15.000 prosvjednika u Zagrebu: "Stvara se novi svjetski poredak, vrag ima plan"

Prenosimo sa portala...
storm
Administrator
Reactions: 38063

15.000 prosvjednika u Zagrebu: "Stvara se novi svjetski poredak, vrag ima plan"

Post Postao/la storm »

slika
Index Vijesti

U ZAGREBU je danas održan masovni prosvjed protiv covid-potvrda i epidemioloških mjera.

Na prosvjedu se okupilo oko 15.000 ljudi koji su tražili ukidanje obaveznih covid-potvrda, koje su u Hrvatskoj na snazi u resorima zdravstva i socijale te u javnim i državnim institucijama.

Prosvjednici su se okupili na dvije lokacije, na Trgu Francuske Republike te na Trgu žrtava fašizma. S tih mjesta su krenuli prema Trgu bana Jelačića, koji je središnje mjesto prosvjeda, gdje su održani govori.

Prosvjed nije prijavljen policiji
Organizator prosvjeda je građanska udruga Inicijativa prava i slobode, a prosvjed je podržala i ultrakatolička udruga Vigilare.

Iz zagrebačke policije kažu da prosvjed nije prijavljen, ali da znaju za njega. Policija je uvijek na masovnim okupljanjima kako bi osigurala javni red, kažu iz policije.

POSLJEDNJI GOVORNIK JE FRA LAZAR PERICA, GOVORI O NOVOM SVJETSKOM PORETKU I VRAŽJEM PLANU
Zadnji će na prosvjedu govoriti fratar Lazar Perica.

"Ja se neću libiti reći hvaljen Isus i Marija. Ako nas je 90% kršćana, ja vas imam pravo tako pozdraviti. Pozdravljam i ljude iz drugih religija i onih koji misle da nema boga", rekao je.

"Preda mnom stoji najzdraviji dio hrvatskog naroda", rekao je.

"Ne mogu reći da ste mi svi braća i sestre. Velik broj nas ljudi ovdje smo ljudi koji mole boga. Prije 30 godina naš sićušni narod, kad su neprijatelji ovdje dolazili, mi smo prvi obranili našu domovinu", rekao je.

"Kad odem s ovog svijeta, otići ću slobodan. Nemojte nikada pomisliti da vas je crkva napustila jer nije. Ako neki biskupi nisu uz vas, ja i moja braća i časne sestre, tu smo uz vas!" rekao je.

"Ja nisam trebao ovdje govoriti, ali kad te negdje bog pošalje, onda te pošalje. Mi smo pred bogom svi jednaki i nitko nam ne može nametati nešto što nema veze s razumom. Stvara se novi svjetski poredak. Vi ne volite ljude i ne volite ovaj narod. Svaki vražji plan je propao. Bez boga se nećemo izvući iz ovoga. Oni nemaju namjeru stati, takav je vrag", rekao je.

"Kad meni dođe u crkvu da ne smijem primiti samo nekog s propusnicom, e onda ja više neću bit u toj crkvi! Ja govorim u svoje ime", rekao je.

"Nas zovu antivakseri. Najprije, cjepivo ne postoji jer se zna definicija cjepiva. Imate slobodnu volju, ali ovo je pitanje svih nas, naše slobode i dostojanstva i sad bi svi trebali biti ovdje i reći STOP, jer narod govori, a demokracija je glas naroda. Ja vam želim svima božji blagoslov", rekao je.

"Živite i umrite kao slobodni ljudi!" zaključio je.

GOVORI ANTIVAKSERICA LIDIJA GAJSKI
Na prosvjedu govori poznata antivakserica i liječnica Lidija Gajski.

"Izgradit ćemo novu zajednicu utemeljenu na ljubavi. Glave gore i glave skupa i pobjeda će biti naša", rekla je.

"HRVATSKA SE POKRENULA, SAD VIŠE NEMA NAZAD"
"Hrvatska se danas pokrenula, sad više nema nazad", rekao je jedan od govornika popraćen gromoglasnim pljeskom.

Nakon toga s razglasa je puštena pjesma "Moja domovina".
0
storm
Administrator

Re: 15.000 prosvjednika u Zagrebu: "Stvara se novi svjetski poredak, vrag ima plan"

Post Postao/la storm »

Kad misliš da si vidio sve...hrvati potegnu do samoga dna :D
0
storm
Administrator

Re: 15.000 prosvjednika u Zagrebu: "Stvara se novi svjetski poredak, vrag ima plan"

Post Postao/la storm »

FB_IMG_1637485139670.jpg
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Ovlaš kad pogledaš strukturu prosvjednika, tupavi, krezubi, desničarski šljam...
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

FB_IMG_1637448585013.jpg
1
1 slika
grunf
Perspektivni član
Perspektivni član
Reactions: 1052

Post Postao/la grunf »

storm je napisao/la: 21 nov 2021, 10:22 Ovlaš kad pogledaš strukturu prosvjednika, tupavi, krezubi, desničarski šljam...
Uzalud se pravdas da ne posjedujes znacajnu kolekciju nacistickih knjiga i memorabilija.

Necemo te odati.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

grunf je napisao/la: 21 nov 2021, 10:48
storm je napisao/la: 21 nov 2021, 10:22 Ovlaš kad pogledaš strukturu prosvjednika, tupavi, krezubi, desničarski šljam...
Uzalud se pravdas da ne posjedujes znacajnu kolekciju nacistickih knjiga i memorabilija.

Necemo te odati.
Posjedujem ja mnogo toga, svih boja i usmjerenja...pročitao još više, i desničarskih i ljevičarskih pamfleta...tek da znam sa kakvim mentolima imam posla.
Kod nekih to nije dobro završilo, precijene sposobnost rasuđivanja...
1
1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

Al' dočepa se idiot mikrofona pred 15 tisuća ljudi i odmah mora spomenuti "novi svjetski poredak". To je neizbježno.

Jedan, odmah ga treba pitati na šta misli, jer svaki idiot sa mikrofonom ili tastaturom ima različitu teoriju zavjere u mislima kad spomene "novi svjetski poredak".

Dva, da li nam je "stari svjetski poredak" bio toliko dobar da ga treba održati po svaku cijenu?
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

Najbolje takve pitati definiciju svjetskog poretka (i očekivati da ne znaju istu, a ne znaju) i onda ih dočekati “na nož”. Da vidiš sine kako se ušute.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Sarajka
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 4747

Post Postao/la Sarajka »

Ovi prosvjedi po EU su užas. I u Beču masa svijeta jučer izašla. Bilo je hapšenja i nereda. Uglavnom protestiraju najviše jer se od februara 2022 uvodi obavezno cijepljenje.
Navodno sada su necijepljeni dobili pisma poštom, da zakažu sebi termin. Ako to ne urade do februara idu kazne, otpušanje s posla i drugi pritisci.
1
1 slika
A sad adio :sara
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14899

Post Postao/la Socrates »

A jbg moralo je na kraju doći do toga.

Ne znam šta bih novo na to dodao.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2320
Kontakt:

Post Postao/la mentalist »

Vidim da su ovdje svi cijepljeni .
Ok

Prosvjed je bio protiv potvrda, a ne cijepljenja.

Potvrde su samo uvod za slijedeće:

Ide obavezno cijepljenje za odrasle
pa onda ide za djecu preko 12
pa za djecu od 5 do 12

Ako vam je to u redu, ok
bezveze ljudi prosvjeduju
0
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2320
Kontakt:

Post Postao/la mentalist »

Ne bi složio, to si gledao glavne medije.
Pogledaj snimku prosvjeda na yt pa onda reci to.

Isto kao da kažeš da su na rock koncertima struktura pijanci, narkomani i dileri
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

mentalist je napisao/la: 21 nov 2021, 17:05
Ne bi složio, to si gledao glavne medije.
Pogledaj snimku prosvjeda na yt pa onda reci to.

Isto kao da kažeš da su na rock koncertima struktura pijanci, narkomani i dileri
Gledam tko je glavnina tih pokreta, kako u hr, tako i ovdje u deželi.
Život i svijet funkcioniraju mnogo jednostavnije, no što ovi zamisljaju.
Izumrijeti ćemo zbog interneta, ne od ratova i gladi, a ni virusa.
0
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Kažu bune se zastavom za dom spremni, protiv mjera lockdown... Koji ih šalje doma...
Pa jel...
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17522

Post Postao/la Ommadawn »

Jao glupih ljudi yebem te zemljo, da ih duševni bolesnik vodi…
1
1 slika
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
storm
Administrator

Post Postao/la storm »

Ommadawn je napisao/la: 21 nov 2021, 21:23 Jao glupih ljudi yebem te zemljo, da ih duševni bolesnik vodi…
Dzihadi Marko :D
0
Odgovori

Natrag na “Vijesti”