O čemu trenutno razmišljate
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Re: O čemu trenutno razmišljate
Mene bas ovo zanima, da li su snovi stvarno rezija maste?SmokingMan je napisao/la: ↑03 dec 2021, 23:30 Kako je san zapravo metastanje svijesti, gdje niste niti živi niti mrtvi, i iz tog razloga često drugima prepričavamo svoje bizarne snove, još je interesatnije što u snu ne možete umrijeti, u smislu da vas niko ne može ubiti, uvijek se od stresa probudite na vrijeme, vjerovatno što mozak vapi za tim da se isčupa iz njemu neugodnih situacija i nekako preživi.
Mislim da gluposti kakve ja sanjam ne bi izmastala da imam tri maste
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- toxic
- Etablirani član

@ razmisljam kako saznajem stvari na cudan nacin koje me u sustini i ne interesuju niti se trudim saznati
I o intuciji. Najjaci osecaj koji me retko prevari.
I o intuciji. Najjaci osecaj koji me retko prevari.
0
- toxic
- Etablirani član

Jesi gledala Frozen 2?
Bruni, vatreni duh iz Zacarane sume, moj spiritualni animirani lik.
Puste ga na slobodu, on zapali sumu
2
1
1
1
Nisam.
Ne gledam Frozen, vjera mi brani
Znaci da te ne pustano u šumu?
3
3
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9901
Hahah, pa da ti pravio kažem snovi su baš wierdo komponenta, a zamisli da se sjećamo svakog sna do tančina, možda i ne bi bilo ztako dobro, zamisli da nakon buđenja imaš utisak da živiš dva paralelna života, umjesto jednog. Možda bi na kraju krajeva došli u stanje da ne znamo šta je san a šta stvarnost. Mada sa religijskog aspekta se život tu i tamo smatra dubokim snom.toxic je napisao/la: ↑04 dec 2021, 15:24Mene bas ovo zanima, da li su snovi stvarno rezija maste?SmokingMan je napisao/la: ↑03 dec 2021, 23:30 Kako je san zapravo metastanje svijesti, gdje niste niti živi niti mrtvi, i iz tog razloga često drugima prepričavamo svoje bizarne snove, još je interesatnije što u snu ne možete umrijeti, u smislu da vas niko ne može ubiti, uvijek se od stresa probudite na vrijeme, vjerovatno što mozak vapi za tim da se isčupa iz njemu neugodnih situacija i nekako preživi.
Mislim da gluposti kakve ja sanjam ne bi izmastala da imam tri maste![]()
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ja cu gledati veceras oko 1 kad ne bude nikog.Vec su me uhvatili da gledam animirani,Luca bio cini mi se
2
2
- toxic
- Etablirani član

Meni su snovi super pojava, ne znam koliko zaista imaju veze sa stvarnoscu i onim sto se vrti nasim mislima, al' svejedno volim da ih analiziram.SmokingMan je napisao/la: ↑04 dec 2021, 16:31 Hahah, pa da ti pravio kažem snovi su baš wierdo komponenta, a zamisli da se sjećamo svakog sna do tančina, možda i ne bi bilo ztako dobro, zamisli da nakon buđenja imaš utisak da živiš dva paralelna života, umjesto jednog. Možda bi na kraju krajeva došli u stanje da ne znamo šta je san a šta stvarnost. Mada sa religijskog aspekta se život tu i tamo smatra dubokim snom.
Ne toliko zbog samog desavanja u snu, koliko zbog osecaja koji mi neki snovi izazovu. A secam se neke teorije da je proces snevanja bitan za emotivno i mentalno stanje jer nas navodno pripremi za neka moguca buduca desavanja i da se lakse nosimo s tim.
Ja volim snove
0
- toxic
- Etablirani član

Jesi li pogledao?
Super je vizuelno, al' rekla bih da je radnja u prvom delu zanimljivija bila.
Hocu danas pogledati Raya and the Last Dragon, cini mi se zanimljiv
0
Nisam,gledao wheel of time i malo odspavao
Raya je super animirani,gledao sam podavno
Raya je super animirani,gledao sam podavno
1
1
Opet....grrrrrr...opet me je pocela nervirati jedna osoba, neznam šta ću vise..ja budala mislila da se promjenila na bolje, no yok i dalje ujeda, grize riječima..kako je otrovan jezik..a ja ko najveća budala samo blenem ko tele i poslije sebi govorim šta sam trebala reci/odgovoriti dotičnoj..
Kako neko može da se hrani kad drugog bocka i vrijeđa..
O Allahu sabura mi daj.
Kako neko može da se hrani kad drugog bocka i vrijeđa..
O Allahu sabura mi daj.
1
1
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."