O čemu trenutno razmišljate
Re: O čemu trenutno razmišljate
Da sam.prosle godine u ovo doba dobila najveći paketic ikad , i najljepši. Od @storm
2
1
1
1
O tome kako se urolog uspio suzdrzati od smijeha,kad sam jucer skinuo hlace 
3
1
2
2
Znam samo da ni se puno dopala...
0
Ne znam da ima i jedna njena pjesma da je ja ne volim
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
Da nije ona..
U polu tami, opett smo sami
otrov i melem na jednoj rani
0
Neka ljubav caruje..
Nije....
0
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
Secas li se spotova?
klinka kad sam bila mnogo sam volela da plesem uz jednu njenu pesmu, cak sam i njene pokrete ramenima 'skidala', al' se ne secam nijedne reci.
Secam se samo da je u spotu crna haljinica s belim tufnicama, otkrivena ramena. Dragana je kriva sto sam svaku majicu razvukla oko vrata povlaceci je na ramena
4
4
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9901
O slatkišima u svim mogućim varijantama. I vjerujem u svijet nakon smrti u kojem poostoje nepregledne livade čokoladnih cvijetova različitih boja, kombinacija i aroma, nepresušna jezera, rijeke, oceani u kojima obitavaju najbolje od Whey proteina sa okusom vanilije, najbolje čokolade, kiše koja ima ukus marcipana i snijega sa aromom Cimeta. Pustinjski prah od kojeg se može pripravljati najbolji sok.... 
2
1
1
1
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13690
a onda si dobila mene
pise meni iskra sta je kupila stormu za bozic na pp
meni dan kasnije doso ded mraz i kad je otiso ja zaboravila sve
1
1
Ih a ti viceš: mogao je djeda mraz ponijeti do Maribora!vjesticanametli je napisao/la: ↑29 dec 2021, 19:39a onda si dobila mene![]()
pise meni iskra sta je kupila stormu za bozic na pp
meni dan kasnije doso ded mraz i kad je otiso ja zaboravila svei pass od foruma i pisem stormu na mail idi udi i nariktaj to
kaze on necuuuu vidjecu ti poruke
reko ma nema nista vazno i ode storm popravio i kaze ev i zapisi i ja se tad sketim da je mozda vidio sve o poklonu
![]()
Malo čovjeku tebe
A ne znaš da sam čekala knjigu da mu pošaljem, nesgo o fotografiji. Kazu ima u Tz. Hajd ok. Cekaj čekaj...20.12 zivu, izvinjavaju se, nema.
Hajd skontam nesto drugo, sve najbrži u, stojim u redu u Pošti, neki mi kinez puse u ledja, huja me hvata, red se otego do tramvajske, @storm zove : sta radis habibti a ja slažem ne trepnem: evo dedi račune plaćam!
Uglavnom, došlo i to na vakat.
A lani je tek frka bila oko iste stvari ali...sta dohvatim rukom pozlatim
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 9901
Ima u Sarajevu ba. Što ne pitaš mene. 
0
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
toxic je napisao/la: ↑29 dec 2021, 19:22Secas li se spotova?
klinka kad sam bila mnogo sam volela da plesem uz jednu njenu pesmu, cak sam i njene pokrete ramenima 'skidala', al' se ne secam nijedne reci.
Secam se samo da je u spotu crna haljinica s belim tufnicama, otkrivena ramena. Dragana je kriva sto sam svaku majicu razvukla oko vrata povlaceci je na ramena![]()
Nekih da,ali cesto trazim i slusam vecinom stare njene
Ova mozda?
Volim te,volis me
0
Moraš da istreniraš svoj um da bude jači od tvojih osjećanja,ili ćeš izgubiti samog sebe.
- toxic
- Etablirani član

- Reactions: 10001
E, takve su tufnice, al' nije ta pesma
nema veze, mozda mi izleti u preporukama k'o Brenine
0
⇻ Nᴏᴛ Aʟʟ Wʜᴏ Wᴀɴᴅᴇʀ Aʀᴇ Lᴏsᴛ ⇺