasice.storm je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:26Hahahahah bome istjera svu floru i faunu iz tebeTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:24
Ah...ne podsjećaj me na prvu flašu te vode ..užasno je ako nisi kući...
![]()
![]()
.
1
1
Pusti bona storma, on samo da izreklamira Donat. Tako je i meni za leglu, Gorenje pa GorenjeTeta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:26Kako badem i mlijeko?![]()
Počela piti sirce i med...ne mogu sad sve ...![]()
Da pojedes saku badema.i zalijes čašom mlijeka.
3
3
Taj se donat puni tu blizu mene (rogaška slatina)Teta Razapeta je napisao/la: ↑31 okt 2021, 20:28A ja još veliku flašu uzela, a godila mi...sama cijelu popila....kasnije se pokajala..više ne kupujem velike flaše...samo flasice.
.![]()
I dolaze rusi, opsjednuti... Kao religija im donat..
Čak su par hotela kupili u rogaškoj
Samo prema uputama... 2 dcl i pauza par sati
0