Zasto i kako je poceo rat u BiH?
Re: Zasto i kako je poceo rat u BiH?
I da završimo nisi mi odgovorio sto je to Mesić dobro da Bih...
0
Kako je vas nacionaliste lako otkriti
Svaki na isti kalup samo sto svako vuce svoju stranu
Kad nestane argumenata onda komunjare jugosloveni i sl krivi
Ja tebi da odgovorim a ti meni nisi na 5 odgovorio
Jbt ako mislis da sam glup nisam toliko
Svaki na isti kalup samo sto svako vuce svoju stranu
Kad nestane argumenata onda komunjare jugosloveni i sl krivi
Ja tebi da odgovorim a ti meni nisi na 5 odgovorio
Jbt ako mislis da sam glup nisam toliko
0
Konkretno pitanje ja tebi postavio
Smatras li dodika socijaldemokratom?
Smatras li dodika socijaldemokratom?
0
Laganini, vrlo me dobro znaš, odlično znaš isto tako, da za uvrede imam nultu toleranciju... Stoga ovdje nije dopustivo sugovornika vrijeđati, a nikako terminima koje koristiš.laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 14:09 ..moram ti rec CENZURA oprosti moram kad spominješ Mesića ajde reci jednu dobru stvar koju je napravio za bih..samo jednu osim sto lupeta obtudjnanovoj uroti..ajde napisi jednu a ja cu tri bitne za održivost biha:referendum,spas krajine(pitaj ljude iz krajine a ne lupetaj) prihvat izbjeglica, najbolji status muslimana u ciloj Europi podrška ulasku u NATO i EU materijalna podrška stanovnicima bih..zaključavamo temu sinko iz tebe viri mali komunist i jugoslaven a to je CENZURA
Nepotrebno je, i ne sluti se time, jednako tako ni tebe neće nitko istim etiketama lijepiti.
Jasno da na politici ima neslaganja, sloboda govora u demokraciji, ne uključuje uvrede.
Upozorenje.
0
0
Tokom cijelog tvog zvota, u tebi se bore dva vuka, dobar i zao. Pobijedice onaj koga vise hranis.
Nijednom Hrvatu u Sarajevu, Tuzli, Zenici i ostalim većinskim bošnjačkim sredinama također, nije pala dlaka s glave za vrijeme B-H sukoba.
Dok su Bošnjaci Stoca i Hercegovine prezivljavali Dretelj i Heliodrom.
Izbjeglice iz BiH u Hrvatskoj nisu smještene džabe, njihov smještaj je debelo plaćen pomoćju MZ.
Na kraju Mesića vam nisu podvaljivali Bošnjaci. Kako je Tudjman bio Titov general, tako je i Stipe imao svoju ulogu u EX YU.
Za BiH je bio dobar jer nije podržavao koaliciju HDZ BiH i Čovića s Dodikom. Takodjer su se nacionalne tenzije u njegovo vrijeme smirile..A medjuljudski odnosi bili u redu... Nije hodao poput Kolinde i pričamo 10 000 dzihadista na granici sa EU. To što je prodao generale Hagu, to je unutarnji problem HR.
Ja lično zalim za ustupanjem materijala Gotovine i Markača. O šestorki i Slobodanu nema govora da bi zal ikad izrazila.
0
A sad adio 
..prvo storm ok znas mene..ispričavam se ..Sarajka sad tebi ..nije falila ni dlaka na glavi ni ovim mojim muslimanima iz Ljubuškog al nije isto npr. onima u Bugojnu di se demografska slika totalno prominila..a sto se Mesića tiče nikakve on ovlasti ko predsjednik nije ima vama je bio drag jer je laja kontra tudjmana..inače on u hr će Ostat ko izdajica ne sto je ima kompleks tudjmana nego sto je dostavlja zaštićene arhivske snimke u hagg..
0
..jos nesto znas li ijednu zemlju na svitu koja je ratovala kontra druge i da je ta ista primala izbjeglice kontra strane..čak i za novac..i da se nisu osjećali ugroženo
0
Izdajicu ste sami izabrali. Koliko puta? Ja odlično znam presjedničke ovlasti u RH. Vjeruj. Ali isto tako i tezinu izgovorenog. Pa tako Kolindi apsolutno nije trebalo da nakon obljetnice u Srebrenici i prijema od Majki, bulazni da je BiH bezbjedonosno sigurnosna prijetnja po Sorboni i Briselu. I još štošta. Izigravala je drzavnicu na racun BiH. Za ostalo je pravila gaf, za gafom.laga-nini je napisao/la: ↑31 jul 2020, 16:28 ..prvo storm ok znas mene..ispričavam se ..Sarajka sad tebi ..nije falila ni dlaka na glavi ni ovim mojim muslimanima iz Ljubuškog al nije isto npr. onima u Bugojnu di se demografska slika totalno prominila..a sto se Mesića tiče nikakve on ovlasti ko predsjednik nije ima vama je bio drag jer je laja kontra tudjmana..inače on u hr će Ostat ko izdajica ne sto je ima kompleks tudjmana nego sto je dostavlja zaštićene arhivske snimke u hagg..
Ja Tudjmana ne mrzim. Niti mu osporavam zasluge u stvaranju nezavisne HR. I odlično mogu razluciti sta smo kojim izborom kod vas u HR dobili.
H-B sukob za mene je bila suluda opcija. To da se razumijemo.
0
A sad adio 
Pa tudjamnove zasluge za stvaranje hrvatske samo budala moze osporavati
Ovdje je tema bih i rat u bih i cinjenica je da je tudjman tu bio umijesan kao negativna licnost za bih bar sto se pocetka rata tice do negdje 94e
Ovdje je tema bih i rat u bih i cinjenica je da je tudjman tu bio umijesan kao negativna licnost za bih bar sto se pocetka rata tice do negdje 94e
0
Pa nije da sad branim Franceka, ali in je gledao da izvuče što je mogao više za svoj narod. I izvukao je HR bez RSK. Tu mu je bilo neophodno umijeće trgovanja, ucjena i pregovaranja.
0
A sad adio 
Pa to niko ne spori i za hrvatsku drzavu i sve vezano za nju je sasvim pozitivna licnost (ok mozda profiterstvo i to al necemo sad ulaziti u to) sporan je njegov odnos prema bih a o tome pricamo ovdje
0
..eto sad mi je lakse ajmo ne otvarati ovu temu danas na ovaj sveti dan
0