Ako mislis na mene,kilavo
Sreca imam svoje ovdje pa mi prevode gdje bas treba

Ma ozbiljno, održavanje vodenih čborova, bojlera, pipa i filtera i struje je važno, ostalo, bacanje novaca.Max je napisao/la: ↑21 dec 2021, 09:57eeee moja tiCrvena Nit je napisao/la: ↑21 dec 2021, 09:48
Kako si, i ne diraj ništa u stanu, ne bacaj novac.
Sat vremena šetala Sunce, čist zrak![]()
Imam ja ministra financija i trezora, moja je zadnja
Da draga
![]()
ma jaCrvena Nit je napisao/la: ↑21 dec 2021, 10:10Ma ozbiljno, održavanje vodenih čborova, bojlera, pipa i filtera i struje je važno, ostalo, bacanje novaca.

Sa jednim letim iznad planina, sa drugim u planineNice try je napisao/la: ↑21 dec 2021, 10:00HajdeCrvena Nit je napisao/la: ↑21 dec 2021, 09:54
BiH nakon hladne Amerike je meni topla, zvuči ćudno, ali je klima drugačija.
Bez šala i rukavica danas
Idem gnjaviti prijatelja za planinu, vodio me u Travnik, odvest će me i na Jahorinu.![]()
Povedite i mene![]()

Nisi primijetila da.me nema

Jesam, pretpostavila sam da si bila na putovanju ili selidba u SLO.
pretpostavka je majka svih zajebaCrvena Nit je napisao/la: ↑21 dec 2021, 10:16Jesam, pretpostavila sam da si bila na putovanju ili selidba u SLO.
Nisam dobro pretopstavila?![]()
Ovakav san, to ni Torabi ne pomoze.Iskra je napisao/la: ↑20 dec 2021, 23:32Allahu dragi od svih on našao Socratesa sanjatistorm je napisao/la: ↑20 dec 2021, 18:21 Imao sam čudne snove... Ja na nekom proplanku, neki šator, nešto... A @Socrates par metara niže od mene, ukopo se... Kaže, jesi budala, šta će ti šator?
Iskopaj rupu, i eto zaklona
I pustio muziku, duga kosa, skinuo se gol i kopa...
Trebam li se zabrinuti?
Mišljenja, savjeti, forume?
@Fatih De mu oduci sta ja ne mogu od huje![]()
Da li je bio go kada ga je primijetio, ili se skinuo nakon toga, to @storma pitati.
Samo da znaš, jutros je osvanuo s temperaturom, ma.sta to značilo. Meni tako.kaze, vruc sam.