Ommadawn je napisao/la: ↑13 jan 2022, 20:40
@radostan dan postoji šema da sletimo u Italiju, odatle u Slo kod prijatelja i onda odatle Fordom do CG.
To je plan broj jedan.
Plan broj dva, let do BiH, uzmem rentacar, pa do CG.
pa dobro...iz slovenije ćete u hrvatsku, iz hrvatske ćete preko dubrovnika na herceg novi i dalje.
a iz bih (sarajevo 100 posto) nemate kuda nego preko hercegovine (na tjentište) i upadate u h.novi, ili na gp hum (šćepan polje, preko foče).
a sad ne znam, šta vam je plan - prvo more pa planina, ili obrnuto - planina pa more.
ako je planina pa more, onda je nekako logično da idete na ovaj gp hum, jer poslije njega ide odvajanje za žabljak tj durmitor.
a kasnije se spustiš na na magistralu i pičiš do nikšića, kada moraš izabrati gdje ćeš - ili za boku direkt, ili za budvu.
ne znam šta su ti namjere...možda poslije osame i nevjerovatne prirode i vazduha na planini poželiš gužvu i mravinjak a la budva...možda klinki bude interesantno...ali poznajuči tvoje želje i potrebe...ja bih to izbjegao.
ništa, ali apsolutno ništa od onog što si napisao u budvi nećeš naći.
ti možeš platiti najskuplji apartman i najbolju poziciju na plaži jaz, i sunčati se i kupati pored top elite ex yu scene (bivše i sadašnje)...
ali to je druže pakao a ne odmor...
bez hlada, bez tišine, bez parkinga...
ne znam kako da ti to skrpim u par riječi...
znaš ko ide u budvu? instagram paćenici,pink prodakšn i mlade devojke i tete, te mladi ždrijepci (bar oni misle da jesu), te omatorjele drtine prepune love.
ja imam svake godine 7 dana apartman u budvi džabe...i nikad ga nisam iskoristio.
kad se djeca osamostale, nek idu ako im je želja...ja ne mogu te buke i tih tenzija. plus što nigdje nema hlada.
plus što na moru hoću da osjetim i doživim more, a ne beeeeooooograd bre, podgoricu čuššššš i ove nesretnike iz sarajeva što se guraju međ njih.