Nastavak filma Army of the Dead ali bez zombija.
Komedija o pljacki, koja ima i neke dobre akcione scene. Zanimljiva je ideja za pricu, al' (ne radi spoiler)
0
Zadnja izmjena: toxic, dana/u 22 nov 2021, 13:58, ukupno mijenjano 1 put.
Razlog:spoiler
Jos jedna akciona komedija. Meni zanimljiv, ne znam dal zbog filma ili likova koji se pojavljuju.
Rock i Ryan kao savrsen match svakako dobro raspolozenje nakon gledanja
gledala sam ga i ranije, al' evo tu kao predlog ko voli.
Fantasticna avantura posvecena haskijima
@Nice try mislim da bi se tebi mogao svideti, ako vec nisi gledala.
A duša jesam, sigurno desetak puta, djeca ga vole, a evo i sad bih ga mogla gledati. Naročito jer je rađen po istinitoj priči i baš sinoć sam gledala s curicom dokumentarac o istraživaču Shackletonu i podvigu njegove posade, gotovo godinu su preživjeli na strašnoj hladnoći Južnog pola, i sjetim se i hrabrih haskija iz tog filma.
Nice try je napisao/la: ↑22 nov 2021, 23:08
A duša jesam, sigurno desetak puta, djeca ga vole, a evo i sad bih ga mogla gledati. Naročito jer je rađen po istinitoj priči i baš sinoć sam gledala s curicom dokumentarac o istraživaču Shackletonu i podvigu njegove posade, gotovo godinu su preživjeli na strašnoj hladnoći Južnog pola, i sjetim se i hrabrih haskija iz tog filma.
Pretpostavljam da si onda gledala i Arctic?
Isto je o prezivljavanju, al' mislim da nije po istinitoj prici. Meni se svejedno svideo.
A za Endurance sam nedavno citala da je pokrenuta ili bi trebala biti ponovna potraga za olupinama