Zasto i kako je poceo rat u BiH?
Re: Zasto i kako je poceo rat u BiH?
Ja kao evoks jednostavno i na prvu odgovaram na isto
Mada bih volio zbog ovih velikih hrvatina, srbetina i bošnjaketina (jbg ne znam kako ova svoja govna nazvat dosta im i ovo) obradjujem zemlju, uplacujem porez i doprinose, sloveniji npr...
Ali caruk dragi gledaoci, nemam rezervu.
Stoga kao evoks ja moram, htio ili ne volit ovu smjehuriju od drzave. I onda dodje neki tamo da mi je blati.
Ma mrš
Mada bih volio zbog ovih velikih hrvatina, srbetina i bošnjaketina (jbg ne znam kako ova svoja govna nazvat dosta im i ovo) obradjujem zemlju, uplacujem porez i doprinose, sloveniji npr...
Ali caruk dragi gledaoci, nemam rezervu.
Stoga kao evoks ja moram, htio ili ne volit ovu smjehuriju od drzave. I onda dodje neki tamo da mi je blati.
Ma mrš
1
1
I say what I think, I think what I say
Jeste postavljeno jasno pitanje a to što ti izbjegavaš, kao i uvijek, da odgovoriš na pitanja koja ti ne odgovaraju je druga stvar.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
..koje je pitanje aj da čujemo posto sam da odgovor al je ignoriran pa pitanje ko izbjegava..
0
..ko ima prebivalište u državi taj je i gradjanin te države...

0
Ups da dodam
Mercedes vozi i poneki moj hercegovanac
0
I say what I think, I think what I say
..zasto provociraš molim lijepo ako ti ne odgovaram na forumima ti sibtu nekakav faktor ja se iizlogura izbrišem za sva vremena..il ban..ja posteno pišem i normalno komuniciram nikog ne vrijeđam osim ako vrijeđanje nije imat svoje mišljenje..ajde dogovorite se i ja cu vas pozdravit za vijek vijekova pa vi trabunjate i rasprave nek vam se svode na to jel Bosanac i Bošnjak nacija..molim odgovor nece meni falit ako ne budem ovdje..
0
..ako se neko tako osjeća zašto ne..kod nas su se u popisima pod naciju stavljali hajdukovac...nacija je osobni izbor..
0
Vjera je osobni izbor
A mjesto rodjenja nacija i porijeklo ne moze nikako biti osobni izbor sve ostalo je promjenjivo
0