MISTERIJA NESTANKA MLADIĆA IZ SPLITA
MISTERIJA NESTANKA MLADIĆA IZ SPLITA
Drugovi pretražili svaki kutak kluba, SNIMCI KAMERA U POLICIJI, oglasio se i menadžer "Gotika"
Dijana Bogosav
"Tragamo za Matejom već dva dana neprestano, umorni smo, ali nećemo odustati", poručili su u izjavi za "Blic" drugovi Meteje Periša (27), mladića iz Splita kome se gubi svaki trag u noći između četvrtka i petka, odnosno od 31. decemebra u 2.30 sati.
"Blic" je uspeo da dođe i do menadžere kluba "Gotik", gde je mladić poslednji put viđen, a koji je naglasio da nikakvog incidenta te noći nije bilo.
"Bili smo u klubu, ništa se sumnjivo nije dogodilo", potvrđuje za "Blic" i Matejin drug, koji je zahtevao anonimnost.
"Na ulazu su nam se činili sumnjivi mladići koji su tu stajali, saznali smo kasnije da su neki navijači. Ali ništa nam nisu dobacivali, niko nas nije dirao", ističe on.
On je potvrdio za "Blic" da su i drugovi sami pretražili svaki kutak kluba u kome su bili to veče, ali da nigde ništa sumnjivo nisu pronašli.
"Blic" je uspeo da stupi u kontakt sa muškarcem koji nam se predstavio kao menadžer kluba "Gotik", a koji nije hteo da nam kaže svoje ime i prazime.
Matej Periš
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
Matej Periš
Prema njegovim rečima, policija je bila juče u klubu i uzela je snimke sa sigurnosnih kamera.
"Ni do kakvog incidenta u klubu nije došlo ni u jednom trenutku, bilo je sasvim normalno veče", istakao je on za "Blic".
Dijana Bogosav
"Tragamo za Matejom već dva dana neprestano, umorni smo, ali nećemo odustati", poručili su u izjavi za "Blic" drugovi Meteje Periša (27), mladića iz Splita kome se gubi svaki trag u noći između četvrtka i petka, odnosno od 31. decemebra u 2.30 sati.
"Blic" je uspeo da dođe i do menadžere kluba "Gotik", gde je mladić poslednji put viđen, a koji je naglasio da nikakvog incidenta te noći nije bilo.
"Bili smo u klubu, ništa se sumnjivo nije dogodilo", potvrđuje za "Blic" i Matejin drug, koji je zahtevao anonimnost.
"Na ulazu su nam se činili sumnjivi mladići koji su tu stajali, saznali smo kasnije da su neki navijači. Ali ništa nam nisu dobacivali, niko nas nije dirao", ističe on.
On je potvrdio za "Blic" da su i drugovi sami pretražili svaki kutak kluba u kome su bili to veče, ali da nigde ništa sumnjivo nisu pronašli.
"Blic" je uspeo da stupi u kontakt sa muškarcem koji nam se predstavio kao menadžer kluba "Gotik", a koji nije hteo da nam kaže svoje ime i prazime.
Matej Periš
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
Matej Periš
Prema njegovim rečima, policija je bila juče u klubu i uzela je snimke sa sigurnosnih kamera.
"Ni do kakvog incidenta u klubu nije došlo ni u jednom trenutku, bilo je sasvim normalno veče", istakao je on za "Blic".
0
Nemaš dopuštenje za pregledavanje privit(a)ka dodan(og)ih postu.
Re: MISTERIJA NESTANKA MLADIĆA IZ SPLITA
Malo mi sumnjiva priča, zapravo jedan detalj.
Danas slušam oca mu...bio je fin vako nako, sportaš, u Splitu ima i djevojku...
Tu mi se upalila lampica...kako je bio u Beogradu bez djevojke?
Odmah mi se još par scenarija ukazalo...
BG, kao i svaki veliki grad ima opasnosti...ali baš bezveze ne skidaju se glave...
0
Evo na N1 kazu, da je otac potvrdio da je na snimku nadzornih kamera osoba koja odlazi prema slavu, h majici kratkih rukava, jeste njegov sin.
Pretpostavljaju da je pao u rijeku.
Pretpostavljaju da je pao u rijeku.
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6971
Jako mi je žao mladića i njegovih roditelja. Što je još crnje, izgleda pristojna porodica, a i sam nestali momak.
Prva i velika greška je - otići u BG da se "provedeš"... Provod u BG je obično "otkidanje" od svega i svačega, po volji i izboru, bilo da je reč o rave partijima, koncertima ili uzivo muzikici na uvce... Pojačano hranom, alkoholom i ostalim derivatima, uz usamljene dame, animir dame, sponzor dame i sl.
I čini mi se da je jedan o drugova momka bas tako rekao - namjera im je bila da se malo "izduvaju, provedu, otkinu".
Kamo sreće da je, kako je to @Storm primjetio, pošao sa njima i nadzorni organ u vidu djevojke ili djevojaka.
Druga greška je čekanje drugova... Tek 16 sati nakon nestanka prijavljuju da momka nema. Ne kontam ih, zadnji put su ga vidjeli oko ponoći ili malo nakon ponoći 30-tog na 31., a prijavljujes da ti nema druga kasno poslepodne, nakon 16 sati. Pri tome, jakna od momka je celo vreme u klubu gdje feštaju. Je li moguće da su svi bili toliko "ubijeni" , nije bitno od čega, da ne skontaju da ga predugo nema i da toliko čekaju da prijave nestanak kad su se već sabrali da nešto nije u redu. Neodgovorno, do maksimuma.
A za to vrijeme, momak je snimljen kako pliva leđno i prsno po Savi, trči ulicama BG-a da niko ga ne juri, zaustavlja taksi, ponovo trči, mjenja ulice, a sve u majci kratkih rukava.
Strašno, strašno, strašno... Roditelj sam. Nek je Bog upomoć ocu mu, daj Bože da na dobro ovo završi, al previše je hladno i previše je vremena prošlo.
Prva i velika greška je - otići u BG da se "provedeš"... Provod u BG je obično "otkidanje" od svega i svačega, po volji i izboru, bilo da je reč o rave partijima, koncertima ili uzivo muzikici na uvce... Pojačano hranom, alkoholom i ostalim derivatima, uz usamljene dame, animir dame, sponzor dame i sl.
I čini mi se da je jedan o drugova momka bas tako rekao - namjera im je bila da se malo "izduvaju, provedu, otkinu".
Kamo sreće da je, kako je to @Storm primjetio, pošao sa njima i nadzorni organ u vidu djevojke ili djevojaka.
Druga greška je čekanje drugova... Tek 16 sati nakon nestanka prijavljuju da momka nema. Ne kontam ih, zadnji put su ga vidjeli oko ponoći ili malo nakon ponoći 30-tog na 31., a prijavljujes da ti nema druga kasno poslepodne, nakon 16 sati. Pri tome, jakna od momka je celo vreme u klubu gdje feštaju. Je li moguće da su svi bili toliko "ubijeni" , nije bitno od čega, da ne skontaju da ga predugo nema i da toliko čekaju da prijave nestanak kad su se već sabrali da nešto nije u redu. Neodgovorno, do maksimuma.
A za to vrijeme, momak je snimljen kako pliva leđno i prsno po Savi, trči ulicama BG-a da niko ga ne juri, zaustavlja taksi, ponovo trči, mjenja ulice, a sve u majci kratkih rukava.
Strašno, strašno, strašno... Roditelj sam. Nek je Bog upomoć ocu mu, daj Bože da na dobro ovo završi, al previše je hladno i previše je vremena prošlo.
0
A vidim snimak nadzornih kamera, plivao je u rijeci .. sta se zaista desilo jos se ne zna .. a nije djelovao pijano dok je trcao do taxia..Šteta sto ga taxista nije primio u auto... :(
0
Ako su bili u klubu, možda nije bilo lako pohvatati. Zavisno koliki je klub i šta se događalo.
Ako se odvojio sa nekom djevojkom, pa čak i otišao iz kluba sa njom, niko ga neće smatrati nestalim. Problem je i što nisu lokalci, i nisu redovni gosti kluba.
Ne znam šta reći. Tragedija, jbg.
Tek sad vidim da postoje i snimci.
Ako se odvojio sa nekom djevojkom, pa čak i otišao iz kluba sa njom, niko ga neće smatrati nestalim. Problem je i što nisu lokalci, i nisu redovni gosti kluba.
Ne znam šta reći. Tragedija, jbg.
Tek sad vidim da postoje i snimci.
0
Tražili smo se po prethodnim životima
Joj yebalo majku - je li momak živ? Jeste.
Otišao u provod yebote.
Splavovi, zajebancije, provod, alkohola, muzike, splavovi, pičqe ko salate, pa jarane - začas da nestaneš u tome.
Je li živ? Jeste. Dobro je. Vratit će se kad se ispuše.
Otišao u provod yebote.
Splavovi, zajebancije, provod, alkohola, muzike, splavovi, pičqe ko salate, pa jarane - začas da nestaneš u tome.
Je li živ? Jeste. Dobro je. Vratit će se kad se ispuše.
0
Ko nije taslačio tuđu ženu - ne zna šta je prava ljubav.
Nadam se da je tek "zaglibio"
Ali malo dugo vremena to traje...
A istina, ima danas taj fenomen... Odu mladi u provod, ako nisu na vezi par sati, haos, panika, policija, pretrage... U većini slučajeva se ispostavi, da se osoba malo otkacila...
No za ovaj se bojim, da nije tako.
0
Ne komentarisem inac ovakve vijesti,cesto bude lose.
Nadam se da ce ga pronaci zivog i zdravog
Nadam se da ce ga pronaci zivog i zdravog
0
Joj jaro pa ja sa 22, 23 se budim pored ženske, nikad je u životu nisam vidio (srećom dobro je izgledala), u prostoriji u kojoj nikad nisam bio, izašao vani, ne mogu da se snađem gdje sam, a baterija mi na mobitelu prazna.
Trebalo mi tri sata da skupim sve fragmente gdje sam i šta sam.
Otkačiš se tako nekad yebiga…
Starci digli malo frku, pretrpio galamu ko i svaki put i eto.
1
1
Uhh još u moje rano doba, ni mobitela...Ommadawn je napisao/la: ↑03 jan 2022, 21:48 Joj jaro pa ja sa 22, 23 se budim pored ženske, nikad je u životu nisam vidio (srećom dobro je izgledala), u prostoriji u kojoj nikad nisam bio, izašao vani, ne mogu da se snađem gdje sam, a baterija mi na mobitelu prazna.
Kontam sad, svaki bi drugi vikend izlazio na FB grupama... Nestao
0
Mog starog je znalo da nestane dva dana kad dođe iz inostranstva.
Bio po kafanama sa rajom.
Još je on mila majka, moj komšija otišao na pijacu, završio s rajom na moru.
Tad kad ga žena nije ostavila, neće nikad.
Bio po kafanama sa rajom.
Još je on mila majka, moj komšija otišao na pijacu, završio s rajom na moru.
Tad kad ga žena nije ostavila, neće nikad.
5
5
Vidio sam sad neke snimke...
Podsjeti me na par slučajeva ovdje, kad je zavladala pošast nekih droga, čiste kemije.
Par je mladića tada stradalo u kratkom vremenu...
Na prvu djeluje kao ecstasy, ali overdose rezultira osjećajem da tijelo gori, pa nastaje želja za skakanjem u najbližu vodu.
Od poznanika sin tako iz nekog kluba u Mariboru, skočio u Dravu, našli tijelo blizu hr granice...
Neki su misleći da su crvi, puzali kilometrima, jedan i preko autoceste, te biva pregazen :face
Podsjeti me na par slučajeva ovdje, kad je zavladala pošast nekih droga, čiste kemije.
Na prvu djeluje kao ecstasy, ali overdose rezultira osjećajem da tijelo gori, pa nastaje želja za skakanjem u najbližu vodu.
Od poznanika sin tako iz nekog kluba u Mariboru, skočio u Dravu, našli tijelo blizu hr granice...
Neki su misleći da su crvi, puzali kilometrima, jedan i preko autoceste, te biva pregazen :face
2
1
1
1
Citala sam opet sinoc, da onaj momak na videu nije on, jer kako su opisali po patikama su vidjeli da nije on...
1
1
Šuti, gore su bunike.storm je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:01 Vidio sam sad neke snimke...
Ja sam sjedio s likom, nikad ne skida farmerke, sve mu noge od koljena pa na dole pune ožiljaka.
Preko kakvog je kamenjara taj trčao misleći da ga ganjaju zmajevi i slonovi, tu i paukovi biraju put.
1
1
Znači ide potraga dalje.
Nadam se da je živ i da je dobro.
0