Skandal: NOVAK ĐOKOVIĆ POTJERAN IZ AUSTRALIJE!

Prenosimo sa portala...
Socrates
PRO behar
PRO behar
Reactions: 14935

Re: Skandal: NOVAK ĐOKOVIĆ POTJERAN IZ AUSTRALIJE!

Post Postao/la Socrates »

I takav je čitav život.

Malo sa Vukovima sa Drine, malo sa Osmanagićem, kojeg bi ti Vukovi sa Drine eliminirali u roku odmah zato što nema podobno ime.

Malo "svi su protiv mene jer sam Srbin", malo "dajte me bolan malo zavolite Amerikanci i Australci".

Malo Nigel Farage, malo I don't know fucking who.

Karakterno smeće. Fantastičan teniser.
2
2 slika
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 2321
Kontakt:

Post Postao/la mentalist »

Socrates je napisao/la: 13 jan 2022, 21:09 Još mi niko nije odgovorio.

Da li se ovdje postavlja teza da je pandemija zavjera svih svjetskih vlada i svih relevantnih svjetskih institucija?
Nije,sve je slučajno i spontano

Da, sve je isplanirano

Nijedan odgovor nije točan, ali istina je negdje između.

Sam način rješavanja problema je površan i sve govori da je prodavanje vakcine krajnji cilj.
Problem je korupcija, nerko je masno zaradio na ovoj krizi.

Da je moglo drukčije, sigurno jest
0
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Kontakt:

Ommadawn je napisao/la: 13 jan 2022, 21:08 @mentalist ne odgovori mi na pitanje odakle crpiš izvor informacije da u Australiji pendreče ljude?

Naći ću ti video
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

Po dosad najopširnijem istraživanju, 83% Australijanaca su za to da se Đoković deportira.
3
2 slika 1 slika
Polaris
PRO behar
PRO behar
Reactions: 17572

Post Postao/la Polaris »

Socrates je napisao/la: 13 jan 2022, 21:40 Po dosad najopširnijem istraživanju, 83% Australijanaca su za to da se Đoković deportira.
Ko je tih 17% sve 🤔
0
Socrates
PRO behar
PRO behar

mentalist je napisao/la: 13 jan 2022, 21:39
Socrates je napisao/la: 13 jan 2022, 21:09 Još mi niko nije odgovorio.

Da li se ovdje postavlja teza da je pandemija zavjera svih svjetskih vlada i svih relevantnih svjetskih institucija?
Nije,sve je slučajno i spontano

Da, sve je isplanirano

Nijedan odgovor nije točan, ali istina je negdje između.

Sam način rješavanja problema je površan i sve govori da je prodavanje vakcine krajnji cilj.

Pa uvijek neko zarađuje na svakoj krizi. Eto i Đoković zarađuje na krizi.

Stvar je u tome da vi ne prihvatate nijedan naučni stav. I ne želite da prihvatite osnovne logičke postavke.

Brojevi jasno pokazuju da vakcinisani zaraženi ljudi prolaze daleko bolje od nevakcinisanih zaraženih.

Kako pobogu očekivati da nauka ima sve odgovore u roku dvije godine? To samo lud i neobrazovan čovjek može očekivati.

Bore se sa tim najbolje što mogu. I brojevi sasvim jasno pokazuju da ta borba daje sve bolje rezultate.
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man
Reactions: 17698

Post Postao/la Ommadawn »

Ommadawn je napisao/la: 13 jan 2022, 21:08 @mentalist ne odgovori mi na pitanje odakle crpiš izvor informacije da u Australiji pendreče ljude?

Naći ću ti video
Aha…
Chemtrails, to ništa?
0
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Kontakt:

Ommadawn je napisao/la: 13 jan 2022, 21:48
Naći ću ti video
Aha…
Chemtrails, to ništa?
Imaš oči, sinko , i gledaj :djed
0
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

Chemtrails?
Karaš me, @mentalist?
1
1 slika
Nema tog problema koje jedno ludačko pušenje ne može da riješi. Ona na koljenima, ja na 7 nebu
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Kontakt:

A snimka prvog leta na Mjesec je lažna, directed by Kubrick approved by Kissinger and Nixon

And thats a fact.. :djed

Prije nego se nasmiješ ,.pogledaj dokumentarac

Nije svaka teorija pogrešna, negdje postoje i dokazi
0
mentalist
Etablirani član
Etablirani član
Kontakt:

Socrates je napisao/la: 13 jan 2022, 21:45

Stvar je u tome da vi ne prihvatate nijedan naučni stav. I ne želite da prihvatite osnovne logičke postavke.

Brojevi jasno pokazuju da vakcinisani zaraženi ljudi prolaze daleko bolje od nevakcinisanih zaraženih.

Kako pobogu očekivati da nauka ima sve odgovore u roku dvije godine? To samo lud i neobrazovan čovjek može očekivati.

Bore se sa tim najbolje što mogu. I brojevi sasvim jasno pokazuju da ta borba daje sve bolje rezultate.
Eh, koja vjera u ljude. Stvarno misliš da se ekipa iz sve snage trudi naći lijek?
Važnije im je naći tamnu tvar u svemiru. Toliko smo im bitni
Volio bih da si u pravu

Ali koji nijedan naučni stav? Pa u medijima je samo jedan stav, a tko god misli drugačije je očito nepoželjan
0
radostan dan
Etablirani član
Etablirani član
Reactions: 6994

Post Postao/la radostan dan »

Danas ga deportuju vanka australije, imam pouzdan izvor iz njihove parlamentarne skupštine doma naroda.
2
2 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

mentalist je napisao/la: 14 jan 2022, 00:31
Socrates je napisao/la: 13 jan 2022, 21:45

Eh, koja vjera u ljude. Stvarno misliš da se ekipa iz sve snage trudi naći lijek?
Važnije im je naći tamnu tvar u svemiru. Toliko smo im bitni
Volio bih da si u pravu

Ali koji nijedan naučni stav? Pa u medijima je samo jedan stav, a tko god misli drugačije je očito nepoželjan
Pa dobro, da li ti mene smatraš za budalu ili šta? Jer, ovo što kažeš da je u medijima samo jedan stav je naprosto neistina. Toliko danas imaš platformi za objavljivanje svog drugačijeg mišljenja, da se vi koji zastupate neke bjelosvjetske teorije zavjere ili namjerno pravite naivni ili nemate pojma uopšte o ljudima, ozbiljnoj nauci, politici, itd. Svako može postirati šta hoće na internetu, i pronaći publiku kakvu hoće. Neke pristalice teorije zavjere imaju dosta sljedbenika. Uostalom, da li bi ti i ja uopšte pričali o ovome da i teorije zavjere nemaju pristup različitim platformama za diskusiju na internetu, na ulici, or whatever.

To što nema dovoljno (?) publike za takve budalaštine možda indicira da većina javnosti dobro zna kakve su posljedice ove pandemije. Prošle godine su leševe na ulicama ostavljali u Italiji, recimo. Ljudi su pogubili članove porodice, prijatelje, poznanike, kolege. Možda je to ubjedljiv argument da se ne vjeruje budaletinama.

Naravno da mainstream mediji u svakoj zemlji upozoravaju na opasnosti od ovog virusa. Na osnovu čega će vjerovati da je u pitanju zavjera? Njihova odgovornost je ogromna jer ih gleda najviše ljudi. Bukvalno, mogu biti odgovorni za živote ljudi. Mada, nađe se nekad i mainstream medij koji donekle promovira teorije zavjere. FOX u Americi, recimo.

Dosad smo imali barem od dva predsjednika (Brazil i Amerika) javno iznijete tvrdnje da je ovo sve neka zavjera. Dakle, nisu to neozbiljne zemlje. Ogromne zemlje. I sa ogromnim brojem žrtava. Dakle, to što pričaš o nekom jednom stavu je naprosto neistina. I kako je uopšte moguće da ogromna većina političara na svijetu, bez obzira koliko su posvađani i koliko stoje na različitim ideološkim i političkim stanovištima, isto pričaju o pandemiji? Dogovorili se Biden i onaj luđak iz Sjeverne Koreje da zajednički učestvuju u zavjeri?

Drugo, da bi se vjerovalo da postoji zavjera među pet ljudi, a ne među milionima, mora se uzeti i obzir ljudska priroda. Recimo, da bi imao zavjeru oko nečega kao što je ovaj virus, milioni naučnika moraju biti u zavjeri. Ako samo jedan od njih progovori za medije, i podnese validne dokaze da je zavjera u pitanju postao bi milijarder preko noći, jer bi mu mediji to platili.

I ne znam zašto vjerovati tebi da od miliona naučnika nijedan nema savjest da obavijesti čovječanstvo da je u pitanju zavjera. Ista stvar je i oko političara. Medicinskih radnika. Whatever.

Pisanje medicinskih papira i objavljivanje medicinskih istraživanja oko bilo čega podrazumijeva da drugi nezavisni veoma ozbiljni naučnici moraju to pregledati i odobriti za objavljivanje. Ne može to samo "hajd' idem ja da objavim nešto". Tako se i lijekovi provjeravaju. Pa i vakcine. Ogromna većina naučnika u apsolutno svim zemljama svijeta se slažu oko ozbiljnosti ovog virusa. I oko vakcina. Vakcine se proizvode svugdje po svijetu, i prošle su rigorozne procese. Dakle, nema to veze sa Amerikancima, Englezima, ovim ili onim. Čitav svijet se bori protiv ovoga.

Bogami, ja u životu nisam čuo suludiju teoriju zavjere od ove. Vi ili nemate pojma o ljudskoj prirodi ili ne znam šta je u pitanju.

Dva čovjeka imaju problema održati zavjeru tajnom, a da je to moguće milionima i milionima ljudi širom svijeta već dvije godine. Jednostavno, nikakvog smisla nema takva tvrdnja.
6
6 slika
Ommadawn
Florida Man
Florida Man

mentalist je napisao/la: 13 jan 2022, 22:39 A snimka prvog leta na Mjesec je lažna, directed by Kubrick approved by Kissinger and Nixon

And thats a fact.. :djed

Prije nego se nasmiješ ,.pogledaj dokumentarac

Nije svaka teorija pogrešna, negdje postoje i dokazi
Ti mene stvarno karaš.
2
1 slika 1 slika
Socrates
PRO behar
PRO behar

Poništena mu viza opet.
1
1 slika
storm
Administrator
Reactions: 38091

Post Postao/la storm »

Socrates je napisao/la: 14 jan 2022, 08:08 Poništena mu viza opet.
Bilo je signala sinoć... Čitam sportske novosti, koje su pisale, kako je na treningu nakon pola sata, netko iz tima donijeo mu mob, pročitao poruku, i spakirao stvari... Iako je imao još sat i pol dvoranu na raspolaganju...
0
storm
Administrator
Reactions: 38091

Post Postao/la storm »

Sad opet žalba, sudac Kelly... I tak to :lupa
1
1 slika
Odgovori

Natrag na “Vijesti”