Razlozi preljube
Re: Seksualni trendovi koji će biti apsolutni hit u 2022.god.
Oko prevara.
Postoje ljudi, kojima je u genetskom kodu prevara, pa će prevariti bez obzira na dobar odnos, briznog partnera, pa ako hoćete i unatoč tome da im je partner sexy, poželjan, atraktivan... Naizgled nema razloga, no opet će. Možda ne stalno, možda zadugo ne, ali je samo pitanje vremena.
Postoje i oni, koji bi prema nekim mišljenjima i razlozima, opravdano tome pristupili (mada u tom slučaju se bolje razići) tipa da su zlostavljani, prevareni serijski, itd itd... Pa opet to ne učine nikad.
A postoji i treća skupina ljudi... Koji možda hoće, možda neće... Kako ih život bude vodio..
Postoje ljudi, kojima je u genetskom kodu prevara, pa će prevariti bez obzira na dobar odnos, briznog partnera, pa ako hoćete i unatoč tome da im je partner sexy, poželjan, atraktivan... Naizgled nema razloga, no opet će. Možda ne stalno, možda zadugo ne, ali je samo pitanje vremena.
Postoje i oni, koji bi prema nekim mišljenjima i razlozima, opravdano tome pristupili (mada u tom slučaju se bolje razići) tipa da su zlostavljani, prevareni serijski, itd itd... Pa opet to ne učine nikad.
A postoji i treća skupina ljudi... Koji možda hoće, možda neće... Kako ih život bude vodio..
1
1
2
2
I say what I think, I think what I say
Svi znamo kako zavrse seksualno poremecene dame koje varaju partnere.
Africki migranti silovali 2194 zene u Svedskoj.
Dublja analiza je pogresno razumljena.
Africki migranti silovali 2194 zene u Svedskoj.
Dublja analiza je pogresno razumljena.
0
Kako se pise "Ti si idiot"?
To je nešto sasvim drugo.
Sudar kultura, rekao bih...
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Kako je sudar kultura opravdanje za sil9vanje žena? :face
1
1
O ne... Nikako ne opravdavam.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:20Kako je sudar kultura opravdanje za sil9vanje žena? :face
Kad kažem nešto drugo, ne mislim u kontekstu teme o prevarama, nego upravo da se radi o silovanjima.
A da je sudar kultura, stojim iza toga.
Situacija :
Švedjanka će recimo bez zadrske komunicirati sa strancem, bez neke namjere, što će u drugoj kulturi biti protumačeno kao dozvola za seks
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Može migrant pokušati, ako pomisli da je dozvola, ali ako Šveđanka počne otpor, trebao bi migrant stati. Znači, ni migrant nije toliki majmun da ne kuži otpor žene, ne želi seks.storm je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:26O ne... Nikako ne opravdavam.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:20
Kako je sudar kultura opravdanje za sil9vanje žena? :face
Kad kažem nešto drugo, ne mislim u kontekstu teme o prevarama, nego upravo da se radi o silovanjima.
Situacija :
Švedjanka će recimo bez zadrske komunicirati sa strancem, bez neke namjere, što će u drugoj kulturi biti protumačeno kao dozvola za seks
0
Pa sudeći po brojkama, i ne stanu uvijek...Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:30Može migrant pokušati, ako pomisli da je dozvola, ali ako Šveđanka počne otpor, trebao bi migrant stati. Znači, ni migrant nije toliki majmun da ne kuži otpor žene, ne želi seks.storm je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:26
O ne... Nikako ne opravdavam.
Situacija :
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Da, ali to nema veze sa sudarom kultura.storm je napisao/la: ↑04 jan 2022, 09:31Pa sudeći po brojkama, i ne stanu uvijek...Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:30
Može migrant pokušati, ako pomisli da je dozvola, ali ako Šveđanka počne otpor, trebao bi migrant stati. Znači, ni migrant nije toliki majmun da ne kuži otpor žene, ne želi seks.
0
Nego s čime ima veze?
Hajde ti onda definiraj, otkud ta silovanja?
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

To rade osobe sa ispečenim mozgom.
0
Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 07:29Napisala sam sinoćMunDzi je napisao/la: ↑03 jan 2022, 23:37 Draga Venera.
Zbog cega na svim temama potenciras prevare i pravis opravdanja za iste?
U cemu je fazon?
Kako ne mozes da shvatis da zaista postoje ljudi koji nisu od te rabote.
Koji jednostavno ne osjecaju ni fizicku, ni psihicku potrebu da varaju svoje partere.
Ne podržavam prevare , ali neke mogu biti opravdane , no nije to za svakoga.
Fazon je da se o tome treba malo dublje analizirati bez automatske osude od strane društva.
Crvena bona
Dublje analizirati ? Hoćeš da kazes da ljudi koji ne analiziraju taj gnusan cin dublje ( sto je vrlo relativno pojam) da su plitku, neuki, intelektualno nedorasli komentirati filozofiju ljudskog ponašanja?
De malo sidji s Olimpu
Prevara nije i ne moze biti opravdavana ničim. Ne postoji dovoljno jak razlog, radi kojeg xe principijelna osoba uraditi tako što.
Jednostavno ne postoji.
Život kazes? Da. Život nam servira razna s***nja, iskušenja, izazove i dileme. I tada se pokazuje ljudskost i karakter.
Za mene licno, nema te stvari na svijetu koja bi me natjerala.na prevaru.
1
1
Ne kuži.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:30Može migrant pokušati, ako pomisli da je dozvola, ali ako Šveđanka počne otpor, trebao bi migrant stati. Znači, ni migrant nije toliki majmun da ne kuži otpor žene, ne želi seks.storm je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:26
O ne... Nikako ne opravdavam.
Situacija :
Samo ljudi ne siluju iz seksualnog nagona nego iz psihičkog poremećaja.
1
1
Reci hodža - Džennet il’ Džehennem?
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Crvena Nit
- Etablirani član

Da, poremećaj ličnosti.Ommadawn je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:42Ne kuži.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 08:30
Može migrant pokušati, ako pomisli da je dozvola, ali ako Šveđanka počne otpor, trebao bi migrant stati. Znači, ni migrant nije toliki majmun da ne kuži otpor žene, ne želi seks.
Samo ljudi ne siluju iz seksualnog nagona nego iz psihičkog poremećaja.
0
Tad sam bio mlad i nisam mnogo razmišljao.Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 07:24Tebi je serijsko varanje/prevare bilo prihvatljivo prije braka. Zato ni nije opravdanje.Ommadawn je napisao/la: ↑03 jan 2022, 22:23
Bio sam prevaren a i ja sam varao.
Suma sumarum nikakvog opravdanja.
Eh onda je došla ona s kojom sam i danas. Koliko znam ona mene nije a ja zasigurno nisam nju niti planiram.
Kad ne budemo mogli komunicirati - svako na svoju stranu.
Problemi su tu da se riješavaju a na da stalno na njih gledaš kao prepreku.
Ali sam se više sekirao. Pogotovo kad digne nos, zašuti a neće da kaže zašto zašuti. I ja kontam “izgleda da je saznala…”.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
- Crvena Nit
- Etablirani član

Iskra, ti polaziš od svog pogleda na brak, ali prevare u dugim brakovima često imaju opravdanje.Iskra je napisao/la: ↑04 jan 2022, 10:07Crvena Nit je napisao/la: ↑04 jan 2022, 07:29
Napisala sam sinoć
Ne podržavam prevare , ali neke mogu biti opravdane , no nije to za svakoga.
Fazon je da se o tome treba malo dublje analizirati bez automatske osude od strane društva.
Crvena bona
Dublje analizirati ? Hoćeš da kazes da ljudi koji ne analiziraju taj gnusan cin dublje ( sto je vrlo relativno pojam) da su plitku, neuki, intelektualno nedorasli komentirati filozofiju ljudskog ponašanja?
De malo sidji s Olimpu
Prevara nije i ne moze biti opravdavana ničim. Ne postoji dovoljno jak razlog, radi kojeg xe principijelna osoba uraditi tako što.
Jednostavno ne postoji.
Život kazes? Da. Život nam servira razna s***nja, iskušenja, izazove i dileme. I tada se pokazuje ljudskost i karakter.
Za mene licno, nema te stvari na svijetu koja bi me natjerala.na prevaru.
Ne pišem o opravdanju svih oblika prevara.
0
Odakle vučeš ove cifre?
I mnogo je više djece silovano od strane Šveđana. Tako da polarizacija nije baš na mjestu.
0
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem
Na kojem sam spisku?
Da polako krenem