Ostavljam ti poruku... (2020. - 2025.)
Re: Ostavljam ti poruku...
Dragi Forumaši
Želim vam sretnu Novu 2022. godinu.
Da dočekate novi početak u zdravlju, ljubavi, sreći i zadovoljstvu.
Da vas prati sve najbolje i najljepše što se poželjeti može.
Puno smijeha, radosti, veselja, uživancije u svakom pogledu od srca vam želim.
Da sve ono što vas tišti, što vam smeta i što pravi bore između obrva, ostane u ovoj staroj godini i padne u zaborav što prije.
Volim vas sve redom.
Želim vam sretnu Novu 2022. godinu.
Da dočekate novi početak u zdravlju, ljubavi, sreći i zadovoljstvu.
Da vas prati sve najbolje i najljepše što se poželjeti može.
Puno smijeha, radosti, veselja, uživancije u svakom pogledu od srca vam želim.
Da sve ono što vas tišti, što vam smeta i što pravi bore između obrva, ostane u ovoj staroj godini i padne u zaborav što prije.
Volim vas sve redom.
10
8
1
1
1
1
Dragulj ne gubi vrijednost i kad padne u blato, a prašina ostaje prašina i kad se do neba digne
I ja sa iskreno nadam da je to.. a vjeruj da ne znam, nije pokazivao nikakve znakove, nista, i eto onaj dan dodje, ne zna ni ko je ni sta je.. ali smo ja i kolegica kako sad same radimo skontale da je to njemu u stvari prije vec pocelo samo nije se primjetilo nego u njegovom radu, smo vidjeli gresaka nekih koje on prije nema sanse da mu se dese, valjda kako se nije mogao skoncentrisati.. ne znam, samo se nadam da cu me bolje biti, doktori kazu da operise definitivno..
4
2
2
2
Ljudi ,žao mi.je što se gubimo na temama politika, Covid i religija , ali eto, tako vrijeme došlo- dijelimo se
@Iskra
Zato jer dislajk znači "ne sviđa mi se post"
@Ommadawn
nisam te ni napao ni optužio, niti mi je namjera se bavit s tobom ili s bilo kim s foruma, samo je bila jedna moja opaska tj. bocka
A ponekad i trolam
Kao onaj post na
https://www.beharforum.si/viewtopic.php ... 91#p381791
@storm @Socrates
Zanimljiva su vaša stajališta , ali nemam volje dalje diskutirat, uvažavam vas i čitam dalje
Nastavljam s glazbom... kad stignem
@Iskra
Zato jer dislajk znači "ne sviđa mi se post"
@Ommadawn
nisam te ni napao ni optužio, niti mi je namjera se bavit s tobom ili s bilo kim s foruma, samo je bila jedna moja opaska tj. bocka
A ponekad i trolam
Kao onaj post na
https://www.beharforum.si/viewtopic.php ... 91#p381791
@storm @Socrates
Zanimljiva su vaša stajališta , ali nemam volje dalje diskutirat, uvažavam vas i čitam dalje
Nastavljam s glazbom... kad stignem
3
2
1
1
- WhiskeyPete
- Sleepless FM

- Reactions: 10553

3
3
“I don't like 'em putting chemicals in the water that turn the freakin' frogs gay!”
Ma ne ljutim se ja , nemam ni razloga a na tebe posebno. Lijepo je diskutovati, cuti drugačiji stav, samo sta ja naknadno odvrcem film i analiziram.
Kad se i ako ikad naljutim, znat ces , samo će ti se kazati
1
1
- pink floydd
- Prvi Valentajn foruma

- Reactions: 17029

1