A yta cemo s činjenicom da mixanje izaziva veci imunološki benefit?
Revakcinacija, doza 3, doza 4,.....?
Re: Revakcinacija, doza 3, doza 4,.....?
A yta cemo s činjenicom da mixanje izaziva veci imunološki benefit?
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

- Reactions: 2219
Aha, koliko je veći benefit, a isti ispari za, trenutno isplaniranih 9 mjeseci.
Izrael je znači pogriješio sa nemješanjem.
Naravno da je logistika primaran razlog.
Nitko se ne brine za ove jadnike sa ruskom i kineskom, koji su, kasnije primili dvije doze odobrenih cijepiva. Nijedna agencija nije ni trepnula o sigurnosti takve odluke, alu su rekli, ako ne primite, nema vam posla u EU. Da li je to normalna reakcije agencije? :face
0
O takvim stvarima arima, primarno treba da brine WHO i na osnovu donesenih smjernica svi ostali.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 18:50Aha, koliko je veći benefit, a isti ispari za, trenutno isplaniranih 9 mjeseci.
Nitko se ne brine za ove jadnike sa ruskom i kineskom, koji su, kasnije primili dvije doze odobrenih cijepiva. Nijedna agencija nije ni trepnula o sigurnosti takve odluke, alu su rekli, ako ne primite, nema vam posla u EU. Da li je to normalna reakcije agencije? :face
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ali ne brine, pratim sve. CDC ni trepnuo nije. WHO jednako odobrava miješanje cijepiva ali istovremeno tvrdi još ništa nije dovoljno istraženo. Meni je zasmetalo da insistiraju da ljudi cijepivi, kinesko/rusko moraju, kasnije primiti dvije doze priznatog cijepiva, a obrazloženje im je da kineska/ruska nisu provjerena. A narod ima AT, mogu provjeriti.Iskra je napisao/la: ↑17 jan 2022, 18:54O takvim stvarima arima, primarno treba da brine WHO i na osnovu donesenih smjernica svi ostali.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 18:50
Aha, koliko je veći benefit, a isti ispari za, trenutno isplaniranih 9 mjeseci.
0
Pa moraju ako misle sebi obezbjediti radne dozvole i putovanja. Sta ces? Situacija je takva kakva je. Bitno je učiniti najbolje za svoje zdravlje.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 18:59Ali ne brine, pratim sve. CDC ni trepnuo nije. WHO jednako odobrava miješanje cijepiva ali istovremeno tvrdi još ništa nije dovoljno istraženo. Meni je zasmetalo da insistiraju da ljudi cijepivi, kinesko/rusko moraju, kasnije primiti dvije doze priznatog cijepiva, a obrazloženje im je da kineska/ruska nisu provjerena. A narod ima AT, mogu provjeriti.![]()
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Agencije su takvim stavom dokazale da ih ni nije briga za zdravlje. One su bez naučnog dokaza i argumenata insistirali na ponovno cijepljenje. Znači miješanje cijepiva i doziranje 4 cijepiva jeste njihova odgovornost koju nisu prihvatili.Iskra je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:03Pa moraju ako misle sebi obezbjediti radne dozvole i putovanja. Sta ces? Situacija je takva kakva je. Bitno je učiniti najbolje za svoje zdravlje.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 18:59
Ali ne brine, pratim sve. CDC ni trepnuo nije. WHO jednako odobrava miješanje cijepiva ali istovremeno tvrdi još ništa nije dovoljno istraženo. Meni je zasmetalo da insistiraju da ljudi cijepivi, kinesko/rusko moraju, kasnije primiti dvije doze priznatog cijepiva, a obrazloženje im je da kineska/ruska nisu provjerena. A narod ima AT, mogu provjeriti.![]()
0
Oko 4 doze niko nije saglasan.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:07Agencije su takvim stavom dokazale da ih ni nije briga za zdravlje. One su bez naučnog dokaza i argumenata insistirali na ponovno cijepljenje. Znači miješanje cijepiva i doziranje 4 cijepiva jeste njihova odgovornost koju nisu prihvatili.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Ne pratiš dvije kineske/ruske plus dvije odobrene.Iskra je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:08Oko 4 doze niko nije saglasan.Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:07
Agencije su takvim stavom dokazale da ih ni nije briga za zdravlje. One su bez naučnog dokaza i argumenata insistirali na ponovno cijepljenje. Znači miješanje cijepiva i doziranje 4 cijepiva jeste njihova odgovornost koju nisu prihvatili.
1
1
4.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Sad možeš povezati moj prethodni komentar.
Agencije su takvim stavom dokazale da ih ni nije briga za zdravlje. One su bez naučnog dokaza i argumenata insistirali na ponovno cijepljenje. Znači miješanje cijepiva i doziranje 4 cijepiva jeste njihova odgovornost koju nisu prihvatili.
0
Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:33Sad možeš povezati moj prethodni komentar.
A sad procitaj moj komentar na to, ponovo.
0
- Crvena Nit
- Etablirani član

Tvoj komentar je dvije doze plus booster sa odobrenim cijepivima, za ćetvri znamo da nije preporučljivo.Iskra je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:41Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:33
Sad možeš povezati moj prethodni komentar.
A sad procitaj moj komentar na to, ponovo.
Zato ti pišem o potpuno drugačijem ponašanju istih agencija o dvije doze ruski/kineskih i prisiljavanju osoba na dvije odobrene doze.
Kužiš sad?
0
- radostan dan
- Etablirani član

- Reactions: 6694
Pošto vidim da ste u dilemi i vi i naučnici, da pitam nešto osobno - kako birate kombinaciju vakcina, prvu drugu, treću...mislim, vi muški?
Ženama je lako, oni uparuju po boji...
Ženama je lako, oni uparuju po boji...
1
1
Kužim.ja bona vazda, vec mi svejedno sta priča antivakserica tj ti!Crvena Nit je napisao/la: ↑17 jan 2022, 19:45Tvoj komentar je dvije doze plus booster sa odobrenim cijepivima, za ćetvri znamo da nije preporučljivo.
Zato ti pišem o potpuno drugačijem ponašanju istih agencija o dvije doze ruski/kineskih i prisiljavanju osoba na dvije odobrene doze.
Kužiš sad?![]()
Hahhaha
0
- vjesticanametli
- PRObehar

- Reactions: 13963
valahi ovde vise nema razlike bocno se il ne sve zarazeni oko mene 
skole i vvrrici rasadnici
1
1