Movember... Pusti brkove, i bori se za zdravlje!
Re: Movember... Pusti brkove, i bori se za zdravlje!
jab prije reko da ne smije od Almedine
al et
1
1
I say what I think, I think what I say
Ne stoje mi baš brkovi, budem ko neki pedofil, ali možda pustim bradu komplet do kraja mjeseca, vidjeću.
3
3
Kad porastem biću Banovički behar
@Atomic @Arslan_11 @Bobi @Buckethead @Danny @dmr @exliberal @Fatih @grunf @Malfoy @MarlboroGold @Max @medvjed23 @Mehaning @mentalist @Mrachni @pink floydd @R4IN @radostan dan @Ramzess @Russki @scorpio @SmokingMan @Socrates @storm @stripiii @Ommadawn @Čarobni
Novembar se obiljezava kao mjesec muškog zdravlja. Iako ste etuketirani kao jaci spol, praksa dokazuje da muškarci često teze i bolnije prezivljqvqju zdravstvene probleme, i da bolest na vas ostavlja vise posljedica nego na zene. Upravo je to jedan od razloga da brinete o preventivi . Barem.jedjom godišnje, ukoliko nemate nekih vidljivih zdr problema, napravite sistematski pregled. To je najmanje što.mozete da učinite za sebe, a samim tim i za sve vama drage ljude. Ne zaboravite: postoje ljudi koji vas trebaju.
Pustiti bradu ili bokove ,nije važno, ali brinuti za sebe je imperativ.
Ja vam želim sve najbolje i dobro zdravlje. Živi i zdravi bili.
Novembar se obiljezava kao mjesec muškog zdravlja. Iako ste etuketirani kao jaci spol, praksa dokazuje da muškarci često teze i bolnije prezivljqvqju zdravstvene probleme, i da bolest na vas ostavlja vise posljedica nego na zene. Upravo je to jedan od razloga da brinete o preventivi . Barem.jedjom godišnje, ukoliko nemate nekih vidljivih zdr problema, napravite sistematski pregled. To je najmanje što.mozete da učinite za sebe, a samim tim i za sve vama drage ljude. Ne zaboravite: postoje ljudi koji vas trebaju.
11
7
3
1
3
1
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Ne puštam bradu i brkove ako ne smijem pustiti i dlake na leđima. Nema diskriminacije drugih dijelova tijela šta god da hanume traže 
1
1
Zadnja izmjena: Desperado, dana/u 01 nov 2021, 11:48, ukupno mijenjano 2 puta.
Kad smo oko brkova,poslije kemoterapija,prvo brkovi rastu.Kako to ruzno izgleda,ne mogu vam opisati 
4
2
1
1
1
1
jedino mi je zbog nje drago što ide u dojčland
2
2
Ters je ”čovjek koji je uvijek upravu, al’ drugi to ne razumiju”- A.Sidran

Buckethead je napisao/la: ↑01 nov 2021, 11:28 Ne stoje mi baš brkovi, budem ko neki pedofil, ali možda pustim bradu komplet do kraja mjeseca, vidjeću.
Pretprošli godine na današnji dan storma neka.luda opalila pa se obrijao
I sad mi.lose kad se sjetim
2
2
vidjeli smo maloprije 
2
2

- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
hahahaha i ja sam isti, jednom sam pustio brkove počeli me pozdravljat isto fratra kaže u koj ste vi župi + ko pedofil ocm te brže bolje skinem to sa sebeBuckethead je napisao/la: ↑01 nov 2021, 11:28 Ne stoje mi baš brkovi, budem ko neki pedofil, ali možda pustim bradu komplet do kraja mjeseca, vidjeću.
4
4
abysmal depths are flooded
- Russki
- prince of idiotism

- Reactions: 25359
ja ću prvi otklonuti sumnje i priznati javno da kad imam trideset sedam zapeta četri temperaturu ocm ne znam đe gonim, pišem testament, eno imam teku punu testamenata nema šta nisam počeo ostavljatIskra je napisao/la: ↑01 nov 2021, 11:46 @Atomic @Arslan_11 @Bobi @Buckethead @Danny @dmr @exliberal @Fatih @grunf @Malfoy @MarlboroGold @Max @medvjed23 @Mehaning @mentalist @Mrachni @pink floydd @R4IN @radostan dan @Ramzess @Russki @scorpio @SmokingMan @Socrates @storm @stripiii @Ommadawn @Čarobni
Movember-u-fokus-stavlja-musko-zdravlje-i-rak-prostate-760x530.jpg
bratu sam ostavio dvoje čarape one termo što ih pravo volim
2
2
abysmal depths are flooded
0

- Heidi
- Lemon Addict

- Reactions: 27330
Sta kukumacete, ne mozete pustiti 5 dlaka za sopstveno zdravlje!
Da mi hoce neko rec' da zapustim jedan mjesec, da propustim brijanje The Battle of Winterfell.
Da mi hoce neko rec' da zapustim jedan mjesec, da propustim brijanje The Battle of Winterfell.
1
1
Izabrali ste manje poznatu novembarsku inicijativu

1
1