Ne mogu da razumijem hrabrost vozaca busa da se usudio voziti te kanistere pune goriva...:/
Ko zna možda je već i prije tako isto radio... Ko ce znati, samo nazalost desi se da neduzni putnici izgube zivot ...
Žalosno... I uvijek ljudski faktor uzrok najvećim tragedijama...
Nesreca u Bugarskoj
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Re: Nesreca u Bugarskoj
Grozno, a sigurna sam da je njemu takav transport netko njemu dozvolio. Zbog ovkavih neodgovornosti se dešavaju ovakve nesreće. Puno stvari vozači švercaju, a putnici nemaju pojma. :faceTeta Razapeta je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:44 Ne mogu da razumijem hrabrost vozaca busa da se usudio voziti te kanistere pune goriva...:/
Ko zna možda je već i prije tako isto radio... Ko ce znati, samo nazalost desi se da neduzni putnici izgube zivot ...
2
2
Pohlepa.Teta Razapeta je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:44 Ne mogu da razumijem hrabrost vozaca busa da se usudio voziti te kanistere pune goriva...:/
Balkanski glupi yebeni “šverc-komerc” i ono “ma može ba, ‘ta ti je, nije mi prvi put, ti se tu naš’o/našla men’ pričati”.
A kad se desi nešto ovako, onda “Aaj, jadni, ovakvi, onakvi…”
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Itekako.Crvena Nit je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:54Grozno, a sigurna sam da je njemu takav transport netko njemu dozvolio. Zbog ovkavih neodgovornosti se dešavaju ovakve nesreće. Puno stvari vozači švercaju, a putnici nemaju pojma. :faceTeta Razapeta je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:44 Ne mogu da razumijem hrabrost vozaca busa da se usudio voziti te kanistere pune goriva...:/
Zato nikome od svojih ne preporučujem da idu autobusima.
Kod nas parkirališta autobusa i kamiona zovu “Systembolaget”, nešto kao američki “Liquor Store”.
1
1
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Neču ni ja više sa našim busom po Evropi. Dragi vlak, auto i aviJon.Ommadawn je napisao/la: ↑24 nov 2021, 17:58Itekako.Crvena Nit je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:54
Grozno, a sigurna sam da je njemu takav transport netko njemu dozvolio. Zbog ovkavih neodgovornosti se dešavaju ovakve nesreće. Puno stvari vozači švercaju, a putnici nemaju pojma. :face
Zato nikome od svojih ne preporučujem da idu autobusima.
Kod nas parkirališta autobusa i kamiona zovu “Systembolaget”, nešto kao američki “Liquor Store”.
0
Žalosno je to da se na ovakav način dode do para.Ommadawn je napisao/la: ↑24 nov 2021, 15:01Pohlepa.Teta Razapeta je napisao/la: ↑24 nov 2021, 14:44 Ne mogu da razumijem hrabrost vozaca busa da se usudio voziti te kanistere pune goriva...:/
Balkanski glupi yebeni “šverc-komerc” i ono “ma može ba, ‘ta ti je, nije mi prvi put, ti se tu naš’o/našla men’ pričati”.
A kad se desi nešto ovako, onda “Aaj, jadni, ovakvi, onakvi…”
Ne opravdavam ovaj čin, niske plate navode covjeka na dodatnu zaradu, i onda bum katastrofa, životom plate neduzni..
1
1
Da, ali dodatne zarade (citaj sverc) su dovele do sistema kakve imamo na Balkanu.Teta Razapeta je napisao/la: ↑25 nov 2021, 09:46Žalosno je to da se na ovakav način dode do para.
Ne opravdavam ovaj čin, niske plate navode covjeka na dodatnu zaradu, i onda bum katastrofa, životom plate neduzni..
Mogu i ja dodatno zaraditi prodavajuci drogu po skoli, da imam toliko para da odmah iskesiram za kucu koju zelim kupiti ali sta su posljedice toga?
1
1
Ljudska greška vjerojatno uzrok nesreće u Bugarskoj sa 45 poginulih
Izvor: Nikolay DOYCHINOV / AFP
Bugarski istražitelji u četvrtak su poručili da je ljudska greška vjerojatno uzrok nesreće na autocesti u Bugarskoj, kada se zapalio autobus iz Sjeverne Makedonije s 52 putnika, od kojih je poginulo njih 45.
Autobus je prevozio turiste, uključujući djecu, iz Sjeverne Makedonije koji su se vraćali s turističkog putovanja u Tursku.
Autobus se oko 2 sata ujutro u utorak zapalio na autocesti u zapadnoj Bugarskoj.
Istražitelji su otklonili mogućnost terorističkog napada, kao i mogućnost da su dodatni kanisteri s gorivom prouzročili požar. Također su ustanovili da nije došlo do eksplozije.
“Trenutno je najvjerojatnije i jedino objašnjenje ljudska greška”, kazao je čelnik Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov na konferenciji za medije u četvrtak.
Izvor: Nikolay DOYCHINOV / AFP
Bugarski istražitelji u četvrtak su poručili da je ljudska greška vjerojatno uzrok nesreće na autocesti u Bugarskoj, kada se zapalio autobus iz Sjeverne Makedonije s 52 putnika, od kojih je poginulo njih 45.
Autobus je prevozio turiste, uključujući djecu, iz Sjeverne Makedonije koji su se vraćali s turističkog putovanja u Tursku.
Autobus se oko 2 sata ujutro u utorak zapalio na autocesti u zapadnoj Bugarskoj.
Istražitelji su otklonili mogućnost terorističkog napada, kao i mogućnost da su dodatni kanisteri s gorivom prouzročili požar. Također su ustanovili da nije došlo do eksplozije.
“Trenutno je najvjerojatnije i jedino objašnjenje ljudska greška”, kazao je čelnik Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov na konferenciji za medije u četvrtak.
0