Sadržaj majčinog mlijeka

Te sve što ide uz to...
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar
Reactions: 4589

Re: Sadržaj majčinog mlijeka

Post Postao/la ina »

Iskra je napisao/la: 18 nov 2021, 08:40
Miss Y. je napisao/la: 18 nov 2021, 08:27 nema zdravije hrane za bebe, niti ljepseg feelinga za majku :srce

E moja Missy, tako rezonuju MAJKE, a da znas koliko sam.porodilja cula da kazu da neće dojiti dijete...iznenadila sam se i sama.
Nemaju dovoljno podrške a ni informacija..
A i previše smo postali opsjednuti vanjštinom i estetskoj "savršenosti"..

Današnje reklame (kao) prvo su za majčino mlijeko.. ali ako se poslušaju i pogledaju bolje, samo svoje trpaju u prvi plan i džep
0
Neka ljubav caruje..
CocoMa
Čupavo
Čupavo
Reactions: 17555

Post Postao/la CocoMa »

Vrlo bitna stvar koju trudnice trebaju da rade u toku trudnoće je da idu u trudnicko savjetovalište...( Ja mislim da ih sada ima svugdje).. puno toga mogu da nauce, vide.. izmjene iskustva..vezano za novorođenče a i novu mamu..
0
CocoMa
Čupavo
Čupavo

Post Postao/la CocoMa »

Fotografija je izazvala raspravu na društvenim mrežama, a mnogo ljudi je osudilo muškarca. 

Objavu je na Facebooku objavila obiteljska prijateljica Carol Lockwood, a ubrzo je postala viralna. Fotografiju je objavila uz dopuštenje obitelji i dodala da se na to odlučila jer je joj dosta da se žene posramljuje zbog dojenja u javnosti. 

Prijateljičinoj snahi je rečeno da se ‘pokrije’ dok hrani svoju bebu, pa je to i učinila! Nikad je nisam upoznala, ali mislim da je genijalna! – napisala je u opisu objavljene fotografije. 

Bila sam na odmoru u Cabo San Lucasu s obitelji i neki me muškarac zamolio da se pokrijem. Obično sam diskretna dok dojim, ali smo sjedili u stražnjem dijelu restorana. Imala sam pokrivač za bebe, ali je tog dana bilo jako vruće, a moja se beba znojila. Bila sam kao: ‘Znaš što, na odmoru sam. Skinut ću ovo’ – započela je priču Melanie. 

Dodala je da na trenutak bila zaprepaštena zahtjevom muškarca, ali je ubrzo dobila ideju i zamolila supruga da joj doda prekrivač. 

Samo sam ga stavila preko glave. Ne znam zašto. Nije to bilo iz inata ili nešto slično. To je samo bio moj odgovor. Nisam znala što mu odgovoriti pa sam se samo pokrila – dodala je. 

Još je istaknula da je dobila nekoliko negativnih komentara, ali da su joj se ljudi uglavnom javljali s porukama podrške. Neki su joj ljudi savjetovali da ubuduće dijete doji u toaletu.

Trebamo biti podrška ženama koje žele dojiti u javnosti, s pokrivačem ili bez njega. Mislim, samo rade ono što moraju za svoje dijete. To nikome ne šteti – zaključila je. 
Vijest je ubrzo postala viralna, a komentirala se i na društvenim mrežama. 

hayat.ba
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
CocoMa
Čupavo
Čupavo

Post Postao/la CocoMa »

Neki su joj ljudi savjetovali da ubuduće dijete doji u toaletu.
Kako neki može doći do ove ideje ..cuj ti da doji u toaletu. :mara svašta .
0
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Aaaaa kraljice :D
0
Iskra
PRObehar
PRObehar
Reactions: 34237

Post Postao/la Iskra »

Ja licno nisam za obnazivanje u javnosti u ovom stupnju recimo, ali mi apsolutno ne smeta vidjeti ovakvo što. Puno pravo zene je da odlučuje o svom tijelu pa i na ovakav način.. osim toga , ona je ovdje u ulozi majke, i svoje dijete i njegove potrebe stavila je ispred sebe , i niko nema pravo da joj to zamjera.
0
Nice try
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 3380

Post Postao/la Nice try »

Nisam nikad primjetila ni jedan osuđujući pogled zbog dojenja bebe u javnosti, a ne da mi je neko nešto rekao. Ne znam kakvoj osobi to može smetati. Ne može gledati prirodno hranjenje bebe, svašta.
0
ina
Valentajn Behar
Valentajn Behar
Reactions: 4589

Post Postao/la ina »

Imaju određeni brushalteri za dojenje a i marame/prekrivači su ok ovisno o doba i materijala.
A može se i zadesiti da to ne bude ženi uvijek pri ruci, a dijete gladno..Ili bi možda trebale biti samo kod kuće do punoljetnosti djeteta..

Smeta im dojenje djece u javnosti a ne smetaju sisojke koje se isprse što provokantnije i otkrivenije iz estetskih razloga.
Eto čiki narušila duševni mir i moral radi toga što je hranila vlastito dijete.

Kreten(i) licemjerni

I čuj drugog.. Da doji u WC-u.. :lupa
Jedini koji bi trebao urgentno u wc je on i njemu slični.. pa da tu ispuste sva svoja umna sranja :meha2
2
1 slika 1 slika
Neka ljubav caruje..
Odgovori

Natrag na “Porodica/ obitelj”