A sto je vidas ako ti njena prisutnost ne godi../slusas..ako bas nemas izbora izbjeći susret sa njom...slusalice u usi i ćao...neka prica sama sa sobom..valjda skonta da nije bitan ti faktor u zivotu... Ne pokazuj da te njene rijeci dotucu...samo kontru opali...Bella_ je napisao/la: ↑06 dec 2021, 07:59 Opet....grrrrrr...opet me je pocela nervirati jedna osoba, neznam šta ću vise..ja budala mislila da se promjenila na bolje, no yok i dalje ujeda, grize riječima..kako je otrovan jezik..a ja ko najveća budala samo blenem ko tele i poslije sebi govorim šta sam trebala reci/odgovoriti dotičnoj..![]()
Kako neko može da se hrani kad drugog bocka i vrijeđa..
O Allahu sabura mi daj.
O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
1
1
o svom paralelnom univerzumu i premostavanju jaza medju svjetovima
0
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9901
Pa da oni su bazirani na našim svim ranijim iskustvima, koje često zaboravimo, ali način na koji su oblikovani su daleko izvan naše kontrole da mi utičemo na njihovo stvaranje. San je neki drugi kosmos, upravljam iracionalnim zakonima fizike, a čini nam se kako smo to "proživljavali" satima, dok u našem kasičnom poimanju vremena to traje obično 30.tak sekundi, i nešto više od toga. Ljudi jednostavno trebaju shvatiti da je život više od pukog svakodnevnog življenja koji se perpetualno ponavlja i pprilično je jednoličan i dosadan, on je temeljno nalik apstrakciji koja nam stalno izmiče pred očima.toxic je napisao/la: ↑05 dec 2021, 13:32Meni su snovi super pojava, ne znam koliko zaista imaju veze sa stvarnoscu i onim sto se vrti nasim mislima, al' svejedno volim da ih analiziram.SmokingMan je napisao/la: ↑04 dec 2021, 16:31 Hahah, pa da ti pravio kažem snovi su baš wierdo komponenta, a zamisli da se sjećamo svakog sna do tančina, možda i ne bi bilo ztako dobro, zamisli da nakon buđenja imaš utisak da živiš dva paralelna života, umjesto jednog. Možda bi na kraju krajeva došli u stanje da ne znamo šta je san a šta stvarnost. Mada sa religijskog aspekta se život tu i tamo smatra dubokim snom.
Ne toliko zbog samog desavanja u snu, koliko zbog osecaja koji mi neki snovi izazovu. A secam se neke teorije da je proces snevanja bitan za emotivno i mentalno stanje jer nas navodno pripremi za neka moguca buduca desavanja i da se lakse nosimo s tim.
Ja volim snoveiako ne sanjam cesto.
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Instalirati linguado ili ne 
1
1
İnsanın en iyi yoldaşı onu seven değil, anlayan kişidir. Anlamakla başlar yolculuk.
sanjala sam nešto ružno, probudilo kako mučem ko kakva krava
kad čujem dragog kako nešto pjevuši dok spava a ja ono
ala selamet :face
kad čujem dragog kako nešto pjevuši dok spava a ja ono
ala selamet :face
3
3
"Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim."
O tome sto manje ljudi znaju o tebi to bolje 
5
5
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9901
Kako živjeti sa slatkišima. 
3
2
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
nemoj je nikome reći i ostvarit će ti se
2
1
1
1
Shoot for the moon! Even if you miss, you'll land among the stars.
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Mene ovo sa zeljama podseti na jednu situaciju koju sam davno zamisljala i prizeljkivala, i dogodilo se kad mi je postalo nebitno.
Zasto se zelje ispunjavaju kad prestanu biti zelje
Zasto se zelje ispunjavaju kad prestanu biti zelje
2
1
1
1
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
Nisam vam rekla sta me iznenadilo sto sam vidjela u Budimpešti - Scijentološku crkvu 
(Slika s interneta)
(Slika s interneta)
1
1